16 октомври 2008

Кристина Агилера се завърна в Лондон


На Африканският фестивал, който се състоя на 14 октомври в Лондон, Кристина Агилера изпълни 6 песни, като смени 3 сценични костюма.Това е вторият път когато Кристина се качва на сцена след като роди синът си Макс, преди 9 месеца.Първото и представление беше на раздаването на наградите VMA's тази година.
Тя казва: "Мисля, че е важно да не губя самоличността си.Искам да споделя със сина си коя съм аз и какво друго правя освен, че му сменям памперсите и го кърмя."
Концертът в Лондон е първият на Кристина, откакто тя излезе в отпуск по майчинство.
Както и да е, самата Агилера признава, че се радва за своето завръщане. "Тук е доста студено, но няма нищо - аз харесвам студеното време."
Лондон беше последната спирка на Африканският фестивал, който мина и през още няколко града.
Идеята на това шоу е да покаже на света проблемите, които засягат Африка и населението й.
На сцената излязоха няколко популярни африкански групи, като Youssou N’Dour и Olu Maintain.
Агилера сподели, че за нея е чест, че е поканена да пее на това толкова важно събитие. "Мисля, че е страхотна кауза, тъй като аз съм тук да дам своята подкрепа на всички таланти от Африка, които стотици пъти са чували негативни неща за родината си."
Кристина Агилера беше хитът на вечерта, както всички ние знаем.Щом тя излезе на сцената, от публиката веднага наизвадиха нейни плакати, като в същото време изкрещяха с все сили "Обичаме те".
Нейното изпълнение за вечерта включваше песента "Ain't no other man", която Кристина изпълни облечена с бял костюм и с бели обувки на високи токчета.
Както и да е, макар че изпя само 6 песни, тя смени 3 сценични тоалета.
За изпълнението на "Lady marmalade" Кристина излезе на сцената с леопардов костюм, който показваше новата й фигура след раждането.
А пък за изпълнението на "Fighter" тя бе облечена с черен прилепнал костюм.
След шоуто тя разкри, че да се върне към предишната си фигура е било доста трудно.
Плановете й за новият албум:
27-годишната изпълнителка ще издаде своята колекция от хитове следващият месец, когато ще отпразнува 10 години откакто е в музикалния бранш.
Тя казва това: "Не мога да повярвам, че минаха 10 години, чувствам се благословена, че това се случва в живота ми."
Певицата тактично избягваше въпроси относно завръщането на Бритни Спиърс."Вълнувам се, това е завладяващ момент за музиката, тепърва има да излизат нови албуми и аз се радвам, че ще бъда част от това."
Кристина Агилера в момента работи и над своя четвърти студиен албум, като последният й беше "Back to basics", издаден през 2006 год.