31 март 2009

Ашли Тисдейл: "Кристина Агилера бе страхотна"

След края на партито на Перез Хилтън, на въпроса как беше, Ашли Тисдейл отговаря: Кристина беше страхотна.Можете да го чуете след 1:20 минута.

Перез Хилтън: "Кристина беше супер удивителна!"


Познат на много като най-издръжливата холивудска икона, кралят на клюките - Перез Хилтън - отпразнува 31-ят си рожден ден на 28 март.Специално за партито Кристина Агилера прекоси целия град за да дойде.Облечена в леопардов костюм, мрежест чорапогащник и черни ботуши на висок ток, рядко вижданата навън поп звезда направи изненада с появата си в известния клуб Viper Room.Тя изпълни римейкът от 2001 година - "Lady Marmalade", след което направи серенада изпълнявайки "Happy Birthday" със страстното си "честит рожден ден, господин Перезидент".
Облечен в черен костюм, купен от магазина "At a gay leather/S&M store in Silverlake", и с неоново розови ботуши на Doc Martins, Перез Хилтън се появи сред тълпата си от почитатели на рождения си ден.Какво може да се нарече страхотен подарък за него: изпълнение на песен от Кристина Агилера, а покрай нея танцуват четири полу-голи мъже с розови шалове от перушина."Беше максимално максимално," казва Хилтън на края на партито, все още не можещ да осъзнае какво става около него."Миналата година Pussycat Dolls пяха на рождения ми ден, а тази година Кристина Агилера.Беше супер удивително!"

Перез Хилтън и спонсорите му платили на Кристина Агилера за изпълнението й


Ако някои от вас се чудят защо Кристина пя на рожденият ден на Перез Хилтън, то е защото й е било платено.
Беше й платено за изпълнението.Но парите не дойдоха само от джоба на Перез, но и от неговите спонсори като 5 Gum, вода Fiji, Лондонския хотел, Cold Stone Creamery, Alize, дънкови облекла YMI, Red Bull, FUZE Beverage, Dos Equis и още няколко.

30 март 2009

Кристина Агилера пее "Happy Birthday" на рожденият ден на Перез Хилтън - видео (28.03.2009)

29 март 2009

Кристина Агилера изпълнява "Lady Marmalade" на рожденият ден на Перез Хилтън - видео (28.03.2009)

Кристина Агилера и Джордан отиват на партито по случай 31-ят рожден ден на Перез Хилтън - видео (28.03.2009)

Блогъра Перез Хилтън отпразнува 31-ят си рожден ден

Макар че се присмива на много знаменитости чрез популярния си клюкарски блог, Перез Хилтън има доста известни приятели.Кристина Агилера, Парис Хилтън, the Jonas Brothers и Ким Кардашиян бяха сред 200-те гости на партито по случай 31-ят рожден ден на краля на слуховете, който се състоя на 28 март, в събота вечер.
"Числото 31 не ме плаши," Перез, чието истинско име е Марио Лавандейра, сподели на розовия килим пред нощния клуб Viper Room, където се състояло партито."Страшно много съм развълнуван, никога преди не съм бил по-щастлив от сега."
Хилтън се похвали с подаръкът си от любимеца от “High School Musical” - Зак Ефрон.
"Той ми изпрати бутилка шампанско в хотелската ми стая, което ме накара да изпищя като ученичка," казва Перез.
The Jonas Brothers, които изпяха “Happy Birthday” на Хилтън, му подарили китара с автограф от тях.
Кристина Агилера пък му направила страстна серенада, точно както Мерилин Монро направила на рождения ден на президента Джон Кенеди.
"Честит рожден ден, г-н Перезидент," гукала тя.
Това долу са снимки на Кристина от партито.









25 март 2009

Риана ще купи старата къща на Кристина Агилера


Наскоро Риана е огледала бившата къща на Кристина Агилера, която се намира в Холивуд и е по-близо до градските магазини и клубове, отколкото сегашния й [на Риана] дом в квартала Лос Фелиз.Това горе е снимка на къщата на Агилера.

