07 ноември 2008

Кристина: "Пожелавам на Бритни всичко най-добро"


Кристина и Бритни бяха заедно в Mickey Mouse Club - и двете издадоха дебютните си албуми само с 8 месеца разлика.
Дебютният сингъл на Агилера - "Genie a in a bottle", покори класациите през 1999 год., а Бритни, чийто пръв хит е "Baby one more time",казва това: "И двете заедно започнахме да реализираме песни и албуми по едно и също време, бяха забавни времена за мен."
Кристина: "Би трябвало да се състезаваме с Бритни, но всъщност, тя е човек с когото трябва да се ръкостискам.Бяхме две малки момиченца в Mickey Mouse Club.Какво пътешествие беше това за нас!"
Въпреки че и двете бяха на една сцена с Мадона (с която се целунаха), враждата започна през 2003 година, когато Агилера тръгна на турне с бившото гадже на Бритни - Джъстин Тимбърлейк.
Според източници, Спиърс е била в Холивуд, когато една вечер е научила за съвместното турне на Джъстин и Кристина.Отчаяна за сдобряване, тя посети ВИП арената където тя ги видя да се прегръщат - като приятели обаче.
Битката продължи когато Агилера започна да работи върху нов албум и откри, че една от песните е написана от Бритни, под псевдонима Aurora Lynne, след което Кристина набързо изтри това парче.
Та сега дали са приятелки? Кристина разкри пред Daily Mail: "Има много слухове за нас, които не са верни Не сме близко една до друга, все пак е очевидно, че живота ни продължи в друга посока."
Агилера казва, че няма възглед за проблемите с личния живот на Бритни.Тя добавя: "Никога не съм я съдила за това което прави.Винаги съм й желала всичко най-добро."