05 декември 2008

Интервю с Кристина Агилера за сп. ОК


Когато е попитана какво беше последното нещо с което Макс я изненада, Кристина Агилера се усмихва и казва, "Той е торбичка пълна с удивителни изненади!" Звездата, която на 18 декември ще навърши 28 години, споделя, че със съпруга й Джордан Братман искат да добавят още един член в семейството, тъй като Кристина обожава майчинството.Агилера, чиято колекция от хитове "Keeps Getting Better-A Decade of Hits" се реализира само в Target, разказва на списание ОК! за сина си Макс, който ще навърши 1 годинка през януари.
Някакви планове за братче или сестриче на Макс?
Надявам се.Определено искаме още едно дете.Да имаме Макс е удивително преживяване.Той ни изненадва всеки ден.За една година той порасна толкова много, сега вече пълзи и е готов да проходи.
Какво кара бракът ти да работи?
В Джордан виждам страхотен партньор в живота.Имаме предимството да работим над брака си.Трябва да се взимате на сериозно, да се уважавате и да бъдете един отбор.Винаги имаме вечерни срещи един с друг - това поддържа брака ни след като имаме дете.Аз и съпругът ми обичаме да играем игри заедно!
Какъв съвет би дала на 20-годишната Кристина?
Бих си казала, че не всичко е възможно, тъй като това е самата истина.Също - работи здраво и се доверявай на инстинкта си.
Защо избра Target за реализацията на албума ти с хитове?
И преди съм работила с Target и наистина се радвам на факта, че те ме слушат като артист.Не ме свързват само с албума, имам снимки, музика, реклами.Target ми позволиха да работим заедно.Споделих с тях какво е вдъхновението ми и те ме оставиха да го следвам.
Преди си работила с Мадона.Тя също е работеща майка, вдъхновила ли те е по някакъв начин?
За толкова много години тя все още прави страхотен бизнес и е модел за подражание, който е пречупил всички стереотипи и граници за жените.Тя е кралицата на критиките заради годините й и благодаря на Господ, че тя бе първата която го изкара наяве и продължава да го прави, така че я подкрепям на 100 %.Тя е майка на три деца и продължава да го върши дори когато е на турне.Аз имам проблем, зъбейки се на турнето ми и как това ще подейства на Макс, но ние сме пътуващо семейство и така ще бъде винаги.
Нервна ли си преди изпълнение?
Мисля че всеки добър изпълнител го прави, но ние искаме да дадем нашето за нашите фенове.Най-голямата тревога е да мислим за очакването на публиката.Но когато се качиш на сцената адреналина ти се покачва.
Коя твоя песен обичаш да изпълняваш?
Не можеш да ме питаш това - все едно да ме попиташ кое дете ми е любимо!Всички мои песни са специални за мен."Genie in a bottle" е моята преобладаваща насока, затова за нея винаги има място."Beautiful" пък е вдъхновителна балада.
Ако имаше дух в бутилка, както се пее в една твоя песен, какво щеше да поискаш?
Знаеш, че не бих променила нищо.Аз съм благословена.