27 февруари 2009

Кристина Агилера, Никол Ричи и клубът за знаменитости: "Мама и аз"


Кристина Агилера и Никол Ричи станаха доста близки приятелки, след като родиха децата си, Макс и Харлоу, в един и същи ден.
Всъщност, дребничките звезди се забавляват всеки път когато се срещнат, затова са решили да създадат свой клуб -"Мама и аз" , за другите известни личности.
"Ще се събират да си споделят как да накарат бебетата си да спрат да плачат, как да ги приспят, ще говорят относно памперси и бебешка храна," разкрива се в брой на сп. The National Enquirer, който ще излиза на 9-ти март."Децата им дори може да ги сближат..." 28-годишната Кристина и Никол, на 27, която очаква второто си дете от приятеля си Джоел Мадън, вярват, че клубът ще повлияе добре на звездните майки, тъй като там ще се обсъждат доста полезни неща относно отглеждането на едно дете.
"Те смятат, че клубът е добра идея и че има нужда да има такъв клуб," казва източник на списанието относно идеята на Никол и Кристина.

Кристина Агилера ще работи с The Neptunes?


The Neptunes може би са най-успяващите създатели на хитове в музикалната индустрия.Единият от тях прекарва седем години от живота си правейки хаус-проекти на плажа Virginia Beach.Сега, световноизвестни артисти като Джъстин Тимбърлейк, Кристина Агилера, Джей-Зи, Usher, Nelly и Кени Уест чакат на опашка за сътрудничество с двамата продуценти.

26 февруари 2009

Името на следващият албум на Кристина Агилера ще бъде "Into The Light"


Според LiveDaily, новият албум на Кристина Агилера ще носи името: "Into The Light".
Носят се доста слухове за това, че името на предстоящият албум на Агилера ще бъде "Into The Light".Това го е казал човек, който работи върху албума.Разбира се, името му може да се промени във всеки един момент, тъй като има още песни за записване...Но за сега е това име.

22 февруари 2009

Информация за предстоящата фотосесия на Стивън Уебстър


Така...от всички описания на тази фотосесия наистина мисля, че пратиха хората в съвсем различна посока.Снимките не са вдъхновени от нито един период от време, но пък изглеждат великолепно и това е явно най-добрата фотосесия на Кристина напоследък.На тях кожата й е бяла като мляко, а очите й са разкошни.Косата й е разпиляна и разбира се - по нея има бижута.За фотосесията е сменила няколко черни рокли.Както и да е, със сигурност ще харесате снимките.

21 февруари 2009

Кристина Агилера ще учавства в шоуто "Project Runway" като гост-съдия



Кристина Агилера ще участва като гост-съдия в шоуто "Project Runway", познато у нас като "Топ дизайнер".
Списание People ексклузивно потвърди, че Кристина Агилера, Ева Лонгория и Ребека Ромейн ще бъдат съдии в няколко епизода от сезона.Поздравления :)

19 февруари 2009

"Dirrty" е най-горещото женско поп видео на всички времена


Музикалното видео на Кристина Агилера - "Dirrty" е спечелило класацията за 'Най-горещото женско поп видео на всички времена'.
От Daily Star съобщиха, че 28-годишната изпълнителка е спечелила с 42% в анкетата на MSN Music.
Музикалното видео се реализира през 2002 година, след като Агилера се промени от сладка тинейджърка към страстна мацка.То включва нея, как прави секси движения в изрязани кожени панталони, както и няколко сцени на които виждаме борба в калта.
След нея в класацията са музикалните видеа на Бритни Спиърс: "I’m A Slave 4 U"Кайли Миноуг: "Spinning Around", в което я виждаме как танцува в миниатюрни златисти панталонки.Междувременно, дебютният сингъл на Джъстин Тимбърлейк, "Like I Love You", е на първо място в мъжката категория за 'Най-горещо мъжко поп видео'.

