01 декември 2008

Кристина Агилера не може да продаде старата си къща


Времена...те са наистина тежки!
Трудно се намират хубави имения за продан, доколкото знаем.Всеки човек, който си търси къща, винаги се опитва да направи добра сделка, да купи къщата на добра цена.А ако го направи, то къщата не струва.Наистина трудно се намират хубави имения!
Същото е и при звездите.Е...някои звезди!Кристина Агилера и съпругът й, Джордан Братман, си купиха къща в Бевърли Хилс миналата година, за $11 500 000 млн.Всъщност това беше бившият дом на семейство Озбърн.Както и да е...Кристина и Джордан се нанесоха в къщата и Криси реши да обяви за продан бившата си къща чак този април.Бившият й дом бе закупен от нея през 2003 година и тя плати за него приблизително 5 000 000 млн. долара.Имало е 4 спални и 7 бани.
Тя обяви къщата си за продан за 8 милиона.Някои купувачи на къщи знаят кой е бил бившия й обитател, но никой не направи оферта.Със сериозното намерение да продаде къщата, Кристина намали цената с 1 милион.
Още се съмнявам някой да купи къщата.Икономията не струва.Защо просто не я продаде за по-ниска цена от тази, за която я е закупила?Тя дори няма нужда от парите.Защо не я продаде за примерно...4 милиона?Няма значение...силно се надявам, да се намери някой купувач, въпреки че както казахме-икономията не струва.