19 декември 2008

Кристина Агилера дарява маркови джинси


От електронни джунджурии до маркови дрехи - да пазаруваш за 12-годишен/годишна хич не е лесно - или евтино.
"Всичко което чувам е "Искам това.Не, искам онова"," споделя 29-годишна майка, която пазарува за дъщеря си в магазин "Holiday Store", намиращ се в Торънс - място на което се събират жертвите на домашно насилие, за да купят подаръци за децата си."Трудно е да им откажеш.Искаш да имат всичко."
Младите посетители на магазина вървят по следите на играчките, дрехите или други неща дарени за нуждаещите се семейства, които са жертви на домашно насилие.Въпреки лошата икономика, кризисния център събира хиляди подаръци дарени от големи корпорации или просто от някой загрижен човек.Майките и техните деца ще могат да напазаруват в петък (днес).Toyota Financial Services и Boeing Co. дариха стотици подаръци, както и някои хора от църквата, които пък дариха много ръчно изработени одеяла, пуловери и шалове.
Тази година, майките съставиха списък с неща които ще са им нужни, като например дрехи и обувки, казва Деби Нелсън, която е директор на Clinical and center-based programs at 1736.
"Мисля че това показва достатъчно къде ще са тези хора тази година.Тези жени имаха много прости искания - само крайно необходимите неща," добавя тя.
В сряда Дядо Коледа ще посети магазина, както и някои от хората които са направили дарения.
29-годишната жена, която е спомената по-горе и е искала да скрие самоличността си, е взела чифт маркови дънки за дъщеря си, които са дарени от Кристина Агилера.Тя също е взела и чорапи, куфар и риза, които ще сложи под елхата тази година."Тя [дъщеря й] обича дрехи," казва майката."Мисля че подаръците ще й харесат."