31 май 2009

Ladytron: Кристина се възхищава на това което направихме заедно!


Wu от Ladytron разказва какво всъщност прави бандата.
"Правим ремикси с артисти, които наистина харесваме.Чувството да пишеш и продуцираш песни за хората е хубаво.Това, което правим в момента, е нещо като точка от списък 'Какво искам да направя в живота си', знаеш, с музиката.Тази точка е да пиша и продуцирам песни за Кристина Агилера.Тя наистина се възхищава на това което направихме с нея.Работихме трудно, но си заслужаваше...тя е голям фен на бандата ни и миналата година се свърза с нас и ни помоли да пишем песни заедно."

28 май 2009

Телефонният номер на Кристина Агилера разкрит?


Парис Хилтън била в Кан цяла седмица, но в този период от време загубила мобилния си телефон.
В него имало номера на куп известни личности като Никол Ричи, Вин Дизел, Еминем, Шанън Елизабет, Франки Мюниц, Фред Дърст, Кристина Агилера, Аврил Лавин, Линдзи Лоън, Фарел Уилямс, Фърги и др.

Кристина Агилера работи с Focus; Протежето на Dr.Dre


Focus е работил с Дженифър Лопез, Бейонсе, The Game и други.Сега, продуцентът е готов да пренесе всичко което е научил от Dr.Dre в своя собствен лейбъл.Докато е работил с Дре, той споделя, че никога не се е и опитвал да го измами.
"Дре ми каза, че харесва моят стил, начина по който подхващам музиката," разказва Focus."Той хареса звученето ми, каза ми, че имам талант, затова никога не се е опитвал да ме превърне в негово мини-аз.Винаги ме е оставял да бъда такъв, какъвто съм."
Фокус ще продуцира новото парче на Busta Rhymes - "Respect My Conglomerate".Напоследък работи и с хора като Кристина Агилера, Bishop Lamont и Chino XL.

26 май 2009

"Burlesque" и Кристина Агилера


Поп-звездата заредена с мощен глас Кристина Агилера ще направи своя актьорски дебют с филма "Burlesque", музикален филм, в който действието се развива в клуб за танци в Лос Анджелис.Потърсихме повече информация за филма и за това кой друг ще участва в него.
Агилера и Мулен Руж: Може би някои от вас си спомнят гласовите данни на Кристина в римейкът на песента "Lady Marmalade" .Или по-скоро си спомнят разголеното й секси облекло във видеото към песента?Песента е от саундтрака към филма "Мулен Руж", в който участваше Никол Кидман.
Агилера и "Burlesque": Във филма Кристина ще играе момиче, което следва мечтите си да бъде танцьорка и отива в Лос Анджелис.Кой ли ще играе нейният ментор?
Връзка с Pussycat Dolls: Това директно ни подсеща за Стив Антин, брат на Робин Антин, откривателят на Pussycat Dolls.Честно казано, PCD започнаха кариерата си точно като танцова трупа.Каква е връзката с Агилера?Тя направи представление с тях преди години, където показа доста добри танцови възможности.

Лари Кинг: "Мислех си, че ти си Кристина Агилера"


Или очите на Лари Кинг не функционират правилно или трябва да подобри качеството на очилата си!
75-годишният Лари се наслаждаваше на обед в Nate n' Ali's Deli в Лос Анджелис по-рано този месец, когато обърка основателката на групата No Doubt Гуен Стефани с дребничката талантлива изпълнителка Кристина Агилера.
Може би червеното червило го е заблудило? Гуен тъкмо си бе поръчала четири сандвича, когато Лари се приближи към нея и й каза, че синът му е неин голям фен, и я помоли за автограф.
"Гуен усмихнато се подписа на една салфетка и обеща на телевизионния водещ, че ще изпрати нейна снимка по пощата на сина му," пише в юнския брой на сп. The Globe."Но когато подаде салфетката на Лари, той изглеждаше объркан докато накрая не каза "Мислех, че си Кристина Агилера"".

22 май 2009

Топ 5 на враждите на Еминем: Кристина Агилера


Еминем, познат на повечето и като Slim Shady, бе забъркан в една от най-запомнящите се поп кавги на нашите времена.Рапърът е известен с дарбата да измисля добри текстове на песните си - в повечето от които обижда известни личности.Ето, че MTV News представя класацията топ 5 на най-големите му вражди.