16 февруари 2009

Пълният клип от заснемането на музикалното видео "Keeps Getting Better"

Изглежда, че по The Voice са давали клип от заснемането на музикалното видео "Keeps Getting Better" на Кристина Агилера.Затова е и преведено.Има някой невиждани кадри, а и както казах - преведено е, затова го гледайте:


15 февруари 2009

Кристина Агилера се изразява чрез дрехите си


Изрязаният й костюм от турнето й през 2003 год. е нарочно изрязан, за да шокира хората, както и тези лентички на четала й, които повече приличат на пътен знак.
Бракът й с музикалния продуцент Джордан Братман през 2005 год. тотално промени начина й на обличане, като я превърна в "добро момиче".С консервативно облекло, нежни къдрици и обноски на истинска дама, тя идеално влиза в ролята на добра съпруга.Въпреки всичко тя не може да навлезе в 'зоната на порасналите'.
Нейните "добри/лоши" костюми показват, че тя все още експериментира със себе си и намекват, че вътре в нея все още има едно малко момиче което се бои да порасне, защото може да се нарани.

14 февруари 2009

Кристина Агилера ще има още един албум на испански език?


Откакто спомена, че ще прави албум с по-футуристично звучене, Кристина започна да работи върху него заедно с електро бандата Ladytron.Групата пише песни за четвъртият студиен албум на Агилера, а наскоро казаха на Radio One, че почти са свършили работата си.
"В момента все още сме в студиото," споделя един от членовете на бандата."Една от песните е кавър на "My Delirium" ( на Ladyhawke).Работата ни е много интересна, всичко това е ново за нас."
Не сме изненадани, след като в Интернет пространството се появиха слуховете, че Кристина краде шантавия имидж на Lady GaGa.Просто сме радостни, че Кристина го преодоля (с изключение на червеното червило, разбира се).
Все още се опитвам да намеря информация за испаноезичният албум на Агилера, затова скоро може и да има.

Кристина Агилера и Джордан отиват в Osteria Mozza - видео (11.02.2009)

Кристина Агилера и съпругът й Джордан Братман празнуват Свети Валентин по-рано:

12 февруари 2009

Кристина Агилера иска да пее "по-леко"


Кристина Агилера иска да намали тона на гласа си за новия албум.
Тя работи по него заедно с любимата си група, Ladytron (електро-поп банда), които да й помогнат да развие "по-тихо музикално звучене".
Откривателя на Ladytron, Дениъл Хънт, казва: "Тя е прекрасна изпълнителка, но едно от нещата за които говореше беше опита й да пее на по-нисък тон, така че мисля, че сред песните които ще направим ще има и по-скромни мелодии."
28-годишната изпълнителка помолила бандата да й помогнат да достигне новото си звучене за следващия албум. Дениъл казва: "Миналото лято разбрахме, че сме една от любимите групи на Кристина.Развълнувахме се.Затова отидохме в Лос Анджелис през декември за да се срещнем с нея и тя да ни каже кои наши песни са я заинтригували.Бяхме изненадани колко много знае тя за нашата музика - песни от албумите ни, не само сингъли."
Има слухове, че Кристина и Ladytron може и да пеят заедно на сцена, където Ladytron да покажат възможностите си.
Дениъл също добавя на британския вестник Daily Star: "Ще завършим работата си към март месец. Все още не сме обсъждали изпълнение заедно на сцена, но ще се радвам ако има нещо такова - може да сме й съпровод за шоуто например."

