25 юни 2009

Кристина Агилера и Eagles пускат свое онлайн радио


Кристина Агилера и рок групата Eagles пускат свое онлайн радио, като то е част от сделката им с Clear Channel.
Каналът ще бъде на линия 24 часа.Според Billboard.com ще бъдат пускани любимите песни на създателите му + интересни интервюта.Ще бъде пуснат официално през юли месец, тази година.
Президентът на Clear Channel Евън Харисън казва, "Това е нещо наистина различно.Искахме да дадем на артистите възможност да правят своите неща."
Мрежата наскоро направи три-часово интервю с Кристина, в което тя говори за майчинството и модата, както и за музикалните си предпочитания и едни от първите си медийни изяви.
В първият списък с любими песни на изпълнителката на "Beautiful" са включени песни на артисти като Santigold, Black Sabbath и Ета Джеймс.
Тя споделя, "Феновете ми постоянно ме питат какво харесвам, каква музика слушам.Сега това радио е чудесна възможност да им покажа музикалния си вкус. Каналът ми ще бъде специално място за феновете ми в което те ще научат най-новото около моята музика, предстоящото турне, както и много други новини.Ще бъде забавно."
Всеки онлайн канал ще включва 1 000 песни + истории и коментари от създателите.Каналите ще бъдат обновявани всяка седмица, като ще се добавят нови песни и съдържание.