30 януари 2009

Ladytron работят с Кристина Агилера в дома й


Според източници, Ladytron работят с Кристина в дома й.
Те определено работят върху новия й албум, заедно пишат песни.Това изисква от тях да я посещават в дома й в Лос Анджелис, който преди принадлежеше на Ози Озбърн и семейството му.

28 януари 2009

Кристина Агилера включена в preview-то на MSN: Значителни албуми


Кристина Агилера: Кристина Агилера работи върху албум, който все още няма нито име, нито дата на излизане.Този албум тя описва като 'футуристичен'.По него тя работи с Ladytron и Goldfrapp."В бъдещето можеш да отидеш където си пожелаеш, за това няма специфичен стил музика," каза Агилера на MSN през декември.

Кристина Агилера и Мадона са заснели фотосесия заедно?


Moe от LiveDaily се е свързал със свой приятел, който също така е приятел и на Мадона, който казва, че съществува фотосесия на Мадона и Кристина Агилера.Дано е така!
Да, фотосесията е по-скоро професионална, на нея се вижда как Кристина и Мадона се приготвят за изпълнението си на Video Music Awards, виждат се и някои предмети и техни принадлежности.Тази фотосесия доста напомня на една на Мадона, която пак е направена зад сцената.Доколкото разбрах, снимките никога не са излезли.Но имам един приятел, който е запален колекционер на снимки, и ги има.По някаква причина на никоя от снимките не присъства Бритни Спиърс, което значи, че който и да му ги е дал е избрал да даде само тези, които включват Кристина. Доколкото знам, никой от феновете на Мадона не притежава снимките, освен колекционерите, те са малко. Може и да пуснат снимките.Има възможност и да са с високо качество, имайки се на предвид тяхната ценност.

Кристина Агилера ще покаже Художествена къща на насилието


Кристина Агилера ще шокира гостите, които ще посетят имението й в Бевърли Хилс, като и Джордан Братман ще участва.Те двамата ще превърнат къщата си в художествена, показваща насилие.На 26 януари Джордан и Кристина опитваха да запълнят къщата си като купят картини, на които се показва видима жестокост, отвличане и бруталност.
От една от галериите, които Джордан е обиколил, любител на изкуството казва: "Беше малко пусто, той бе тук да огледа 'Насилието на Питърсън', което отвори миналата седмица. Част от картините изглеждаха многоцветни и интересни, само че отдалеч.Приближиш ли се, виждаш насилие на улицата.Това е крайно тревожно. Той напусна галерията без да купи нищо, но може да се каже, че беше доста заинтересован.Може би Кристина първо трябва да одобри това което е харесал, преди той да го купи."

27 януари 2009

Кристина Агилера отива в Mozza-видео (25.01.2009)

Джордан Братман купува картина от галерия в Санта Моника - видео (25.01.2009)

25 януари 2009

Кристина Агилера ще присъства на боя с Mosley довечера


Лос Анджелис, 24 януари (те са с няколко часа назад от България), обстановката е следната: многобройна тълпа е в очакване да види боксовият мач между Антонио "Тихуанското торнадо" Маргарито и Sugar Shane Mosley.Хората крещят 'Маргарито' отново и отново.Съвсем ясно е, че те са за него.
Атмосферата тук е електрическа.Присъстват всички знаменитости, както и някои обичайни гости.Марк Уолбърг, Кристина Агилера, Силвестър Сталоун, губернатора Арнолд Шварценегер, боксьорите в тежка категория Крис Ареола и Бернард Хопкинс са на боксовия ринг.Просто няма място в сградата, което да не е запълнено от яростен фен на борбата.

24 януари 2009

Рубен Ву от Ladytron потвърди, че работи с Кристина върху следващия й албум


Рубен Ву от Ladytron потвърди слуха, че работи с Кристина Агилера върху новия й албум.
TVGB: Върху какво работиш в момента?
Рубен: В момента работя с Кристина Агилера върху няколко парчета, които ще бъдат включени в новия й албум.Много сме развълнувани за това.

