31 август 2008

Новини за "Greatest Hits"



Според CDJapan, Кристина ще пусне албума "Greatest Hits" на пазара на 12 ноември, тази година.Ето ви и повече информация:
Албумът "
Greatest Hits" на Кристина Агилера ще се реализира на 12 ноември, 2008 год.Той ще включва и няколко нови песни - "Keep Getting Better," "Dynamit," и още.Ограниченото издание също така включва бонус - DVD с музикални клипове и още неща.DVD-то ще го има само на две места - Япония и Европа, и няма да има субтитри.
Датата на излизане за Япония е:12 ноември, 2008 година
Албумът ще бъде в два формата: CD и CD+DVD

30 август 2008

Greatest Hits

От това писмо с Гилбърт (отново) пък разбрахме, че "Greatest Hits" албума ще излезе скоро, и ще съдържа ремиксове на старите песни на Кристина.

Кристина ще направи ново изпълнение?


Ето от това писмо с Гилбърт (един от танцьорите на Кристина) разбираме, че скоро тя ще изпълни новото си парче.Незнаем къде и кога.Тази информация все още не е потвърдена.

29 август 2008

Рекламата на "Inspire"




На мен лично тази реклама ми харесва най-много от всички които е правила.Мелодийката е много приятна, харесва ми много.А Кристина тук е...върха!Надявам се и на вас да ви харесва :)

Новини около "Inspire"


Кристина ще раздава автографи на рекламирането на "Inspire" на 2-ри септември, в Ню Йорк.Ето повече информация:
Във вторник, 2-ри септември, от 17 часа, Кристина ще се яви в Macy's в Ню Йорк, за да пусне на пазара новият си парфюм - "Inspire".Първите 200 посетители които закупят парфюмът от Macy's, имат шанса да срещнат Кристина и да получат неин автограф върху бутилката на "Inspire"! Надяваме се да те видим там!

28 август 2008

Дали Кристина ще пее отново в Нова Зеландия?


Има доста съмнения относно това дали в близкото бъдеще Кристина ще пее в Нова Зеландия.
Изпълнителката на "Dirrty" - която роди първото си дете, Макс, през януари тази година - разкри, че тя и съпругът й искат да си имат още едно дете, защото им харесва това да са родители.
Тя казва: "Това е най-хубавото нещо което можеш да направиш в своя живот.Просто осветява целият ми свят когато Макс се смее.Да бъдеш майка ти дава много нови чувства, прекрасни чувства."
Тежко бременната Кристина отмени два концерта в Нова Зеландия, само часове преди да се качи на сцената, след като беше болна.
Новината, че тя иска да има второ бебе може би ще смае някои от феновете й от Нова Зеландия, които се надяват, че тя ще изпълни тези отменени концерти.
27-годишната певица, която като малка учавстваше в The Mickey Mouse Club, обясни - "В този бизнес можеш лесно да полудееш - хората през които минаваш по пътя на успеха имат лоши намерения или съвсем различно мислене - но ти трябва да се довериш на инстинктите си."

Танцьорът на Кристина, Гилбърт, потвърди, че тя е изпълнила нова песен


То вече няма какво повече да пиша относно това, затова просто вижте снимката от писмото горе, където Гилбърт говори за новата песен на Кристина.

Новата песен на Кристина ще излезе на 19 септември тази година!


19 септември е датата на която ще се реализира новият сингъл на Кристина.Не знаем дали парчето ще е от новият й албум или от албума Greatest Hits.На снимката горе е списъкът за предстоящи песни, където ще видите и тази на Кристина.

27 август 2008

Кристина изпълни нова песен?


От форумът Josh Groban източник каза, че Кристина е пяла нова песен.Тя я е изпълнила в Target (доколкото аз разбрах това е "американска корпорация собственик на верига магазини за търговия на дребно извършваща дейност единствено в САЩ")Ето по-долу повече инфо:
"Съпругът ми бе един от изпълнителите който са пяли на народните продажби на Target, и той ми каза кои други са били учавствали.Джош каза, че е пял "America" на Пол Саймън и някаква друга песен която той не познавал, затова я е изпълнил на пианото. Други изпълнители са били Джон Леджънд, Кристина Агилера и Jonas Brothers.Всички те изпяха нови песни и казаха на другите, че те са първите които ще ги чуят. Target обикновено имат страхотни изпълнители за подобни неща."