3.Кристина Агилера
Както Еминем си спомня, изпълнителката на "Genie in a Bottle" го описва като "сладък, но женен" по време на специален епизод на MTV, и по някаква причина той се обиди от това.Рапърът си отмъщава с песента "The Real Slim Shady", в която той пее как Кристина имала интимни отношения с домакина на TRL Карсън Дейли и фронтменът на групата Limp Bizkit - Фред Дърст.Настъпват промени и години по-късно, Агилера присъства на премиерата на филма на Ем "8 Mile" , и нещата между тях може би се изглаждат.

16 май 2009

Кристина, Джордан и Макс на паркинга - видео (14.05.2009)

14 май, 2009: Кристина Агилера, съпругът й Джордан Братман и сина им Макс бяха снимани как си тръгват от нещо като детско парти, тъй като Джордан държи балон.Във видеото виждаме как семейството е на паркинга и влиза в колата.

13 май 2009

Бруно Тониоли говори за действията на Кристина


Друг певец и танцьор ще се прехвърля на големия екран.Кристина ще бъде звезда в нов филм, а има ли тя качествата които са й нужни?

"Кристина има дете, затова сега за нея славата й е на заден план.Тя е много добра изпълнителка, направила е няколко луди, секси музикални видеа през кариерата си.Сега ще участва и във филм.Филмите са нещо коренно различно от поп музиката.Но ако Кристина е честен човек, тогава ще се справи."

09 май 2009

Claude Kelly работи с Кристина по новият й албум


Според страницата на Claude Kelly в Twitter, той ще направи няколко песни за Кристина.Скоро очаквайте още информация.Това е добре, все повече и повече се доближаваме до албума на Агилера, ако някои от вас не знаят - Claude е работил със звезди като Леона Левис, Бритни Спиърс и Уитни Хюстън...

07 май 2009

Слух: Новият албум на Кристина ще се казва "A New Woman"?


Според страницата в Уикипедия - "2009 in music" - новият албум на Кристина Агилера ще излезе на 22 септември тази година и ще носи името "A New Woman".А дано и това е вярно...

06 май 2009

Кристина Агилера и Макс на фотосесия за сп. People - '100-те най-красиви' - E! News

ОФИЦИАЛНО: Кристина Агилера ще участва във филм за първи път!


Кристина Агилера ще направи своят дебют на големия екран, във филма "Barlesque" -съвременен мюзикъл, режисиран от Стивън Антин.

Агилера ще играе амбициозно момиче от малкият град, което притежава голям глас.То намира своят успех в Лос Анджелис, в стриптийз клуб.
Доналд де Лайн ще бъде продуцентът.Началото на снимките ще започнат по-късно тази година.
Докато Кристина е печелила пет пъти наградата Грами, продала е над 25 милиона албума по света, тя никога не е участвала във филм.Единствено е озвучавала герой от анимационния филм "Shark Tale".
"Не бих могъл да съм по-развълнуван, тъй като това е проект, в който участва и тя," казва Клинт Кълпепър, президент на компанията 'Screen Gems'.



Джесика Симпсън се чувства "заплашена" от Кристина Агилера и Бритни Спиърс


Джесика Симпсън признава, че откакто е дете, винаги се е чувствала "заплашена" от Бритни Спиърс и Кристина Агилера.

След като се проваля на прослушване за Mickey Mouse Club - където са били и Кристина и Бритни - Симпсън признава, че се е чувствала така, сякаш се предава.
Както и да е, след като започва своя собствена кариера, тя се надява, че късметът й се е променил в положителния смисъл...само че Бритни и Кристина отново са замесени, тъй като те издават дебютните си албуми месеци по-рано."Когато получих писмото в което пише, че не съм се справила, помня как щях да се предам и си мислех, че ще умра," разказва Джесика пред Vanity Fair относно проваленото си прослушване.
"Забавно е да погледнеш назад във времето, да видиш всичките ми преживявания, всичките страхове с които е трябвало да се изправя лице в лице.Те всички ме помнят.Не съм се чувствала като състезателка.По-скоро се чувствах заплашена.
Албумът ми беше различен.Първо пуснах балада.Не съм танцувала или правила нещо от сорта.Исках да стоя настрана.Но винаги съм била на "състезател" на трето място."

04 май 2009

Срещнете Кристина на една от спирките й от турнето й през 2010 г.!


