19 март 2009

Секси като Кристина Агилера


Кристина Агилера постоянно мени външния си вид: понякога е изкусителна блондинка, друг път мръсница, а сега е любяща майка.Но независимо какъв имидж има, Кристина си остава секси.Като певица, която лесно може да имитираш, тя винаги постига целите си.Това долу е нейно интервю с GLAMOUR.DE.
GLAMOUR.DE: Какво те прави истинска звезда?
Кристина: Не става дума само за моят чар.Усещането ми като певица, моят професионализъм, но също така и връзката ми с феновете: Те вярват в мен и в музиката ми.Ако се погледна от страни виждам силна, уверена в себе си жена със страхотен успех.Това е съобщението ми за всички момичета: Повярвайте в себе си, в своята сила и женственост.Чувствайте се като звезди, покажете чаровната си страна.
GLAMOUR.DE: Но как може една жена да се чувства секси и уверена?
Кристина: Има три неща които влияят на увереността и сексапила на жената, на това какъв парфюм използва и на това как привлича човека който й е хванал окото.На следните неща трябва да наблегнете:
1.Бъди уверена в себе си, дори и да не се чувстваш такава.Раменете изправени, главата вдигната, а останалото идва от само себе си.

2.Подчертай добрите си качества.С грим, дрехи или аксесоари.
3.Бъди смела и експериментирай: Купи си последният брой на някое модно списание и пробвай някои неща от него.Попитай приятелите си какво мислят.

GLAMOUR.DE: Твоят моден трик?
Кристина: Бъди нахална.Носи цветове които те подчертават.Работи внимателно над увереността си, стила си и на това каква сексапилна жена си!