05 август 2009

Кристина Агилера иска да увеличи семейството си


Кристина Агилера иска да има още деца, но се притеснява, че това ще попречи на голямото й завръщане на музикалната сцена.
Певицата - която роди сина си Макс през януари, миналата година - наскоро пусна свой собствен радио канал и вече е потвърдено, че ще участва в филма Бурлеска.
Агилера смята, че сега има прекалено много ангажименти за да мисли за бебе, дори и Джордан да я накара.
"Кристина обожава времето което прекарва с Джордан и Макс, а сега има и домашно студио, така че да бъде майка и в същото време да работи е напълно възможно, но още не е сигурна дали сега е времето в което може да мисли за още деца," казва източник, близък до семейството.
"Тъкмо си пусна свой радио канал и стана ясно, че ще участва във филм.Явно сега не е най-подходящият момент в който да си роди още едно дете.Въпреки че тя би искала.Особено ако е малко момиченце."

3 коментара:

почивка малдиви каза...

Идеята да увеличиш, своето семейство с още един малък човечец е чудесна. Това е най-хубавото, което може да се случи на един човек. Решението никак не е лесно за такава стъпка. Не е лесно да възпиташ една личност, все пак до някъде от теб зависи какъв човек ще стане. Какви морални ценности ще възпиташ в него. Радвам се , че Кристина Агилера е взела такова решение. Тя е интелигентна жена и мисля, че ще се справи добре. Има кариера, певица е, снима се във филми, но има време и за деца, което е за похвала.

натурална козметика каза...

все повече и повеч звезди се решават да имат по няколко деца - певици, актриси, манекенки и дано да дадат пример на обикновежите жени които напоследък все повече навлизат в кариеризма и не искат да формират семейство - при звездите тази тенденция отмина и сега се връщат към семейството

малдиви почивка каза...

Това е една уникална певица, която макар, страхотният пик на своята кариера избра да стане родител , след което отново се върна с пълни сили и не се срамува, от по пухкавият си вид, браво. Съвсем нормално е това...." Кристина обожава времето което прекарва с Джордан и Макс, а сега има и домашно студио, така че да бъде майка и в същото време да работи е напълно възможно, но още не е сигурна дали сега е времето в което може да мисли за още деца," казва източник, близък до семейството...." една истинска жена, която иска да бъде независима, да твори и да е обичана от семейството си.