11 март 2008

Кристина Агилера говори за смяната на нейното тегло


След раждането на Макс два месеца по-рано, Кристина Агилера претърпяла режим на яростно отслабване.Както то и става, явно кърменето на нейното малко момче е тайната за нейната страхотна нова фигура.
"Смятам, че когато жените кърмят, знаеш, теглото ти намалява.Така е много по-лесно."-казва Кристина на Access Hollywood. "Това е като тренировка.Изразходва се много енергия а и Макс непрекъснато е гладен."
Но преди Макс да се появи, бременната в четвъртия месец Кристина (която дълго време пазеше бременноста си в тайна) се представи като героиня на Хитчкок за рекламата на новата линия за бижута на Стивън Уебстър.
Кристина се яви като класическа фатална жена в фотосесията, облечена в малка черна рокля с леопардов колан.
"Когато направихме фотосесията, мисля, че беше оригинално място.Беше забавен експеримент с това"- казва Кристина. "Някои от филмите на Алфред Хитчкок от които ние получихме вдъхновението за рекламите са "Rear window" и "Dial M for Murder"
Стивън и Кристина са приятели от дълго време, той замисли много парчета за нея, включително и венчалният й пръстен.
Във фактите, Стивън призна, че Кристина е неговата муза за колекцията бижута.
"Навярно съм работил с нея повече от когото и да било"-казва Стивън.P.S. Превода е ужасен, това е защото сайта от който превеждам нещо не му е наред, ако нещо не ви харесва пишете.