Гласувайте за Кристина!


Гласувайте за Кристина от сайта на MTV Europe Music Awards . Търсете я в категорията Best Act Ever .За да гласувате тя да бъде номинирана, просто кликнете на името й и после на Vote.

26 август 2008

Кристина няма да участва в Fashion Rocks 5?



Не е съвсем сигурно, може и да ви объркам, обаче излезе информацията, че Кристина няма да пее на тазгодишния концерт на FashionRocks.От официалният сайт на FashionRocks са махнали Кристина от списъкът с изпълнители.Също така един от танцьорите на Кристина, Гилбърт, също каза, че тя няма да учавства (снимката с писмото-горе).Като излезе нова информация относно това, задължително ще пиша, засега само да се надяваме, че това не е вярно.

Кристина приключи с фотосесията за новият си албум


Източник сподели, че днес Кристина приключи с фотосесията, направена от Елън вон Унвърт, която е за нейният предстоящ албум.Темата на фотосесията за албума е базирана на гигантски сладолед, с искрящ розов кон и малки шахматни парченца.Все още не е потвърдено официално дали наистина е свършила с фотосесията.

25 август 2008

Доналд Тръмп се разчувства от изпълнението на Кристина


По лицето на Тръмп рядко можеш да видиш някаква емоция, но от изпълнението на Кристина на партито му в събота, това беше видимо по различно.
Доналд изглеждал видимо очарован от поразителната блондинка, и в същото време невярвайки, че е възможно да има такова емоционално парче като "Beautiful".
Но определено мнението на Тръмп е било важно за Кристина, тъй като тя била уплашена от това как ще се представи.
"Малко се притеснявам за изпълнението си.Мисля си, че нещо ще се обърка или няма да се харесам - все пак това е господин Тръмп," сподели тя с усмивка преди излизането си на сцената.
Агилера също така сподели, че най-предизвикателната част от музикалната индустрия е това, да се оттървеш от лошия поглед.
"В този бизнес може да полудееш- хората през които трябва да минеш имат лоши намерения или съвсем различно мислене - но ти трябва да се довериш на инстинктите си," казва тя. "На края знаеш, че си го направил заради любовта ти към музиката и любовта към това което правиш, така че аз просто се забавлявам с това и наистина продължавам непрекъснато да бъда себе си."
Кристина остана на партито до края му, като стоеше рамо до рамо с хора като Иванка Тръмп, Луси Лиу, Орландо Блум, Пи Диди, Хайден Панетиер, Арън Екхарт, Пит Уенц.

Клиповете от партито на Доналд Тръмп

Кристина: Рики Мартин е горд баща


Кристина Агилера не се съмнява, че Рики Мартин ще бъде добър баща.
"Поздравления!Това е най-хубавото нещо което си направил в твоя живот!," сподели тя на Usmagazine.com в събота, на партито на Тръмп в Лос Анджелис. "Сигурна съм, че е горд баща!"
Тя сподели, че с Джордан искат рано или късно да си имат второ дете.
Най-добрата част от майчинството за певицата? Когато нейният син Макс се смее.
"Това просто осветява живота ми," казва тя на Us.
Да бъдеш майка ти дава "много нови чувства, това е просто най-хубавото нещо," споделя тя."Аз бях страхопочитаема по време на бременноста ми; това приключение беше невероятно."
Агилера роди през януари.Тя сподели, че това преживяване я е вдъхновило да направи нейният следващ албум.
"Това е нещо невероятно което заема място в живота ми.Между бременноста и раждането..." казва тя на Райън Сиикрест през февруари."Имам толкова много насъбрани чувства в мен за които да пиша."

