05 септември 2008

T.I., Кид Рок и Кристина Агилера съобщиха какви са плановете им за MTV VMA's 2008


Тези тримата бяха на пресконференция, а след това бяха на пресконференция.Ако се чудите каква е разликата освен различният шрифт, да знаете, че има разлика.Четете долу.
Вземете за пример например това, че VMAs избраха за пресконференцията си в четвъртък (4-ти септември) Paramount Studios.Изглежда, че това е по-различно събиране, освен обичайната гледка - нахални репортери, нацупени фотографи, хора, облечени като нинджи които задават глупави въпроси с груб тон.Също и обичайната мелодия - ужасен, отвратителен за ушите звук от настройването на микрофона.
Но това не беше обичайна пресконференция.Това беше пресконференцията на MTV Video Music Awards 2008.Този случай е много важен, и затова шрифтът от първият ред е променен.
Домакинът на VMA's - Ръсел Бранд, изглежда сияен в черната си жилетка и супер стегнатите си панталони.
И докато той продължаваше с хиперболата, дълга черна лимузина се появи на мястото на събитието.От лимузината слезе Кристина Агилера- която изглеждаше зашеметяващо, обута както винаги с обувки на високи токчета.Кристина бързо се промъкна до микрофона и обяви, че тя ще пее на VMA's, като ще изпълни своя нова песен - “Keeps Getting Better” , на която всъщност е кръстен нейният албум, с най-добрите й хитове, който излиза през ноември.
"Вие за първи път ще видите моят нов имидж и за първи път ще чуете моето ново звучене," каза тя."Последният ми албум беше с песни от 10-те, 20-те, 30-те години, но този албум целият ще бъде "бъдещ".
Тогава Кристина се пошегува, че това ще бъде първият път когато нейният син Макс, роден през януари тази година, ще я гледа по телевизията как пее.Тогава Ръсел Бранд извика - "VMA's ще бъде страхотно шоу, след като Кристина Агилера е склонна да рискува зрението на нейното новородено бебе!"
Бранд продължаваше да си вика, когато дойде и втората изненада за гостите.T.I. грабна микрофона и каза, че е дошъл за да съобщи нещо за него.
След това той тръгна да слиза по стълбата, но микрофонът му падна от задния му джоб на улицата.Рапърът си взе микрофона, отиде да направи няколко снимки с Кристина Агилера и Бранд, и после обяви, че и той ще изпълни нова песен на голямото шоу, но неговата нова песен ще бъде дует с някой, но ние още незнаем кой.
"Хората могат да очакват огромен хаос," каза той, след което се обърна към Бранд и добави, "Имаш впечатляващи панталони.Дънкови ли са?Мисля, че си ги напръскал с аерозол."
Агилера и T.I. продължиха да съобщават новини около VMA, като една от тях е, че в първите 30 минути от шоуто феновете могат да очакват появи на Бритни Спиърс, Рияна, Пит Уенц, и изпълнение от Jonas Brothers.
Бранд също така съобщи, че Кени Уест ще направи голямо изпълнение.
И тогава, след като всички си мислеха, че веселбата вече е към края си, Бранд отиде при репортерите и започна да ги обикаля, все едно е на импровизирано турне.След това отиде на голямата сцена където-изненада!Кид Рок репетираше изпълнението си за VMA.
На сцената, Кид Рок бе обут с бели чехли, и пееше “All Summer Long”.След което той каза, че не би споделил сцената с никой друг, освен с Лил Уейн.
Ето затова шрифтът на "пресконференция" беше променен.Защото VMA винаги може да изненада хората.
За да помогнеш на своя любимец да спечели награда на VMA, посети сайта VMA.MTV.com и гласувай за него, можеш също така да видиш последните новости около шоуто.А самото шоу можеш да гледаш по MTV в неделя, в 21 часа.