Срещнете Кристина преди някои от концертите й по твой избор!
Описание: Приходите от това съобщение ще отидат във Фонда за Предотвратяване на Домашното Насилие.
Включва: Два ВИП билета и възможността да се срещнете и запознаете с Кристина Агилера.Турнето й ще бъде някъде през 2010 година, все още няма обявени дати.Победителят ще може да избере една дата, на която ще му е удобно да го направи.Срещата и запознанството ще бъдат преди концерта.
Певица, композитор, изпълнител, продуцент, парфюмерист...има ли изобщо нещо което Кристина да не е направила, и то добре?Тя е един от най-успелите изпълнители през последното десетилетие, продала е над 25 милиона албума по света, четири от нейните песни са били на първо място в класацията Billboard Hot 100, спечелила е 5 награди Грами, както и Латинска награда Грами.Сътрудничила си е с едни от най-известните артисти като Хърби Ханкок, Андреа Бочели, Шон "Диди" Комбс и не на последно място, легендарния Тони Бенет.
Пробвайте се и може догодина да я гледате от ВИП местата си как пее ;)

02 май 2009

Ladytron: Четири или пет от песните ни с Кристина са готови


Невероятно е, че вече можем да свържем по някакъв начин Кристина Агилера с групата Ladytron, но е истина.Те работят с нея по новият й албум.Новината, че едни от хората на Агилера са Ladytron беше като удар за нас, толкова изненадващо.А и тя не само се опитва да докара звученето си като тяхното, тя действително е заинтересована от техните проекти.

"За нас тя бе доста специфична относно това кои от елементите на нашата работа искаше да докара за себе си," споделя Хънт."Това не е като да нахвърлиш някакви песни и това да бъде.Това е специфичен албум и специфични звукови слоеве.Четири или пет от песните ни вече са готови." Хънт ги описва като смесица между нейните предишни проекти и тези на Ladytron.А пък при последната песен която били записали толкова се забавлявали, че подобни колаборации биха били добре дошли за всеки.

Новият албум на Кристина звучи "супер-дупер"


Май е време да си сръбнете от шишето с водороден прекис!Кристина Агилера е отново на сцената, приготвяйки се за новият си албум.Следващата седмица тя и DJ Premier ще влязат заедно в студиото, за да поработят върху няколко парчета, отново за нейния албум.

Определено Агилера си набелязва едни от най-големите музикални гиганти за сътрудничество, като соул-поп-дивата Сиа.Последно, Сиа беше написала някои неща за албума в своя Twitter."Новият албум на Кристина Агилела звучи супер-дупер.Пригответе се!!!" Е, ако Сиа е права, явно ще трябва да скочим до тавана от радост.Други създатели на хитове също й помагат да "излезе от канала 'Back to Basics'".Тези създатели са Ladytron, най-добрата приятелка на Пинк - Линда Пери, както и съвършения Трики Стюарт.Изглежда, че Кристина се опитва да направи албум пълен с хитове и да избута Lady GaGa от класациите.
Е, Кристина, изглежда ти предстои доста работа.Ако слуховете са верни, първият й сингъл излиза през юли месец.Но пък толкова дълго време чакахме за албума, че ще може да потраем още 1-2 месеца.

Кристина Агилера пазарува в Krislyn - видео (29.04.2009)

Кристина Агилера по Е News! - '100-те най-красиви' и партито на Хайди Клум - видео (29.04.2009)

Кристина Агилера ще направи нов парфюм?


Кристина Агилера ще има нов парфюм, който носи името "By Night".Ще излезе тази есен.Ellen von Unwerth ще снима рекламата и фотосесията за промоцията му.Съвсем скоро ще има и повече информация.

Ванеса Хъджънс: Обожавам Кристина Агилера


Ванеса Хъджънс споменава Кристина Агилера в юнския брой на бразилското списание Caras.

Започнах да пея заради Селин Дион.Не можех да спра да пея песните й, затова реших да стана певица.Също така обожавам Кристина Агилера, слушала съм албума й "Stripped".Мислех си, "Тя е този луд човек," но пък обожавам звученето й.Искам да открия своят стил и когато хората го чуят да знаят, че това съм аз.За следващият си албум искам да напиша песни, които отговарят на преживяванията ми.