24 август 2008

Кристина Агилера пя за Доналд Тръмп


Кристина Агилера бе помолена от Доналд Тръмп да пее на партито по случай откриването на новият му хотел в Дубай.
Списъкът с известните гости поканени на партито на Тръмп включва Хилари Суонк, Ръсел Кроу, Арнолд Шварценегер, Орландо Блум, Кейт Уолш, Брент Болхаус и други.
По-ранните съобщения не дадоха сведения кои звезди ще бъдат на партито.

Кристина Агилера в Ню Йорк: "Inspire" излиза на 2-ри септември,2008 год.



На 2-ри септември тази година Кристина ще бъде в Ню Йорк, за да помогне на рекламирането на новият си парфюм, "Inspire".
Ако си късметлия и следващият уикенд ще си в Ню Йорк, иди и си купи "Inspire", като в това време имаш шанса да срещнеш Кристина!Предполага се, че още на първият ден над 200 човека ще си купят парфюма - все пак първият ден никога не е лош.
Тъй като във вторник Кристина ще бъде в Ню Йорк, несъмнено ще започне да се приготвя и за концерта FashionRocks, който е на 5-ти септември.С толкова много неща които тя има да прави в Голямата Ябълка, ние можем да си представим как ще направи още няколко местни появи - например да е гост в TRL, или да обядва с Доналд, някакво появяване заради 150 годишнината на Macy's, да пазарува...надяваме се да получим страхотни снимки и новини от нейният престой в Ню Йорк!
Ето какво написаха Macy's на техният сайт:
Кристина Агилера ще се появи в Macy's!
Ние сме ТОЛКОВА развълнувани от това, че Кристина ще бъде тук, в Macy's, на 2-ри септември за да рекламира новият си парфюм, "Inspire", така че искаме ТИ също да бъдеш част от това вълнение!Сега всички знаем, че Кристина е напълно заета жена, така че нейното време е ограничено, но първите 200 човека които закупят парфюма (който струва 104 долара), ще могат да видят Кристина и дори може да получат автограф от нея! Страхотно, нали? Е, истински фенове, можете да купите парфюма от магазина, който отваря в неделя, 31 август, и се намира на Macy’s Herald Square, а също така ще можем да те видим и във вторник, 2-ри септември от 5 часа следобяд, за да присъстваш на рекламирането на парфюма.

23 август 2008

Ново интервю със сп. "Fashion"



Както повечето звезди, Кристина е малка.Седи около мен, е да си кажем направо, дребничка е.Изненадващо за някои хора това дребно момиче вади голям глас и силно присъствие.Излежаваме се под зашеметяващият навес на хотела в Ню Йорк, а Агилера е облечена в ярка лилаво-розова рокля на Pucci, и с лилави обувки на високи токчета на Александър МакКуиин.Тя беше с пръстени на Стивън Уебстър.Ние добре си поговорихме за нейният нов хит, "Inspire", който излиза на пазара по-късно този месец.
"Inspire е отвор към моето сътворяване.То е смесица от всичко което ме вдъхновява."
Носителката на грами, със своят съпруг когото тя нарича "силата в моя живот", и малко бебе момче, Макс, Агилера е доста зает човек.Невероятно е как й остава време да мисли, и сама да създаде този парфюм.Но въпреки всичко тя се справи. "Това е продукт, на който мисля, че всички жени ще могат да му се наслаждават и ще може да ги накара да се чувстват по уверени.Това е най-хубавото нещо което може да те накара да промениш начина си на мислене или това как се чувстваш когато отвориш вратата, излезеш навън и се напръскаш с парфюма," сподели тя, след като я попитах защо е избрала да навлезе в арената на парфюмите.Агилера казва, че когато е била малко момиче, е обичала да "отива" във фантастичният свят на красотата-тя е играла с парфюмите и гримовете на майка си и понякога си е имала проблеми заради това.
Какво е по-хубаво от това да имаш още един сполучлив парфюм в ръцете си- миналата година Агилера пусна своя пръв парфюм на пазара, носещ нейното име, "Simply Christina", който имаше доста добър успех в продажбите.
По време на процесът по създаването на "Inspire", Агилера първо се завъртя около екзотичното, нощно-цъфтящо цвете туберозата. "Обичам да пътувам със свещи които ухаят на тубероза.Ароматът наистина ме кара да се чувствам уютно и също така ме кара да се чувствам секси.Тихият глас на сексапила винаги е добро нещо," казва тя.
"Туберозата и фрезията са малки, деликатни цветя," споделя Уил Андрюс от парфюмерийната компания P&G. "Но за сметка на това те имат невероятната сила да изградят аромат, което много ни напомня на Кристина.Тя е дребна, но силна личност."
Ароматът е събран в стъклена бутилка, която е във формата на сълза, с елеганта сребърна капачка...е, това отлично описва новото изкуство на Кристина Агилера.
"Точно в момента съм вдъхновена от Токио.Обичам Токио.Токио е цветист град, който излъчва енергия която никой друг град по света няма," казва тя.Този нов личен стил на Кристина бе показан чрез снимките за парфюма "Inspire", които са снимани от Дейвид ЛаЧапел-който работеше с Кристина по време на нейните "Stripped" дни.Очакват "Inspire" да се рекламира доста добре, а и сега очакваме новият четвърти студиен албум на Агилера, който ще излезе по-късно тази година.
За нейните предстоящи музикални събития, нейният предстоящ албум е със същото вдъхновение както е и с новият й парфюм, и новият й живот. "Исках да се забавлявам: много видно, весело и активно," споделя тя.
За радост на нейните фенове-изглежда Кристина доста е пропуснала докато се е грижила за семейството си, и за да си навакса, тя ще направи голям удар тази есен.

