25 март 2009

Кристина Агилера ще присъства на събитието 'Вечер с жените' на 24 април, 2009


Събитието ще включва изпълнение на Линда Пери и много специалната поява на Кристина Агилера и Шарън Стоун.
Продуцентът/композитор Линда Пери и импресариото Брент Болтхаус ще се присъединят в Центъра за Гейове и Лесбийки в Лос Анджелис за да представят 'Вечер с жените: Възхваляване на музиката, изкуството и равноправието', което ще се състои в петък, 24 април, 2009 от 18:00 часа в Интернационалната Бална зала в хотел в Бевърли Хилс.Събитието ще включва изпълнение на Линда Пери и много специална поява на Кристина Агилера.
Събитието, знаено преди като 'Женска нощ', е в чест на лесбийките и бисексуалните жени, които са направили значимо съдействие на лесбийската, гейската, бисексуалната и транссексуалната общност.
Тазгодишното събитие "обръща нова страница", благодарение на подкрепата на Линда Пери, която покани Кристина Агилера и помоли Брент Болтхаус да продуцира събитието.
"Центъра е много важен за мен, искам да направя всичко по силите си за да направя тази вечер незабравима," споделя Пери."Приятелите ми ще ми помогнат с плана, като направят невероятно забавление, включващо търг, като Шарън Стоун ще е аукционерът."