25 ноември 2008

Интервю с Кристина за сп.Elle


За никого не е изненада, че Кристина Агилера е момичешко момиче; тя има голям запас от червила, колекционира бутилки от парфюми ("Когато бях малка, все си играех са парфюмите на майка ми," казва тя).27-годишната изпълнителка дори се оприличава с цветя - най-вече с фрезия (това цвете беше част от изграждането на нейния последен парфюм - "Inspire"). "Те са малки, но имат голям аромат," казва Кристина, "нещо като мен-аз съм дребна, но с голям глас."
Обожавам новият ти външен вид.Сбогува ли се вече с аленото червило?
С последният ми албум, имиджът ми беше вдъхновен от 20-те и 30-те години - беше много очарователен.Сега комбинирам елементи на мод (от 60-те), като например течен молив за очи, остър акцент и права коса.Устните ми трябва да изпъкват, но аз повече експериментирам с очите.
Имаш ли някакви трикове да създадеш перфектните "котешки" очи?
Бъди сигурен, че имаш стабилни ръце!Още, когато очертавам очите си - винаги го правя пред огледалото, за да видя какво правя.А, и също използвам ъглов молив за очи.
Някакви други трикове за разкрасяване?
Бебешка пудра и руса коса.Когато нямаш време за шампоан, бебешката пудра кара косата ти да изглежда гладка и мека, а също и изсветлява цвета.
Винаги си с грим.Какъв е номерът ти за изчистването му?
Никога не заспивам преди да си изчистя лицето.Използвам кърпички на M.A.C. за да си изтрия грима - запазвам корените на красотата си.Винаги се грижа за кожата си, пия вода и когато имам възможност си почивам.
Говорейки за корени, сега имаш бебе, това променя ли външния ти вид?
Овлажнител, балсам за устни и червило - това използвам всеки ден.M.A.C. Hyper Real foundation се докосва до блясъка, кара кожата ми да грее.
Кое е вдъхновението за гримa ти?
Събирах изображения от поп-изкуство - Анди Уархол, Roy Lichtenstein - те са вдъхновението ми.Има някакво футуристично чувство.
Събирала си изображения?
Аз съм визуална, затова започвам с различни неща - изрезки от списания, картини, снимки.
Изглежда думата "вдъхновяване" ти харесва - и то много.
Тази дума ме описва, описва характера ми.Това е перфектната дума за моят парфюм - "Inspire".