Снимка от каталогът на Macy's



Това е снимка от каталогът на Macy's, където е "Inspire" на Кристина Агилера и "Fancy" на Джесика Симпсън.Снимката е уловила и малка част от чантичка, която върви безплатно с всеки закупен продукт над 59 долара, от колекцията "Inspire".

"Inspire" на Кристина Агилера

Кристина Агилера вече е в редицата на знаменитости като Джесика Симпсън, Марая Кери и Сара Джесика Паркър, които всички са създали техни собствени парфюми."Inspire", най-новото сътворение на Кристина, ви казва да бъдете секси, смели, женствени и забавни.Горната снимка е от сп."In Touch", където са показани снимки от зад сцената на заснемането на фотосесията за новият парфюм на Кристина.Този септември, "Inspire" ще разбие универсалните магазини на Macy.

22 август 2008

Кристина Агилера ще пее на африканският фестивал в Лондон



На 14 октомври тази година Кристина ще пее на африканският фестивал в Лондон, организиран от вестник THISDAY.
Фестивалът е комбинация от музика и мода, който се опитва да покаже проблемите засягащи континента.
Този африкански фестивал вече мина през Нигерия и Вашингтон, където Джей-Зи участваше, и последното място което е предназначено е Лондон.
Сийл също ще учавства в лондонското шоу, заедно със синегалският певец, Йусоу Ен'Дур.
Фестивалът също така включва дрехи, направени от дизайнери, сред които и африканци.Тези дизайнери са например бижутерът Крис Айре, също така и шивачът на дрехи за звезди, Озуалд Ботанг.Дрехите ще носят известни модели като Наоми Кембъл, Алек Уек, Тайсън Бекфорд, Олучи и Лия Кебеде.
Ндука Обайгбена, главен редактор на вестник THISDAY споделя:
"Изглежда сега никой народ не обръща внимание на пропадането на Африка, въпреки признаците.Тези признаци са например бедността и честото заболяване сред африканците."

20 август 2008

Нов албум или "Greatest Hits"?


Не отскоро тръгнаха слуховете, че преди да излезе новият албум на Кристина, тя ще пусне на пазара албум с най-добрите й хитове досега.Все още не е сигурно какво да очакваме, тази информация може да е лъжа, но дори и аз незнам.Все още не знаем каква е датата на излизането на новият й албум, дали е тази година или следващата...между другото наскоро се появи информация в Интернет, че през септември тази година ще излезе нова песен на Кристина.Не разбрах дали от новият албум или не, но се вълнувам, защото това може да е вярно.Също така се спомена, че на партито на Доналд Тръмп където Кристина е поканена да пее, тя може би ще изпее някое ново парче.
Големият въпрос е какво да очакваме първо: "Greatest Hits" или нов албум?