Access Hollywood - Фотосесията с Кристина Агилера за кампанията на Стивън Уебстър - видео + една снимка



Кристина Агилера ще присъства на събитието 'Вечер с жените' на 24 април, 2009


Събитието ще включва изпълнение на Линда Пери и много специалната поява на Кристина Агилера и Шарън Стоун.
Продуцентът/композитор Линда Пери и импресариото Брент Болтхаус ще се присъединят в Центъра за Гейове и Лесбийки в Лос Анджелис за да представят 'Вечер с жените: Възхваляване на музиката, изкуството и равноправието', което ще се състои в петък, 24 април, 2009 от 18:00 часа в Интернационалната Бална зала в хотел в Бевърли Хилс.Събитието ще включва изпълнение на Линда Пери и много специална поява на Кристина Агилера.
Събитието, знаено преди като 'Женска нощ', е в чест на лесбийките и бисексуалните жени, които са направили значимо съдействие на лесбийската, гейската, бисексуалната и транссексуалната общност.
Тазгодишното събитие "обръща нова страница", благодарение на подкрепата на Линда Пери, която покани Кристина Агилера и помоли Брент Болтхаус да продуцира събитието.
"Центъра е много важен за мен, искам да направя всичко по силите си за да направя тази вечер незабравима," споделя Пери."Приятелите ми ще ми помогнат с плана, като направят невероятно забавление, включващо търг, като Шарън Стоун ще е аукционерът."

22 март 2009

5 нови песни за новият албум на Кристина Агилера


Официален потребител на ASCAP пусна имената на 5 песни, които ще бъдат включени в новият албум на Кристина Агилера.Засега обаче не е официално.Звучи реално, така че може и да е.
Официален член на ASCAP (Американско Дружество на Композитори, Автори и Издатели) днес получи десет нови композиции от участниците в дружеството, които са регистрирани.Пет от тях са дело на Кристина Агилера.
Xtina Music/Careers-BMG Music:
- Soturn (Christina Aguilera, Helen Marnie, Rick Darnell)
- The Mirror’s House (Christina Aguilera, Linda Perry)
- Genesis (Christina Aguilera, Kara DioGuardi, Chris E. Martin, Steve Winwood)
- A Lot Of Sunny Days (Christina Aguilera, Sia Furler, Gus Seyffert)
- A Piece Of Our Meet, The Max’s Tribute (Christina Aguilera, Jordan Philipp Bratman)

19 март 2009

Секси като Кристина Агилера


Кристина Агилера постоянно мени външния си вид: понякога е изкусителна блондинка, друг път мръсница, а сега е любяща майка.Но независимо какъв имидж има, Кристина си остава секси.Като певица, която лесно може да имитираш, тя винаги постига целите си.Това долу е нейно интервю с GLAMOUR.DE.
GLAMOUR.DE: Какво те прави истинска звезда?
Кристина: Не става дума само за моят чар.Усещането ми като певица, моят професионализъм, но също така и връзката ми с феновете: Те вярват в мен и в музиката ми.Ако се погледна от страни виждам силна, уверена в себе си жена със страхотен успех.Това е съобщението ми за всички момичета: Повярвайте в себе си, в своята сила и женственост.Чувствайте се като звезди, покажете чаровната си страна.
GLAMOUR.DE: Но как може една жена да се чувства секси и уверена?
Кристина: Има три неща които влияят на увереността и сексапила на жената, на това какъв парфюм използва и на това как привлича човека който й е хванал окото.На следните неща трябва да наблегнете:
1.Бъди уверена в себе си, дори и да не се чувстваш такава.Раменете изправени, главата вдигната, а останалото идва от само себе си.

2.Подчертай добрите си качества.С грим, дрехи или аксесоари.
3.Бъди смела и експериментирай: Купи си последният брой на някое модно списание и пробвай някои неща от него.Попитай приятелите си какво мислят.

GLAMOUR.DE: Твоят моден трик?
Кристина: Бъди нахална.Носи цветове които те подчертават.Работи внимателно над увереността си, стила си и на това каква сексапилна жена си!

13 март 2009

Lady Gaga пак говори за Кристина Агилера


MT: Каква е тази работа с Кристина Агилера?Преди време тя каза на LA Times - след като бе попитана какво е мнението й за хората които обсъждат това, че тя те копира - това: "Този човек [Lady Gaga] неотдавна ми хвана окото.Да бъдем честни, незнам кой е.Незнам дори мъж ли е или жена.Просто не съм сигурна.Не прекарвам много време в Интернет, така че в този случай незнам дали за някои ще съм като праисторическа жена." Има ли си тя друга работа освен да бъде кучка?
Lady Gaga: В моите интервюта говоря до безкрай за Bowie, Grace Jones.Това е креативен стремеж да бъда хермафродитна в работата си.Ако гледаш нещо друго което съм правила преди ще си помислиш, че това е много секси, но в някои случаи изглеждам и леко хермафродитна и това кара хората да се чувстват неловко. Голяма фенка съм на Анди Уархол и творбите му.На неговото изкуство искам да направя портрет, по начин, по който не нарушавам правилата.Но Кристина просто взе нещо от него, което аз съм взела за моята работа.Какво толкова лошо има в това да си леко унесен? Продължавам да мисля, че Кристина е много талантлива и винаги съм й била голям фен, дори когато бях малка.Когато някой ти каже, че Кристина Агилера е казала нещо за теб в пресата, ти просто си казваш "Какво става?" (Смее се).

