16 юли 2008

Топ 10 за "Най-скъпи бебешки снимки"


1. Повече от 11 милиона - Нокс Леон и Вивиан Маршелин
Първите снимки на новородените близнаци на Анджелина Джоли и Брад Пит надхвърлят сумата от 11 милиона, някои дори мислят, че сумата ще достигне и 20 милиона.Парите получени за снимките на близнаците ще бъдат дадени за благотворителност.

2. 6 милиона - Макс & Еми Антъни
На второ място са Макс и Еми, двуяйчните близнаци на Дженифър Лопез и Марк Антъни.Джей Ло пазеше бременноста си 5 месеца.Снимките на близнаците са продадени за 6 милиона на сп. People.През март, 2008, те се появиха на корицата.

3. 4 милиона - Шайло Новел Джоли-Пит
Шайло Новел, първото биологично дете на Брад Пит и Анджелина Джоли се яви на корицата на сп.People през юни, 2006, за сумата от 4 милиона.Двойката дари парите за благотворителност.

4. 3 милиона - Леви Алвес Макконахи
Първите снимки на малкият Леви , роден на 7 юли , 2008 , е син на Матю Макконахи и приятелката му Камила Алвес.Първите му снимки са продадени за сп. ОК! за 3 милиона.

5. 2 милиона - Даниелин Смит
Внезапната смърт на Ана Никол Смит през 2007, сложи началото на дългата борба за попечителство на малкото момиченце, Даниелин.Когато вече бе потвърдено, че биологичният баща е Лари Бъркхеад, сп. ОК! купи снимките на бащата и дъщерята за техния априлски брой, за 2 милиона.

6. 2 милиона - Паск Тиен Джоли-Пит
Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит, Пакс Тиен, който е осиновен от Виетнам през 2007 год. спечели на двойката 2 милиона долара за неговите първи снимки.Снимките на Анджелина и Пакс са продадени на сп.People за сумата от 2 милиона.

7. 1.5 милиона - Макс Лирон Братман
Кристина Агилера се появи с нейното новородено, Макс, през февруари 2008 , на корицата на сп. People.За ексклузивните снимки на бебето, чийто баща е Джордан Братман, съпругът на Кристина, са платени 1.5 милиона.

8. 1.5 милиона - Хонър Мари Уорън
Новороденото момиченце на Джесика Алба, Хонър Мари, бе родено на 7 юни, 2008. Негов баща е съпругът на Джесика - продуцентът Кеш Уорън.Джесика склони да продаде първите снимки на дъщеря си на сп. ОК! за сумата от 1.5 милиона.

9. 1 милион - Харлоу Уинтър Кейт Маден
Дъщеричката на Никол Ричи и приятелят й Джоел Маден, Харлоу Уинтър Кейт Маден, е родена на 11 януари, 2008.Никол продаде първите й снимки на сп.People.Никол и Харлоу се появи в списанието през март.

10. 1 милион - Мади Брайън Алдридж
Джейми Лин Спиърс , по-малката сестра на Бритни Спиърс, даде живот на малко момиченце на 19 юни, 2008, в Мисисипи.Първите снимки на Мади са продадени на сп.People за 1 милион.