12 февруари 2009

Кристина Агилера иска да пее "по-леко"


Кристина Агилера иска да намали тона на гласа си за новия албум.
Тя работи по него заедно с любимата си група, Ladytron (електро-поп банда), които да й помогнат да развие "по-тихо музикално звучене".
Откривателя на Ladytron, Дениъл Хънт, казва: "Тя е прекрасна изпълнителка, но едно от нещата за които говореше беше опита й да пее на по-нисък тон, така че мисля, че сред песните които ще направим ще има и по-скромни мелодии."
28-годишната изпълнителка помолила бандата да й помогнат да достигне новото си звучене за следващия албум. Дениъл казва: "Миналото лято разбрахме, че сме една от любимите групи на Кристина.Развълнувахме се.Затова отидохме в Лос Анджелис през декември за да се срещнем с нея и тя да ни каже кои наши песни са я заинтригували.Бяхме изненадани колко много знае тя за нашата музика - песни от албумите ни, не само сингъли."
Има слухове, че Кристина и Ladytron може и да пеят заедно на сцена, където Ladytron да покажат възможностите си.
Дениъл също добавя на британския вестник Daily Star: "Ще завършим работата си към март месец. Все още не сме обсъждали изпълнение заедно на сцена, но ще се радвам ако има нещо такова - може да сме й съпровод за шоуто например."