23 март 2008

Интервю с Кристина Агилера за Макс

Поздравления за раждането на сина ти.Как се чувстваш?
Чувствам се прекрасно.Животът е прекрасен!Безкрайно щастлива съм!
Как минаха първите седмици от живота на бебето ти?
Имам чуството, че всичко е някак сюреалистично.Неповторимо изживяване-не мога да спра да го гледам и да му се радвам.Благодарна съм на Господ за живота си.
А забавляваш ли се с бебето?
О, разбира се! Любовта, която една майка изпитва към детето си, няма нищо общо с другите емоции в живота.Всеки ден е нов и вълнуващ, малкият расте...Искам да запомня всеки миг, затова съпругът ми ни направи страшно много снимки и видеоклипчета.След години ще бъде невероятно забавно!
Как минава едно твое денонощие?
Макс е много кротък и не плаче.За щастие аз съм жена, която може да си позволи помощ, ако почуства, че не се справя.Но засега аз и съпругът ми Джордан успяваме да се оправим с бебето!
Беше ли нервна заради раждането?
Още в началото на бременноста избрах да родя със секцио и нямах никакви проблеми.Не съжалявам за това решение, смятам, че беше най-добрия избор за мен.Не изживях никакъв стрес, всичко стана много бързо.
Беше ли се подготвила предварително за бебето?
Честно казано, в седмицата, в която Макс се роди, си купихме нова къща и беше страшно вълнуващо да планирам детайлите в детската стая.При това без да знам пола на бебето!Затова оставих боядисването на стените за последно...
Всички знаеха, че беше много внимателна по време на бременността.Как съчета ангажиментите на атрактивна изпълнителка с грижите за твоето здраве и за това на бъдещото бебе?
Просто слушах тялото си!Разбира се, детето беше приоритет през цялото време.Направих си изследвания, за да съм сигурна, че физическите упражнения не са вредни в моето състояние.Все пак цяла година преди това бях на турне, а тялото е "инструментът", който използвам много често в работата си.За щастие нямах сутрешно гадене.А и съпругът ми се грижеше за мен през цялото време.
Сигурно е много вълнуващо да бъдеш майка.Имаш ли планове за детето?
О, мечтая си за това какво ще прави той един ден, но сега е едва началото на неговия живот, "раждането" на нашето семейство.
А Джордан?Вълнува ли се да бъде баща?
Не бих могла и да мечтая за по-добър партньор в живота.Той е безкрайно щастлив.Все още не мога да повярвам, че това прекрасно бебе е резултат от любовта, която изпитваме един към друг.Един ден Макс и Джордан сигурно ще ходят заедно на футболни мачове, но сега таткото е зает най-вече да сменя пелени и да обръща внимание на малкия.Радвам се, че Макс ще получи подкрепа от баща си за всичко, защото самата аз не съм имала такъв шанс.Истинска благословия е да имаш добри отношения с баща си.
Макс Лирон е хубаво име.Как го избрахте?
Винаги съм харесвала името Макс.(Идва от "велик".)А Лирон е еврейско име, което значи "моята песен".Така превеждаме името като "Моята най-велика песен".Не бих могла да създам нищо по-перфектно в живота си.Макс е най-голямото ми постижение.
Мислиш ли да се откъснеш за малко от сцената и просто да бъдеш майка или правиш планове за музика и концерти?
За щастие вкъщи си имам великолепно студио и бих могла да правя записи, без да се отделям от дома.Не бих искала да загърбя кариерата си, точно сега съм вдъхновена и искам да пробвам много нови неща в музиката.
Искаш ли да имаш голямо семейство?
Да, харесва ми идеята за много деца.
Какви качества и умения разви самата ти след раждането?И как усещаш промяната в себе си?
Разбира се, че на първо място усетих инстинкта, станах много грижовна.Аз обичам детето с цялата си душа, за мен то е неочаквано и ново вдъхновение, каквото никога преди не съм имала.
А каква мислиш, че трябва да бъде една добра майка?
Всяка жена избира своя път и начин да бъде майка.Но мисля, че най-важното за едно дете е да чувства безусловна любов, сигурност-тогава няма начин да сбъркаме.Всеки от нас има свой стил.Няма идеални хора, важното е да правим най-доброто, на което сме способни.
Какво очакваш през 2008-а?
Докато бях бременна, четох много сценарии, за да намеря най-добрия филм за началото на актьорската ми кариера.Ще работя по албум и други проекти, които, надявам се ще балансирам с майчинството.Ще бъда една доста заета дама!
Мислиш ли, че майчинството ще допълни с нещо музиката и стила ти?
О, разбира се!Как иначе!Винаги съм се старала музиката и текстовете на песните ми да отразяват това, което се случва в живота ми в дадения момент.
В момента живееш в Лос Анджелис.Какви предимства има този град за едно семейство?
Тук климатът ми допада.Освен това ще пътуваме често-обожавам зимите по Източния бряг!
Какви са надеждите, мечтите ти?......
Здраве, любов, щастие... и забавления!Защото между турнетата и другите ангажименти ние ще бъдем едно пътуващо семейство!
И ти, и Джордан сте част от музикалната индустрия.Ще насърчаваш ли децата си за подобна кариера?
Ако това ги прави щастливи-да, ще ги насърчавам.За самата мен музиката е единственото нещо, с което бих могла да се занимавам.Сега сменям пелени, но всичко, което чувствам и върша, ще бъде отразено в песните ми на по-късен етап.Ако усещам и виждам у детето си страст, при това в съвсем ранна възраст, никога не бих го спряла.Затова ще използвам случая да благодаря на майка си, която ме подкрепяше, докато бях малка-защото аз съм на сцената още от детските си години.
И последно-как документирахте първите седмици на Макс?
Как ли?Направихме страшно много снимки!Документирали сме всеки един момент!