Компилацията Christina Aguilera/Stripped ще се реализира в Австралия


На 4 октомври тази година, ще излезне компилацията от дебютният албум на Кристина, "Christina Aguilera", и от албумът й "Stripped".За съжаление, тази компилация ще се реализира само в Австралия.

Кристина ще се появи в Macy's


"Inspire", новият парфюм чийто създател е любимката на много тийнейджъри, Кристина Агилера, е готов да направи хит в магазините, което включва и веригата магазини на Macy's.
Парфюмът има светъл, младежки, цветен аромат, и просто няма начин да не е добре с продажбите му.
Вие също така имате шанс да се срещнете с Кристина!На 2 септември от 5 часа следобяд до 6 и половина, тя ще се появи в един от магазините на Macy's в Манхатън, за да рекламира новият си парфюм.
Възможно е и да си купите не само парфюмът.Кристина предлага и спрей парфюм, за 39 долара, душ гел, за 20 долара, и лосион за тяло, за 25 долара.
Също така можете да посетите сайта на парфюма, където вече има и страница на български език:
http://www.christina-aguilera-perfumes.com/

Кристина ще подкрепи откриването на новият хотел на Тръмп тази събота


Певицата Кристина Агилера бе поканена да пее на партито по случай откриването на най-новият хотел на Тръмп в Дубай.
Изпълнението на Кристина ще бъде тази събота, на парти в имението на Доналд Тръмп в Лос Анджелис.

19 август 2008

Ново парче през септември?


Фен на Кристина е получил и-мейл от SonyBMG Australia където се споменава, че през септември тази година ще пуснат по радиото нова песен на Кристина.Дали това е вярно или не, незнам, напоследък доста често говорят за това, може пък да е вярно...все още не е споменато името на песента или на коя дата ще я пуснат, за сега знаем само, че е възможно наистина Кристина да има нова песен.Остава само да се надяваме, че е вярно.

Концерт в Рига


Новината е от 11 август, 2008 год.

На 18 октомври Кристина ще пее в Рига.Организаторите на концерта са "Baltic Music Promotions Latvija’s".
От 15 август ще може да закупите билет за концерта.

Кристина Агилера ще пее за Тръмп


Новината е от 7 август, 2008 год.

Вече е официално: Кристина е работеща майка!
Кристина Агилера е поканена от Доналд Тръмп да пее на партито по случай откриването на неговият нов хотел в Дубай.Хотелът се намира в Дубай, но партито ще бъде в Лос Анджелис.
Това ще бъде второто изпълнение на Агилера след раждането на синът й Макс през януари.Първото беше в Лас Вегас за дизайнера на бижута Стивън Уебстър, 4 месеца след като стана майка за първи път.
Може би тя ще изпълни някое ново парче?Кристина работи усилено в звукозаписното студио.
Какво включва още партито на Тръмп?DJ за вечерта - Пит Уенц.
Може Кристина да сподели някои бебешки съвети с предстоящият баща.

Сиа ще работи с Кристина по нейният нов албум


Новината е от 5 август , 2008 год.

Като Тим Армстронг и Пинк, Гуен Стефани и "Neptunes", и много други музикални партньори, Кристина Агилера и Сиа ще обединят силите си, като Сиа ще покаже своите композиторски умения.
"Ще започна работата си с Кристина може би в средата на септември," сподели Сиа на spin.com чрез видео интервю."Може да не й харесат някои от парчетата които съм написала, но въпреки това аз се вълнувам за това, че ще работя с нея."
Сиа също така сподели, че с Кристина все още не са се виждали, но са разговаряли по телефона относно колаборацията си, и Кристина била като "Насочила съм се към теб, и искам да посетя твоя свят."Наистина!

01 август 2008

Съобщение от админа

Искам само да ви кажа, че ще отсъствам до 15-16 август, и до тогава няма да мога да обновявам блога и да пускам новини.Но за да не пропусна нещо важно около Кристина, когато се върна ще напиша пропуснатото, нищо, че няма да е нещо ново.Е - чао от мен ;)