Кристина Агилера говори за Св.Валентин


Кристина Агилера говори за нейният перфектен Свети Валентин и разкрива как ще бъде облечена на този специален ден!
Повечето от нас обичат Св. Валентин и Кристина не е изключение.Всъщност, блондинката е използвала този ден като вдъхновение за нейните парфюми.
"Свети Валентин е чудесно извинение да бъдеш женствена и да се чувстваш чаровна.Парфюмите играят важна роля - могат да те накарат да се чувстваш уверена и секси.Имало е моменти, когато не забелязвам някой човек, докато не подуша аромата му."
Кристина също обича да прекарва деня романтично."Обичам романтични вечери, свещи, може би пътеката от рози вече е клише, но те никога няма да развалят вечерта," добавя тя.
За разлика от нас, ние си представяме как госпожица Агилера е затрупана от скъпи подаръци от любимия, но тя предпочита евтини и да имат значение за нея. "Съпругът ми ми носи едни шоколади, удивителни са.Винаги знае как да ме накара да се усмихвам."
Певицата ни споделя и своите модни тайни за големия ден, "Облечи някое секси костюмче, което ви кара и двамата да се чувствате удобно и уверено.Например някоя ултра-женствена рокля с разкошни цветове."
Агилера също така разкри какво ще носи на Деня на влюбените. "Ще покажа блестящата си страна със супер-лъскаво червено или розово червило и добре очертана очна линия, както и дълги, страстни, черни мигли."

10 февруари 2009

Кристина Агилера отива във Woodson & Rummerfield's - видео (09.02.2009)

Кристина Агилера ще участва в продължението на филма "Сексът и града"


По една радио станция се спомена, че Кристина Агилера ще участва във втората част на филма "Сексът и града", като ще играе малката сестра на Саманта.Засега не е официално.

09 февруари 2009

"Dynamite" в трейлъра на новия епизод от 5-ти сезон на сериала "Отчаяни съпруги"

Това е официалният трейлър на сериала "Desperate Housewives" (Отчаяни съпруги) - пети сезон, четиринадесети епизод, където е включена песента на Кристина Агилера - "Dynamite".Ето го и видеото:

08 февруари 2009

Кристина Агилера ще присъства на тазгодишното раздаване на награди ГРАМИ


Добри новини!Кристина Агилера ще присъства на наградите Грами :)
Всички да слушат внимателно! DJ е направил списък с хората, които ще присъстват и сред тях са Лил Уейн, Брус Спрингстийн и Кристина Агилера.

07 февруари 2009

Кристина Агилера е луда по бижутата


Известният дизайнер на бижута, Стивън Уебстър, промоцира новата си линия бижута вчера, в Бевърли Хилс и Кристина Агилера реши, че няма по-подходящ човек от него, който да подкрепи.
"Бижутата на Стивън са като малки художествени скулптури, идеалното смесване на традиционна елегантност и модерен сексапил," споделя ледената кралица на Уебстър, Кристина Агилера.
Неговите творения са привлекли вниманието и на други знаменитости като Камерън Диаз, Джони Деп, Елтън Джон, Джей Зи, Ози Озбърн, Никълъс Кейдж, Майкъл Стайп, Дженифър Лопез, Мадона, Пинк. "Клиентите ми обичат да носят бижута, който карат хората да задават въпроси," казва бижутерът Стивън, който всъщност е британец."Те са артисти - искат да се изявят."

06 февруари 2009

Кристина Агилера купила билети за концерт на Сиа


Това долу е интервю със Сиа, където се споменава Агилера.
Дочухме, че Кристина Агилера е купила билети и е дошла на твой концерт?
Да, тя дойде на шоуто ми в Лос Анджелис и купи билети.Тя дори не беше в списъка с гости.Мениджърът ми, Дейвид, страшно много се развълнува.Той беше сякаш: "Боже мой, Сиа!Кристина дори не е в списъка с гости.Това означава, че е купила билетите.Това е толкова изумително."

03 февруари 2009

Кристина Агилера ще направи кавър на песента "My Delirium" от Ladyhawke


Източници споделят, че Кристина Агилера ще направи кавър на песента на Ladyhawke - "My Delirium".Все още информацията не е официална.
Всъщност сега бандата [Ladytron] работи с Кристина върху новият й албум."Направихме няколко песни за новият й албум.В момента дори още сме в студиото.Една от песните е кавър на изпълнителката Ladyhawke - "My Delirium".Работата ни е много интересна, цялото това нещо е ново за всички нас," споделя в интервю с BBC Radio 1 Рубен Ву от Ladytron.

Самата песен можете да чуете от тук .

01 февруари 2009

Кристина Агилера и семейството й отиват на вечеря при Houston's - видео (30.01.2009)