30 юни 2008

Кристина Агилера говори за политици с Лари Кинг


В сряда, когато Кристина учавстваше в шоуто на Лари Кинг, поп звездата сподели как нейният син Макс е променил живота й.
Изглежда малкият Макс определено е увеличил интересът на Кристина относно политиците.Певицата наскоро се снима в клипче заедно със сина си, за да помогне на хората да гласуват.Лари Кинг попита Кристина за това как е решила да се снима, на което тя отговори:
Забъркването ми с президентските избори е просто начин да накарам всички да имат усещане.Лично за мен, знаеш, че като нова майка за мен беше важно да се замеся в тези избори,защото от това зависи развитието на нашия град както и бъдещето на моя син.
Тогава Лари Кинг я попита дали тя е имала някаква уговорка за появата на Макс.Тогава тя му отвърна, че тя живее в светлините на сцената, но Макс ще бъде гражданин без значение, затова тя е искала да го замеси с нещо което тя мисли, че е важно.
Макс се появи увит в американското знаме, а Кристина го държеше в ръцете си и му пееше приспивна версия на "America the beautiful".През 1992, Мадона се появи заобиколена от американското знаме, но сега Кристина обяснява защо само Макс е бил с американското знаме:
Вместо аз да съм със знамето, аз исках синът ми да е с него, вид преминаване към следващия период.
Агилера не сподели за кой кандидат е гласувала, тя каза само:
Много се вълнувам за всичко това.