05 септември 2008

VMA's казаха някои неща за изпълненията за шоуто


Бритни Спиърс може и да не пее на MTV’s Video Music Awards, но Кристина със сигурност ще го направи.
Кристина ще се присъедини на сцената към други звезди като Пинк, T.I., Jonas Brothers и Кид Рок.
Говорейки с репортерите дошли на пресконференцията на VMA's на Paramount Studios в Холивуд, Ръсел Бранд постоянно се закачаше с Кристина Агилера, която пък пристигна с лимузина.
"Ще бъде много вълнуващо, да не кажем, че ще бъде кърваво вълнуващо," каза Бранд за Видеомузикалните награди на MTV.
Бранд, английски комик познат на цяла Америка, пусна доста шеги по време на пресконференцията, които хората биха описали с една добре позната английска дума: дръзки.
По време на презентацията в четвъртък, той описа Jonas Brothers като "Любимите девственици на Господ" и пикантно коментира фигурата на Агилера.
Кристина каза, че нейното изпълнение на MTV VMA's ще бъде нейното първо изпълнение по телевизията откакто е родила синът си Макс през януари.
Бранд също се пошегува и със себе си, като каза, че булдозерите работят извънредно за да запазят прическата му в сегашното й състояние.
На пресконференцията се разбра, че Кени Уест също ще пее на Видеомузикалните награди.
Уест очевидно има шанс да поправи отношенията си с MTV.
Миналата година чрез гневна реч, той каза, че няма да пее на VMA's, като така пропусна възможността си да спечели награда, а той беше номиниран в цели пет категорий.А пък по-миналата година той потроши сцената след като разбра, че не е спечелил награда за най-добро видео.
Бранд поведе репортерите към сцената, където Кид Рок репетираше изпълнението си за шоуто-по бели чехли.
Той също така започна да хвали Бритни Спиърс, която ще открие тазгодишното шоу, но няма да пее.Бритни е номинирана за три категорий, като една от тях е видео на годината за "Piece of me".
Дори и да пееше, каквото и изпълнение да бе направила, ние пак нямаше да забравим нейният провал на миналогодшното шоу VMAs когато тя "изпълни" "Gimme more".
Изглежда тазгодишното шоу ще бъде задръстено с две неща: музика и хаос.

1 коментара:

Анонимен каза...

supeeeeeeeeeeeeer