24 ноември 2008

Кристина Агилера никога не е била "подлудявана от момчета"


Кристина Агилера сподели, че никога не е оставяла момчетата да контролират живота й.
Изпълнителката на "Keeps Getting Better" казва, че винаги е била фокусирана върху кариерата си и затова никога не е оставяла противоположния пол да й диктува как да си живее живота.
"Никога не съм имала фаза от живота, в която някое момче ми казва какво да правя, винаги съм била ориентирана към това да бъда изпълнител и мисля, че щом знаех това, значи съм независима."
Сега обаче 27-годишната изпълнителка е щастливо омъжена за музикалния продуцент Джордан Братман и двамата имат 11-месечен син - Макс.
Кристина подчертава, че Джордан е напълно различен от нейния баща, който емоционално и психически злоупотребявал с нея когато била малка, и се развел с майка й когато била на 6 годинки.
Тя добавя: "Нека бъдем честни, майчинството ми няма нищо общо с баща ми.Мисля че Джордан е удивителен баща и дори и нещо да се случи с нас знам, че той винаги ще бъде част от живота на Макс."
"Не бих казала същото за моя баща.Дори да е бил различен и да сме били с него в различна ситуация, пак запомням това което съм видяла."