27 октомври 2008

Премиерата на музикалното видео "Keeps Getting Better" е днес, 27 октомври


iLike.com е първият сайт в който ще се появи новото музикално видео на Кристина Агилера - "Keeps Getting Better".В Америка ще се появи този следобед, но тъй като те са със 7/8 часа назад, това означава, че при нас ще се появи някъде привечер.Това видео излиза само 2 седмици преди реализирането на колекцията от хитове на Кристина - "Keeps Gettin’ Better – A Decade of Hits", откъдето е и песента "Keeps Getting Better".Колекцията с хитове излиза на 11 ноември и ще може да бъде закупена само в Target.Това е първият път когато премиерата на видео на голям артист е в сайта iLike.com.
Музикалното видео "Keeps Getting Better" е заснето в Лос Анджелис, а продуцентът му е Питър Бърг.Във видеото, Кристина се движи във времето и модата, като така отдава почит на 10-годишната си кариера.
"Наистина се забавлявах докато заснемахме видеото към "Keeps Getting Better"," казва Кристина Агилера."Аз съм артист който обича промяната във външния вид.Играех различни характери в едно и също видео," добавя тя."Кристина Агилера е супер звезда, която наистина обхваща новата технология," казва Том Корсън, от EVP/GM RCA Music Group. "Влезте в iLike.com за да видите премиерата на новото видео на Кристина.Това е наистина важна част от създаването на нейната колекция от хитове."
"Кристина е една от най-сполучливите артисти през последното десетилетие," казва Ali Partovi от iLike. "Тя демонстрира нейното значение, и след това внася някакви промени и то по нейният си начин.Артист от нейната величина, да пуска ново видео за първи път в нашия сайт, е много важно събитие за нас."
Един от новите два сингъла от Greatest Hits албума й, "Keeps Getting Better", е продуциран от самата Агилера.Песента влезе в класацията Top 15 at Pop Radio само 7 седмици след излизането си и също така беше в класацията iTunes Top Songs.
За да гледате новото видео "Keeps Gettin' Better", което излиза тази вечер (по наше време), влезте в www.iLike.com/christina .

1 коментара:

Анонимен каза...

SUPEEEEEEEER