25 ноември 2008

Интервю с Кристина Агилера и Джордан Братман


Тази неделя, 23 ноември, Target покани Кристина Агилера заедно да отпразнуват "Вечерта на Музиката" и откриването на Target Terrace в Лос Анджелис.
От Hollyscoop също бяха на червения килим и успяха да вземат ексклузивно интервю от звездата, в което тя споменава своя нов албум, това как успява да балансира майчинството и кариерата си, и своята приятелка - Никол Ричи.
Hollyscoop към Кристина: Разкажи ни за новият си албум.
Кристина Агилера: Този албум е за феновете ми и с него гледам с 10 години напред.
Hollyscoop: Беше ли трудно?
Кристина: Опитвам се да предизвикам внимание, на което феновете да отговарят.Опитвам се да създам песни които те ще искат да чуят.
Hollyscoop: Какво е синът ти за теб?
Кристина: Трудно е да отивам на работа и да знам, че няма да съм с него през целия ден.Знам, че играя ролята на пример за подражание.
Hollyscoop: Ти си звезда и в същото време си и майка.Как балансираш всичко това?
Кристина: Определено ги балансирам.Част от майчинството е това, да бъдеш модел за подражание, но това не означава, че след раждането трябва да се променя.Важно е за мен да бъда добър пример, но ще оставя Макс да си има своите собствени увлечения и това какво иска от живота.
Hollyscoop: Какво мислиш за това, че Никол Ричи се е отпуснала и че излиза много?
Кристина: Не излиза чак толкова много!Излиза да вечеря или да напазарува.Това е смешен въпрос.Наистина ценя хората, които се откъсват от работата и таланта си.Децата ни се родиха в един и същи ден и това беше удобен случай да я опозная.Оказа се, че тя е страхотна майка.Тя е невероятна жена и мисля, че щом има дете значи е пораснала, и то доста.Няма как да не порастеш щом имаш дете.Човек, който се опитва да докара неприятности на друг - за това колко често излиза или нещо друго - този човек само се опитва да създаде драма.Но аз нямам нищо друго освен добри мисли за Никол.Благодаря.
Hollyscoop към Джордан (съпругът на Кристина): Мислите ли скоро да опитате за още едно?
Джордан: Още едно какво?Дете?Не.