12 март 2009

Сиа говори за работата си с Кристина Агилера


Кристина Агилера реши, че Сиа е идеалният човек който да пише песните за новия й албум.
Миналият месец Сиа долетя до Лос Анджелис заради сътрудничеството си с Агилера, с едва 200 долара в джоба си, след като бе измамена от хитрия си счетоводител.
След като похарчи повечето от парите си в "LA Facial", Фулър откри, че вече няма пари дори за едно кафе от Starbucks.
Да, сега Сиа говори от домашното студио на мулти-милионерката Кристина Агилера, която пък от своя страна "отпусна" на Сиа своята маникюристка/педикюристка Лида."Лида идва два пъти седмично в къщата на Кристина за да й направи маникюра и педикюра, след това ми я отпуска за няколко часа," казва Фулър.
"Животът е сюрреалистичен и страхотен."
Когато Агилера позвъня на Сиа да я помоли да пише песните за албума й, тя [Кристина] каза, че иска "да навлезе в света й".
Сега австралийската изпълнителка е замаяна от екстрите в Кристиналенд: маникюри, педикюри, масажи, докато тя [Сиа] работи в студиото в задния двор на къщата й, която Кристина купи от семейство Озбърн.
"Това е домашното й студио," казва Фулър."Не е като повечето домашни студиа на моите приятели.Те имат само по един микрофон в спалнята си."
Песента на австралийката "Breathe Me" - от 2005 година - е една от любимите на Агилера.
"Очевидно песента "Breathe Me" е една от любимите й, както и на други хора.Но тя спомена още 7 нейни любими песни, които са от първия ни албум с групата Zero 7, като например "Destiny" и "Distractions", и песен на име "Moon" от последния ми албум, които никой не е посочвал като любими. Това й припечели точки, тя е добър слушател, знае песни от по-ранните ми албуми, за които на никого не му пука.Това е доста ласкателно от нейна страна."
Докато Фулър е шокирана от новината, че Кристина знае коя е, чувството е взаимно - Сиа не спира да хвали баладата на Агилера "Beautiful".
"Ето затова съм тук.Това е моят бранш.Аз съм от бранша на баладите," споделя Сиа.
"Заедно записахме няколко невероятни песни.Ще сложа всяка една от песните в някои от албумите ми.И това е цялостно сътрудничество.Има артисти които влизат, казват "Искам да напиша песен за еди-какво си" и си тръгват. Ти пишеш песента и те печелят славата.Такова нещо в работата ни с Кристина няма.Тя помни дните и моментите които сме прекарали."
От сътрудничеството им (в което участва и басистът на Сиа - Сам Диксън) вече е излязло нещо - записали с четири песни, но Агилера иска още.
"Има някои моменти които никога няма да забравя," разказва Сиа."Страшно се развълнувах когато за първи път чух Кристина да пее на висок глас в стаята.Тя е като наркоман.Може да си позволи да поеме някои рискове.Тя е на място в кариерата си, в което може да направи албум и да продаде милиард копия от него, защото все пак тя пее в него.Това е нейният глас.Всичко което докосне се превръща в злато."
Въпреки това, че албумът на Кристина ще е в електро стил, след като ще работи с хора като Goldfrapp и Ladytron, Сиа ще продължава да върши работата си както си знае.
"Не съм слушала всичко което е правила преди, защото не исках да се люшкам между стиловете музика.Тя искаше моят стил и моята индивидуалност и ето ме тук.Това е голяма привилегия след като тя пожела да навлезе в моя свят.Тя е удивителна и с нея се работи лесно.Това е мечтаната за мен работа.Наистина невероятно.Това е старт на моят нов живот."
