20 август 2009

Кристина Агилера и шоуто Project Runway


Премиерата на шестия сезон на Project Runway е днес, 20 август.Една от големите промени в шоуто е че участниците ще трябва да покажат уменията си на поп-дивата Кристина Агилера и модния дизайнер Боб Маки.Те ще трябва да изработят сценичен костюм за Агилера.
"Състезателите щяха да подскочат до тавана от радост щом разбраха за кого ще правят костюм," споделя продуцентът на шоуто, Джейн Ча."Не можеха да повярват, че е Кристина Агилера.Трябва наистина да го обмислят, защото изработването на костюми не е от най-добрите им умения."
Но пък е едно от добрите качества на Боб Маки, който е шил облекла за Шер и Тина Търнър."Поразровихме се в архивите му, беше доста интересно," казва Джейн."За дизайнерите това ще бъде нещо ново, все пак е по-различно от изработването на спортно облекло."
Харесаха ли се костюмите на Агилера?"Тя беше доволна от резултатите," добавя Ча.

25 коментара:

Анонимен каза...

Супер , ама защо няма поне една нова новина....

Почивки в Гърция и Турция каза...

Кристина Агилера си е явление. Едва ли ще захване нещо посредствено в шоу бизнеса. Хубава статия- поздарви и до нови срещи :))

почивки лято 2012 в Дидим каза...

няма ли да публикувате някоя по-актуална информация, очакваме с нетърпение

био продукти каза...

Ами то си е предизвикателство да изработиш сценичен костюм, а особено и за Кристина Агилера. Хубаво е, че има от къде/ от кой помощ да получат и то наложил се дизайнер в сферата. Но от друга страна е доста трудна задача. Сценичното облекло изисква хем да е забелязващо се, отличаващо се и запомнящо се, хем трябва да е стилно, да не е прекалено претрупано, твърде шикозно. А трябва да знаеш и за кое събитие, песен, клип или концерт е, както и хореографията.

Екскурзии Австрия каза...

Разбира се, че си е предизвикателство да изработиш сценичен костюм, инак нямаше да е толкова интересно. От една страна не е лесно наистина, особено в сравнение с конфекцията, но пък от друга това е начин да си развихриш фантазията до ента степен. Винаги съм харесвала сциничните костюми на Фреди Меркюри - просто е велик!

Екскурзии Лондон каза...

Наистина е доста голям скока от спортно облекло към сценично! Не им е било лесно. Но предполагам, че е много вълнуващо да поемеш такова предизвикателство. Аз ако бях щях да изпадна в сценична треска... щях да се притесня... Интересно ми е какви модели са изобретили умовете на дизайнерите и до къде са се разпрострели във фантазията си.

почистващи препарати каза...

Това е голям шанс и си заслужава да се понапънат!

почивки Мексико каза...

И аз ако бях там и ми бяха казали, че ще трябва да правя костюм на все известнана и популярна Кристина Агилера щях да подскачам от радост и в същото време да се притесна дали ще успея и какво точно да направя. Наистина е доста голяма променя в шоуто участниците да трябва да покажат уменията си на поп-дивата Кристина Агилера и модния дизайнер Боб Маки.И то не какъв костюм а задължително да бъде сценичен. Трудна задача, но когато човек иска нещо силно се мобилизира и прави невъзможното , за да го постигне.

почивка малдиви каза...

То такъв шанс не е за вярване! Все пак е доста добър старт за кариера, смятам всички са съгласни. Сценичното облекло наистина не е лесно, но пък е много по-голямо предизвикателство, даже забавление за разлика от спортното или ежедневното облекло. При сценичното можеш да развихриш фантазията си до краен предел, докато при спортното има доста ограничения.

почивки лято 2012 в Чешме каза...

И аз бих подскочила, ако ще обличам Кристина Атилера... :)

почивки лято 2012 в Чешме каза...

Кристина Агилера е един рядко срещан талант, със своя уникален глас го е доказала не веднъж. Винаги ми става много приятно като чуя нейни песни.

online supermarket каза...

От спортно облекло в сценично скокът е голям. Но пък е и голяма предизвикателство. А при такива предизвикателства човек се мобилизира и дава повече от очакваното. Сценичното облекло си е вид висша мода - можеш да вложиш безкрайно въображение в него. Тази възможност е чудесен шанс за доказване на таланта на дизайнерите в тяхната зора.

savecard каза...

Жалко, че съм я изпуснала в това шоу. Кристина е невероятен талант с огромни гласови данни.

парфюми каза...

Не се и съмнявам, че състезателите са подскочат до тавана от радост щом са разбрали, за кого ще правят костюма. И аз да бях също щях страшно много да се въодушевя и да положа всичко най-добро от мен , за да се получи добре костюма. Кристина Агилера е изпълнителка с изключителен талант. Има невероятна дарба да пее, с глас който да те докосне и накара да се разчувстваш.Много жалко, че съм я изпуснала в това шоу. Било е интересно.Но съм сигурна, че тя отново ще влезе в такава роля.От един спортен екип да направиш едно стилно и изискано облекло е сложна задача.

частна детска ясла в София каза...

