04 декември 2008

Кристина Агилера обожава "женските си извивки"

Кристина Агилера със сигурност се наслаждава на майчинството и на всички промени които то е донесло на живота й - дори промените в тялото й.
На 51-те Грами Номинации, от Access Hollywood интервюираха Агилера, където тя казва, че харесва промяната във фигурата си след раждането на сина си Макс през януари.
"О, да, " отговаря тя на Access, след като е попитана дали харесва фигурата си след раждането."Винаги съм имала - дори и преди раждането - леки извивки по тялото, но, знаеш, просто така нещата се променят.Обожавам женските форми!"
Кристина, която заедно с Марая Кери и Джон Майер пя на Grammy Nominations, признава, че й е трудно да оставя Макс, за да се забавлява самата тя.
"Забавно е да съм майка и ми беше трудно тази вечер да напусна малкото си момченце," продължава Кристина, казвайки, че Макс изобщо не плаче, но прави изключения когато мама отива някъде навън."Вдига си ръчичките и плаче, но може да издържи до по-късно, когато мама ще се върне вкъщи.Все пак вижда, че мама работи." И ако малкият Макс е суетлив, то той е късметлия, че има Кристина да му пее.
"Пея му.Дори му тананикам със затворена уста.Това е от 'Мери Попинз', от саундтрака "Stay Awake".Приспивна песен е и я обожавам."