Всъщност така е.След Агилера, Фулър работи с Наташа Бедингфийлд, която използва нейни неиздадени песни.
"Обичам хип-хопа и имам колекция с градски песни които написах за забавление.Не съм ги сложила в албума си, защото хората ще ми се смеят и ще ме сочат с пръст," споделя Фулър."Затова реших да ги дам на Наташа."
Сиа също така получила телефонно обаждане от Beck, който й предложил услугите си.
"Той ми каза: "Написал съм няколко парчета за следващият ти албум" и затова сега съм страшно развълнувана.Обожавам го и наистина харесвам вкуса му за музика."
Фулър призна, че в момента пише текст за песен за "една голяма поп-звезда", чието име тя отказва да назове, но ни намекна коя е."Един от предишните й текстове е един от любимите ми.Пее се за глупаци и е страхотен" - само предположение, но може би ще е Шакира.
Този нов живот - да пише песни за звездите, вече е откъснал Сиа от земята.
"Всичко започна миналата година," споделя Фулър."Незнам кой ме въвлече в поп света, но този свят е толкова просторен, че мога да съм небрежна и бърза в писането на песни.Само като прочистя ума си и текстът сам си идва, лесно ми е.Кристина ми каза: "Толкова е лесно да се пишат песни с теб" и за мен това е страхотен комплимент."
Третият албум на Сиа - "Some People Have Real Problems" - се реализира през януари миналата година.
Скритата в него песен - "Buttons" - се превърна в радио хит, а самият албум бе под номер 26 в класацията US chart.
Успехът бе внушителен, имайки се на предвид, че Сиа отказа всякакви сделки относно албума, които щяха да й донесат повече слава и повече успех.Тя ще завърши албум номер 4 през април месец, след което ще се позанимава със "скучната политика".
Всъщност Сиа има знания за политиката.Тя сключи сделка с компания, в която вложи пари за да рекламират и продават албума й "Some People Have Real Problems".
"Не ми е нужна компания за издаването," казва Фулър."Заделила съм 1 милион за новият ми албум.С тези пари ще платя на музикантите, на себе си, на компанията за маркетинг, на PR компанията.Тогава ще сключа сделка за разпространяването на албума.Ще направя всичко което компанията ще направи за мен.
Ще направя това само за този албум.Това си е риск, ако се проваля, никой няма да иска да инвестира в мен следващия път, но звукозаписната компания ще ме допусне.За мен е страхотно, хубаво е да водя свежи преговори всеки път когато направя албум.Може пък и в това да се проваля и ако се случи просто ще се застрелям в крака.Но въпреки това съм уверена в себе си и ще направя още един добър албум."
Както и да е, Сиа все още не може да повярва каква известност получи след като се разбра, че тя пише песните за новият албум на Кристина Агилера.
"Затова е чудесно да пиша песните й.Това ми дава свобода в соло кариерата.Ако нещата които правя придобият успех чрез реклама, вече няма да се занимавам толкова с бизнес, колкото с пътуване и рекламиране.
Идеята да бъда знаменитост може да ми е била мечта когато съм била на 10 годинки , но сега, когато съм на 33, не е."
Фулър получи кратка слава миналата година, когато се прочу с връзката си с лесбийката J.D. Samson.
"На никого не му пука," споделя Сиа."На хората им пука за шестте седмици в които бях известна.Сега е 2009 година - всеки е гей, всеки хетеро, всеки се справя по някакъв начин.Това са стари новини.Вече е старомодно да си гей. "

