08 ноември 2008

Следващият албум на Агилера ще е в електро стил?


Явно Кристина Агилера се е ориентирала към електро стила, затова тя ще работи върху четвъртият си албум с артисти като Сиа Фулър, Goldfrapp и Ladytron.Албумът й ще излезе през 2009 година.
В телеконференция с репортери, Кристина Агилера призна, че “You Are What You Are” наистина е мрачен римейк на нейния хит "Beautiful".Песента е включена в албума с хитове на Агилера - "Keeps Getting Better-A Decade of Hits".27-годишната изпълнителка също така потвърди, че наистина ще работи със Сиа по своя нов албум.
"Очевидно съм фен на Сиа," казва Агилера, която преди това сподели на Billboard, че ще гледа песните от новия й албум да са по-футуристични."Разтреперих се като разбрах, че и Сиа иска да работим заедно.Станах си мой фен.
Не съм много сигурна кога точно ще влезем в студиото и двете, но със сигурност знам, че аз ще съм там."
Кристина каза, че през последната година е слушала много песни на Goldfrapp, Ladytron и Сиа, които са въздействали не само на “You Are What You Are”, но и на “Genie 2.0″.
Колкото до това дали Агилера ще работи с други изпълнители по новия си албум, тя казва: "Засега нищо не мога да кажа, но винаги има някой артист с който ще се радвам да работя.Ако има, трябва да скрия кой е той, защото обичам елементите на изненадата."