01 май 2009

Кристина и Макс - "Красива след бебе" - заснемането на фотосесията за сп. People (видео)

Първа част:
Втора част:

Кристина Агилера и животът й като майка



Разберете каква е била първата дума на Макс, кое е хобито му и други неща, като прочетете интервюто взето от Кристина за сп. People.
Всички я познават като жената с невероятен глас, с това, че често сменя визията си и с страхотните си хитове, като "Beautiful" например, както и с последното си парче-"Keeps Getting Better".Но в последно време Кристина Агилера е съсредоточена върху други работи - да се грижи за 15-месечният си син Макс, чийто баща е 31-годишния й съпруг - Джордан Братман.Разберете някои неща за Макс, какви са промените в Кристина след раждането, любимите й аксесоари и всичко това в новият брой на списание People!
Как е малкият?Каза ли някоя дума напоследък?
В момента той попива всичко което му се казва, точно като гъба.С Джордан трябва да внимаваме какво говорим когато той е около нас!Между другото, Макс говори и малко испански.Преди месеци каза 'мама' и 'тати'.Една от първите му думи беше 'вакуум'!Той е доста хигиеничен, обича да тича наоколо с парцал и да чисти прахта, а след като се е наял винаги почиства столчето си.Толкова е сладък!Първото нещо което прави след като го сваля от столчето е да вземе парцала и да почисти след себе си.Той е малкият помощник на мама.
А ти как се промени след появата на Макс?
Общо взето станах по-добър човек.Научих се да бъда търпелива.Когато имаш дете то ти отваря очите.Получаваш нов усет за красота, защото се чувстваш по-съсредоточена.Дълбоко в себе си усещам щастие.И е забавно, тъй като сега нещата които правя трябва да си имат лимит, и затова аз ги наблъсквам, само и само за да имам повече свободно време.По този начин се чувствам балансирана и правя нещата по списък.
Какво искаш да предадеш на Макс от знанията си за красотата?
Ако става дума за телесна красота, трите неща на които искам да го науча са: пий много вода, наспивай се добре и се пази от слънцето!И тримата имаме чувствителна кожа, затова трябва да внимава когато е изложен на слънце.Колкото до вътрешната красота, бих го насърчила да се опознае по-добре.Това е важно за мен.Ще го насърча да се изразява и да разбере какво го влече.Когато погледна в своето минало, дори и да е било доста хаотично на места, аз се познавах доста добре.Винаги съм била наясно с нещата и знаех какво исках да правя с живота си.Бях фокусирана и това ми помогна.Честно казано, помогна ми да взема много решения.Важното е условията около теб да са добри и добре да се познаваш.За мен това отговаря и за външната красота.Бих искала да го подкрепя да бъде индивидуален.Когато си уверен и около теб има добра среда, това те прави красив.
След като стана майка, кое те кара да се чувстваш красива?
Откакто станах майка придобих доста знания и може би това ме кара да се чувствам красива.Чувствам се по-концентрирана, което пък от друга страна ме кара да се чувствам уверена и секси.Онази нощ, аз и Джордан бяхме в банята готови да си лягаме.Споменах нещо от сорта на това, че тялото ми се е променило откакто родих.Казах: "Никога няма да е като преди!" а той каза, "Ти шегуваш ли се с мен? Това дори те прави по-секси.Фактът, че си майка и тялото ти е преминало през всички тези промени дори те прави по-секси." Беше страхотен комплимент.
Когато си на червеният килим, специално ли е това, че си като кукла на външен вид?
Обичам комфорта!Да, обичам тази част с гримирането и прическите.Обичам да експериментирам с грима и с цветовете; това винаги е било забавно за мен.Но понякога да нося тези рокли е леко пресилено и стресиращо!Голяма фенка съм на комфорта, затова съм много щастлива когато съм облечена с удобни дрехи.Не е задължително да са потници и тениски, важното е да са с хубава материя и по-свободни.И определено по-разголените дрехи са най-хубавите!Това е моята комфортна зона.

Кристина Агилера сред '100-те най-красиви' в списание People

Майчинството промени Кристина Агилера, която е включена в пакетът наречен "Красива след бебе" в изданието на сп. People '100-те най-красиви', което излиза в петък."Той извади една непозната за мен моя страна, на която аз наистина започвам да се наслаждавам," казва 28-годишната изпълнителка, която позира с 15-месечният си син за списанието."Не осъзнавах колко е красива мелодията на смеха, докато синът ми не започна да се смее...

Той обича моментите когато се държим глуповато, а има глуповата майка, така че нещата добре се получават."

DJ Premier продуцира някои от песните за новият албум на Кристина Агилера


Потвърдено е, че DJ Premier наистина ще продуцира някои от песните за новият албум на Агилера.Следващата седмица той ще хване самолета за Лос Анджелис, за да се срещне с Кристина и да запишат няколко парчета :)