02 март 2009

Кристина Агилера е новата най-добра приятелка на Сиа & Направили са 4 нови песни!


Сиа си има нова най-добра приятелка и това е нашето момиче Кристина Агилера.Тя писа относно това в блога си ( тук ) , където разказва, че Кристина е 'по-добра изпълнителка от самата нея', описва я като 'чудесен човек, страхотна майка, забележителен талант' и разбира се - споделя защо е най-добрата й приятелка!
Дойдох си в неделя вечер и веднага се запътих към леглото.В понеделник сутрин открих, че навън е по-студено отколкото очаквах и няма да мога да изляза с къса пола или тениска.Сам Диксън и аз прекарахме деня обсъждайки Св. Валентин и това да не купуваме нищо, защото, знаеш, има "спад" напоследък.Направихме едно телефонно обаждане.До госпожица Кристина Агилера.
Колко забавно!Седмицата ни с Кристина започна със завършването на четири прекрасни песни, нов материал.Спокойна вечеря, последвана от игра на Супер Марио и билярд.Тя ме победи.Но пък за сметка на това аз съм богиня на играта Скрабъл, затова я предизвиках.Не мога да бъда по-добра изпълнителка от нея, но пък да се надяваме, че ще образувам думата "шестоъгълник", нали?
Определено се развълнувах щом тя запя на висок глас в стаята.Побиха ме тръпки.Когато чух песента й "Вeautiful" за първи път, бях в колата на Дейвид.Помня как си мислех, че това е най-удивителната песен която съм чувала.Попитах кой я изпълнява.Не се изненадах когато ми каза, че я изпълнява Кристина Агилера.Изненада ме това, че години по-късно работя с изпълнителя на песента, която описвам като "Песента на живота".
Обожавам я.
Тя е чудесен човек.
Страхотна майка.
Забележителен талант.
Забележителен професионалист.
Феминистка.
Най-добрия модел за подражание на жените, които искат да повярват, че ние притежаваме всичко, правим всичко.
Родени сме на една и съща дата, което значи, според моите "игрални" правила за живот, че ние сме първи клас и тя е моята нова най-добра приятелка.