18 май 2008

Кристина Агилера изрита свой фен от бар, само заради това, че я е почерпил с питие


Според източници, Кристина отишла на бар заедно с три приятелки на 6 май и този човек е решил да я почерпи с чаша шампанско.Тя не приела почерпката, той пак пробвал, и тогава Кристина го изритала от бара като повикала охраната.
Един неин фен, от мъжки пол...се опитал да й прати (на Кристина) чаша с шампанско, в бара, на 6 май.Щастливо омъжената и майка на момче, Кристина Агилера, която била заедно с три свои приятелки, не приела първата напитка.След това човекът пак пробвал да я почерпи.Тогава Кристина накарала охраната да го изрита!
Може би този мъж я е харесал или нещо такова, но Агилера просто не е искала да се занимава с него.Защо той не е почерпил някоя от нейните приятелки?Казва се, че тя била заедно с три приятелки и той би могъл да почерпи някоя от тях ако иска да има шанса да разговаря с Кристина.Тя наистина е като примадона, и вероятно щяла просто да не обръща внимание на този човек, вместо направо да го изгонва от бара, но никога не бих казала, че не искам да имам силата да изгонвам мъже от клубовете.Изглежда сякаш охраната ти е готова да изпълни всички твои заповеди.
Този пост се отнася за едрите гърди на Кристина, които изглежда, че са й в тежест.Може би горичкият човек от бара е бил очарован от тях, но само гледането не му било от полза, затова решил да я почерпи с питие за да привлече вниманието й към него.
Първото дете на Кристина Агилера, Макс Лирон, сега е на четири месеца и трябва да бъде добре нахранен, както и нейният съпруг Джордан Братман.

2 коментара:

Анонимен каза...

AMI RAZBIRASE OT KADE NA KADE 6TE Q PRITISNQVA DORI DA E SAMO EDNA 4A6A 6AMPANSKO..VTORO V TAQ 4A6A OSVEN 6AMPANSKO NE SE ZNAE KVO DRUGO IMA...TRETO E OMUJENA JENA VE4E S DETE I BI BILO IZGLEJDALO NQKOI NEPOZNAT DA I DAVA 4A6A PRI TOVA 6AMPANSKO.....OT KADE NA KADE..TOVA DALI E PRIMADONA ILI NE NQMA ZNA4ENIE SIGURNO E...NO TO E NORMALNO...TQ E MEGA ZVEZDA S SVETOVEN PLAN...KAK TAKA NQKOI SLU4AEN 6TE IDVA I 6TE Q PO4ERPVA 6AMPANSKO NEZAVISIMO DALI E FEN ILI NE....NO I DO KOLKO E VQRNO TOVA NIKOI NE ZNAE....

xtina каза...

Не съм сигурна дали е вярно или не, просто преведох тази новина на български и я пуснах в блога, дори мнението на автора в последната част на поста не е мое, това за гърдите дори не смятам, че трябваше и него да превеждам...просто казвам.