20 август 2009

Кристина Агилера и шоуто Project Runway


Премиерата на шестия сезон на Project Runway е днес, 20 август.Една от големите промени в шоуто е че участниците ще трябва да покажат уменията си на поп-дивата Кристина Агилера и модния дизайнер Боб Маки.Те ще трябва да изработят сценичен костюм за Агилера.
"Състезателите щяха да подскочат до тавана от радост щом разбраха за кого ще правят костюм," споделя продуцентът на шоуто, Джейн Ча."Не можеха да повярват, че е Кристина Агилера.Трябва наистина да го обмислят, защото изработването на костюми не е от най-добрите им умения."
Но пък е едно от добрите качества на Боб Маки, който е шил облекла за Шер и Тина Търнър."Поразровихме се в архивите му, беше доста интересно," казва Джейн."За дизайнерите това ще бъде нещо ново, все пак е по-различно от изработването на спортно облекло."
Харесаха ли се костюмите на Агилера?"Тя беше доволна от резултатите," добавя Ча.

16 август 2009

Филмът Бурлеска излиза на 24 ноември, 2010 година


Филмът Бурлеска, първия филм в който ще участва Кристина Агилера, излиза в Америка на 24 ноември, догодина.

13 август 2009

Кристина ще работи със Сантголд!


Тя отправи доста дълго съобщение,каза,че въпросът който най - много я вълнува е "какво ново за новият албум." Каза,че сега го завършва и това,което е разбрала е,че искам да го чуя,но няма да я тревожа. Каза,че много се гордее с него,мисли,че това и е най - добрата работа, успорена е от себе си "опитвам нови звуци и текстури не само в музиката,но и в собствения са глас,на които не вярвах,че е способен. Също каза,колко велико е било да работи с хората,с които е работила със Сиа,за която казва,че е направила магия,накрая потвърди,че е работила с Ladytron и Santgold.

05 август 2009

Кристина Агилера иска да увеличи семейството си


Кристина Агилера иска да има още деца, но се притеснява, че това ще попречи на голямото й завръщане на музикалната сцена.
Певицата - която роди сина си Макс през януари, миналата година - наскоро пусна свой собствен радио канал и вече е потвърдено, че ще участва в филма Бурлеска.
Агилера смята, че сега има прекалено много ангажименти за да мисли за бебе, дори и Джордан да я накара.
"Кристина обожава времето което прекарва с Джордан и Макс, а сега има и домашно студио, така че да бъде майка и в същото време да работи е напълно възможно, но още не е сигурна дали сега е времето в което може да мисли за още деца," казва източник, близък до семейството.
"Тъкмо си пусна свой радио канал и стана ясно, че ще участва във филм.Явно сега не е най-подходящият момент в който да си роди още едно дете.Въпреки че тя би искала.Особено ако е малко момиченце."

02 август 2009

Christina Aguilera Radio

Интервю с Кристина Агилера


Скоро по радиото ще чувате гласа на Кристина по-често, но не като песен.Вместо това, поп-изпълнителката ще работи като DJ.
Радио каналът на певицата дебютира на 31 юли.Ще бъде онлайн 24 часа, ще предава интервюта, новини, личен коментар от Агилера, както и нейните любими песни.
"Ще пускам различни стилове музика.От the Beatles към Billie Holiday, към Bjork, към Black Sabbath, Jay-Z," каза Кристина в сряда, по време на телефонно интервю.
Радио станцията не е единственото нещо върху което работи Кристина.Тя има 1-годишен син, работи върху нов албум и съвсем скоро ще започне да се снима във филм с Шер; филмът ще излезе догодина, а албумът - още тази година.
The Associated Press: Как ти въздейства радио каналът?
Кристина: Когато започвам да правя нов албум, аз подбирам "вдъхновяващи ме" CD-та, и ги изпращам на всички продуценти с които бих искала да работя.И на края на деня, забавно е, защото тези продуценти, които всъщност са доста, ми казват: "Уау, трябва да станеш DJ".Наистина е страхотен микс от песни, толкова различни и електирчни, това е моят стил.
АР: Ще пускаш ли свои нови песни по канала?
К: Възможно е.Аз много, много се вълнувам за реализирането на новата ми музика и това е един страхотен начин да дам шанс на феновете ми да чуят малка част от нея, preview. АР: Сега си на електро-футуристичен поп.Защо тази музика?
К: Имах нещо като идея за футуристичен албум от години насам.Но също така имах и идея за соул, блус и джаз албум.Знаех, че ще направя първо джаз албума...Винаги съм знаела, че трябва да направя футуристична музика.Но почуствах, че няма по-добро време или място за мен, да я направя сега, когато вече съм майка.
АР: Докато си работиш върху албума, обръщаш ли внимание каква музика е пускат по радиото?
К: Не, това също е забавна история.Започнах да забелязвам, че музиката започна да придобива повече електроник-чуство.Но наистина не обръщам внимание на това какво пускат по радиото, защото искам всичко да е оригинално направено.Искам да балансирам футуристичното звучене, но в същото време песните ми да са "истински" и "вероятни".
АР: Сега, когато имаш семейство, засичаш ли се с папараците?
К: Преместихме се в нова къща преди около година, започнах да работя върху нов албум, имайки се на предвид, че студиото ми е в задния двор...толкова е перфектно за мен, събуждам се сутрин, обувам си джапанките и клина, и отивам в студиото, където вече ме обхваща артистична вълна.Удобно е.Папараците сигурно вече са се отчаяли от мен.Казали са на мъжа ми нещо от сорта, "Тя някога ще напусне ли тази къща?"
АР: Разкажи ни за филма "Бурлеска".
К: Най-после се доверих на филм и сценарии достатъчно, както и на режисьора достатъчно, за да мога най-сетне да заявя, че ще участвам във филм.Шер ще участва също, затова това е много важна стъпка, приемам всичко на сериозно, и сигурно в следващите месеци ще се впусна във филмиране.
АР: Какво ти минава през ума когато погледнеш назад и осъзнаеш колко бързо минава кариерата ти?
К: Все още експериментирам със себе си и пробвам нови неща, защото на края на деня, когато погледна назад, ще видя много положен труд и ще бъда развълнувана...Никога не си позволявам да се чуствам прекалено комфортно, защото мисля, че когато започнеш да падаш надолу и все надолу, това е защото прекалено много си се доверил на късмета си...Затова сдържам да се хваля.Винаги се старая за повече и по-добре.