09 март 2009

Кристина и Джордан отиват в Mozza (06.03.2009) - видео

Ladyhawke заинтригувана от факта, че Кристина Агилера ще направи кавър на една от песните й


Ladyhawke разкри, че е заинтригувана от това, че Кристина Агилера е направила кавър на една от нейните песни.
През февруари електро-групата Ladytron, които сега работят с Кристина по новият й албум споменаха, че тя е направила кавър на песента "My Delirium".
Ladyhawke, чието истинско име е Пип Браун, споделя, че Кристина все още не се е свързала с нея да поговорят относно песента.
"Незнам нищо за това.Ще ми е интересно да я чуя как я изпълнява," казва тя пред DS."Искам да кажа, как е решила да направи кавър точно на тази песен?Вокалните й възможности са страшно добри, докато аз пея мързеливо!Питах се откъде накъде ще иска да направи кавър на тази песен?Тя няма нищо общо с това което е пяла преди."
Ladyhawke сподели, че иска да помогне на Агилера със записването на нейната версия на песента:"Не мога ли да й помогна някак?Не мога ли да видя как записва музиката си?Ще бъде хубаво да работя с нея."

Кристина Агилера и съпругът й Джордан скарани?


Възможно ли е да има семейна кавга между Кристина Агилера и Джордан Братман?
Папараците я хванали как бясно напуска кафе Figaro в квартал Лос Фелиз в Лос Анджелис, държейки сина си Макс в ръце, а по лицето й със сигурност не се четяло удоволствие.
Минути по-късно от кафенето излязъл Джордан, с тъжна физиономия, викайки по Кристина да го изчака, но явно тя не проявила интерес.Тя ходила толкова бързо, че било учудващо как не се е подхлъзнала.
Каква ли може да е причината за скандала им?

Jasmine Murray, финалистка в 8-ия сезон на "American Idol", изпълнява песента на Агилера - "Reflection"

Никол Ричи хвали Кристина Агилера


Никол Ричи мисли, че Кристина Агилера е 'страхотна съпруга'.
Звездата от "Simple Life" се сприятели с изпълнителката на "Car Wash" миналата година, когато родиха децата си, Макс и Харлоу, в един и същи ден.
Никол казва: "Кристина и аз не се познавахме добре.Откакто се запознахме обаче си станахме много добри приятелки.Децата ни се родиха в един и същи ден и това може би беше повод да се опознаем.
Тя е страхотна съпруга, страхотна майка и страхотна певица.Тя прави всичко.Сигурна съм, че Макс слуша повече приспивни песни отколкото Харлоу!"
27-годишната Никол разказва и за приятелството си с Парис Хилтън, което ту съществува, ту не.Тя казва: "Преминахме период в който не си говорехме, но мисля, че спокойно можеш да кажеш това за теб и някого, с когото сте приятели от 25 години. Никога не влизам в скандали с приятели.Дори това да стане накрая винаги нещата се оправят.Това е част от порастването."

07 март 2009

Финалистката в осмия сезон на "American Idol" - Жасмин, имаше честа да пее песен на Агилера


На един от състезателите в "American Idol" - Jasmine Murray, й беше зададен въпроса 'какво е чувството да пееш песента на Кристина Агилера "Reflection"'.
Q: Защо избра да изпееш песента на Кристина Агилера "Reflection", след като съдиите те накараха да избереш по-съвременна и 'млада' песен, като някоя на Риана, например?
Жасмин: Просто обичам да изучавам различните видове музика.Кристина Агилера е една от любимите ми изпълнителки, колкото до "Reflection" - просто прецених, че е хубава песен и подходяща за мен, за възрастта ми.Аз съм на 17 а това е песен от филм на Дисни.Просто реших, че това е добър избор.Радвам се, че избрах нея.

02 март 2009

Кристина Агилера е новата най-добра приятелка на Сиа & Направили са 4 нови песни!


Сиа си има нова най-добра приятелка и това е нашето момиче Кристина Агилера.Тя писа относно това в блога си ( тук ) , където разказва, че Кристина е 'по-добра изпълнителка от самата нея', описва я като 'чудесен човек, страхотна майка, забележителен талант' и разбира се - споделя защо е най-добрата й приятелка!
Дойдох си в неделя вечер и веднага се запътих към леглото.В понеделник сутрин открих, че навън е по-студено отколкото очаквах и няма да мога да изляза с къса пола или тениска.Сам Диксън и аз прекарахме деня обсъждайки Св. Валентин и това да не купуваме нищо, защото, знаеш, има "спад" напоследък.Направихме едно телефонно обаждане.До госпожица Кристина Агилера.
Колко забавно!Седмицата ни с Кристина започна със завършването на четири прекрасни песни, нов материал.Спокойна вечеря, последвана от игра на Супер Марио и билярд.Тя ме победи.Но пък за сметка на това аз съм богиня на играта Скрабъл, затова я предизвиках.Не мога да бъда по-добра изпълнителка от нея, но пък да се надяваме, че ще образувам думата "шестоъгълник", нали?
Определено се развълнувах щом тя запя на висок глас в стаята.Побиха ме тръпки.Когато чух песента й "Вeautiful" за първи път, бях в колата на Дейвид.Помня как си мислех, че това е най-удивителната песен която съм чувала.Попитах кой я изпълнява.Не се изненадах когато ми каза, че я изпълнява Кристина Агилера.Изненада ме това, че години по-късно работя с изпълнителя на песента, която описвам като "Песента на живота".
Обожавам я.
Тя е чудесен човек.
Страхотна майка.
Забележителен талант.
Забележителен професионалист.
Феминистка.
Най-добрия модел за подражание на жените, които искат да повярват, че ние притежаваме всичко, правим всичко.
Родени сме на една и съща дата, което значи, според моите "игрални" правила за живот, че ние сме първи клас и тя е моята нова най-добра приятелка.