25 август 2008

Доналд Тръмп се разчувства от изпълнението на Кристина


По лицето на Тръмп рядко можеш да видиш някаква емоция, но от изпълнението на Кристина на партито му в събота, това беше видимо по различно.
Доналд изглеждал видимо очарован от поразителната блондинка, и в същото време невярвайки, че е възможно да има такова емоционално парче като "Beautiful".
Но определено мнението на Тръмп е било важно за Кристина, тъй като тя била уплашена от това как ще се представи.
"Малко се притеснявам за изпълнението си.Мисля си, че нещо ще се обърка или няма да се харесам - все пак това е господин Тръмп," сподели тя с усмивка преди излизането си на сцената.
Агилера също така сподели, че най-предизвикателната част от музикалната индустрия е това, да се оттървеш от лошия поглед.
"В този бизнес може да полудееш- хората през които трябва да минеш имат лоши намерения или съвсем различно мислене - но ти трябва да се довериш на инстинктите си," казва тя. "На края знаеш, че си го направил заради любовта ти към музиката и любовта към това което правиш, така че аз просто се забавлявам с това и наистина продължавам непрекъснато да бъда себе си."
Кристина остана на партито до края му, като стоеше рамо до рамо с хора като Иванка Тръмп, Луси Лиу, Орландо Блум, Пи Диди, Хайден Панетиер, Арън Екхарт, Пит Уенц.