Доста голяма промяна в шоуто,Ще останат страшно доволни участниците. Ще трябва да покажат уменията си на поп-дивата Кристина Агилера и модния дизайнер Боб Маки.Те ще трябва да изработят сценичен костюм за Агилера.Аз ако бях сигурно пулса ми щеше да се ускори двойно!Едвам едвам да си вкарам конеца в иглата.Много важна задача, в която съм сигурна, че ще се справят всички и ще останат доволни.Макар, че от спортни към по елегантни и официални рокли да се прехвърлиш не е лесно , но не и невъзможно.Жалко , че няма да мога да гледам шоуто.

круизи каза...

От кога чакаме тази невероятна премиера на шестия сезон на Project Runway .Страшно ми допадна тази нова промяна в шоуто където самите участниците ще трябва да покажат уменията си на поп-дивата Кристина Агилера и модния дизайнер Боб Маки.Те ще трябва да изработят сценичен костюм за Агилера.Представям си как ще реагират когато им съобщят тази новина.Просто невероятно изживяване и сега е момента да се покажат и докажат колко са добри.Ще им стискам палци да се представят достойно.

счетоводни къщи София каза...

Късметлии са , че ще могат да видят Кристина и най-вече да и направят дрехите.Дано успеят.

доставка на месо каза...

Иска ми се и аз да можех да участвам в това състезание за направата на дрехи специално за свеизвестната Критина Агилера.Една великолепна жена със страхотен глас.Има толкова красиви и нежни песни с хубави текстове.Сега на скоро от ново се завърна на екрана с променена по пълна визия ако мога така да се изкажа, но пак й отива.Вижда се че е щастлива и , че се харесва такава каквато е.Представям си физиономиите на участниците, когато са им съобщили.Сигурно всички идеи, които са имали за момент са се изпарили.Много успех им желая и дано по често да има такива игри.

занималня София каза...

Една велика и известна е популярната Кристина Агилера и аз щях да подскачам от радост и в същото време да се притесня дали ще успея и какво точно да направя.Когато ми кажат, за кого трябва да шия тоалет. Наистина е доста голяма променя в шоуто участниците да трябва да покажат уменията си на поп-дивата Кристина Агилера и модния дизайнер Боб Маки.И то не какъв костюм а задължително да бъде сценичен.Няма да им е никак лесно, но пък си заслужа труда и усилията, да се докоснеш до самата изпълнителка след това.

почивка тунис каза...

Еее, това е уникален шанс. Сценичните костюми винаги са много интересни, особено на Кристина Агилера. как да не подскочиш до тавана при такава новина. Фреди Меркюри също има страхотни костюми за сцената. Не знам какво е да си дизайнер на такива костюми, но определено се изисква много фантазия. Изобщо да си в такива среди си е вдъхновяващо!

био продукти каза...

Невероятна звезда е тази Кристина Агилера невероятен талант.Дано успеят дизайнерите да се докажат пред нея.

екскурзия дубай каза...

Много голяма звезда и големи промени в шоуто ще настъпят особено това, че участниците ще трябва да покажат уменията си на поп-дивата Кристина Агилера и модния дизайнер Боб Маки.Те ще трябва да изработят сценичен костюм за Агилера."Състезателите щяха да подскочат до тавана от радост щом разбраха за кого ще правят костюм," както ни казвате и вие в своята статия.Надявам се да се представят на ниво и да не изпаднат в паника когато научат тази новина.Ще очакваме и снимки от дрехите които са й направили ако може.

карнавал Венеция каза...

Дано да се представят на ниво и да докажат на какво са способни.Стига да не се притеснят като разберат за коя известна личност трябва да шият.Кристина Агилера е невероятно талантлива с уникален глас.Всяка нейна песен става хит, което не учудва никого.Благодаря за споделената статия и се надявам често да споделяте с нас.Блога е страхотен и винаги намирам по нещо интересно в него с което да отбият малко време.Все пак няма да им е лесно имайки предвид преди това какъв тип дрехи са правели, а сега коренно различни в официалният.

екскурзии Турция каза...

Съгласна съм, че "Но пък е едно от добрите качества на Боб Маки, който е шил облекла за Шер и Тина Търнър."Поразровихме се в архивите му, беше доста интересно," казва Джейн."За дизайнерите това ще бъде нещо ново, все пак е по-различно от изработването на спортно облекло."именно това предизвикателство и подобни те карат да бъдеш още по добър дизайнер и да искаш да твориш и създаваш неща, които до този момент не са виждали бял свят и мисълта, че може да направиш нова мода, която всеки иска да има в гардероба си е велико чувство и не всеки е способен на това. Дано да успеят да изненадат приятно Кристина Агилера.

екскурзия египет каза...

Ех дано да можем и ние да ги гледаме по нашите телевизии или ето това е едно чудесно предложения някой да финансира и да стане продуцент на такова българско риалити, според мен ще има голям рейтинг и ще се получи добре...."премиерата на шестия сезон на Project Runway е днес, 20 август.Една от големите промени в шоуто е че участниците ще трябва да покажат уменията си на поп-дивата Кристина Агилера и модния дизайнер Боб Маки.Те ще трябва да изработят сценичен костюм за Агилера." също бих подскочила от радост когато ми съобщят, че ще участвам подобно състезание и ще правя модели за тази известна и доказана певица.