23 януари 2009

Кристина Агилера беше похвалена в шоуто "Good Day Live"


Кристина Агилера беше похвалена тази сутрин в шоуто "Good Day Live", като гостът беше Матю Ролстън.
Матю Ролстън (фотограф) беше гостът в "Good Day Live" и промоцираше своята най-нова картинна книга.В шоуто показаха няколко снимки, сред които и една на Кристина Агилера, на която тя е в стил Rolling Stone, и Джилиън Бърбери (домакинката на шоуто) се развълнува и каза, че тя [Кристина] е излязла страхотно на снимката, по-добре от който и да е било друг.Тогава пуснаха и видеото "Candyman" и Бърбери спомена, че това й е най-любимото от всички досега.Тогава Матю разкри, че той всъщност е ко-продуцент на видеото и на снимачната площадка е бил заедно с Кристина Агилера.Тогава Джилиън откачи и каза: "Е, това момиче знае какво иска.Тя е тооолкова добра!"

"Falling in Love Again" - пълната песен и то с добро качество


От линка по-долу можете да си свалите песента на Кристина Агилера - "Falling In Love Again", която е за филма "The Spirit".Този път песента е цяла и с хубаво качество.

Кристина Агилера на 35-то място в класацията на AskMen


Кристина Агилера е под номер #35 в класацията на AskMen за "Топ 99 жени на 2009 година ".Честито :)

37. Layla Kayleigh
36. Summer Glau
35. Christina Aguilera
34. Bar Refaeli

Кристина Агилера спомената от сп.Blender


КРАЛИЦИТЕ НА ПОПА:
Кристина Агилера:
Римейкът от 2008 год. на песента "Genie in a bottle" е само "малка част от това, което предстои," казва Агилера.Новият й албум ще бъде футуристичен, вдъхновен от ярките цветове, поп артисти като Анди Уархол и Лищенстайн, уличното изкуство на Basquiat и Banksy.Правилно прочетохте: Кристина Агилера - колекционер на изкуство.

21 януари 2009

"Keeps Getting Better" в Мис Америка 2009

Песента на Кристина Агилера - "Keeps Getting Better" е включена в шоуто Мис Америка 2009, което ще се излъчи на живо в събота, 24 януари от 20.00 часа по канал TLC.

19 януари 2009

Кристина Агилера организира лудо парти за рожденият ден на Макс

Кристина Агилера и Джордан Братман организираха огромно парти за първият рожден ден на сина им Макс (роден на 12 януари).Партито се състоя в имението им в Бевърли Хилс и изглежда, че за семейство Братман такова нещо като лимит при пазаруване няма.
Рано сутринта на 12 януари, балони и екип от хора отрупаха задния двор на къщата на Агилера, докато го подготвяха за дългия празничен ден.Темата на партито беше книгата "При дивите същества".
Задният двор на имението на Кристина и Джордан беше пълен с малки сафари-животни и многоцветни балони.Гостите бяха 40 на брой.
Макс не беше единственият рожденик за деня.Миналата година на същата дата се роди детето на друго звездно семейство - Харлоу Мадън, дъщеря на Никол Ричи и Джоел Мадън.


17 януари 2009

Кристина Агилера в ретро стил за кампанията на Стивън Уебстър


Кристина Агилера изпита подвижността на малка черна рокля миналата седмица, когато бе на фотосесия в Санта Моника, Калифорния, за пролетната реклама на бижутата на Стивън Уебстър.Фотосесията ще се появи в списанията през април месец.За снимките, Агилера пробва няколко различни черни рокли.Една с пайети и една с пера, за 6 снимки от фотосесията.Три от тях са реклама на линията с бижута на Стивън Уебстър, а другите 3 са за рекламата на линията му сребърни бижута."Тази кампания има нов вид, който се отразява на посоката към която се стремя с моята нова музика," обяснява Кристина, чийто нов албум ще се появи на пазара това лято."Последната ни фотосесия беше много вдъхновена от Хичкок и неговите филми.Новата ще бъде футуристична и очарователна, напомня за 60-те и 70-те години които ме вдъхновяват напоследък."
Идеята на фотосесията, снимана от фотографа Крейг МакДиън, е да привлече вниманието към линията с бижута на Уебстър."Колекцията не е от най-момичешките.Но все пак, никога преди не съм се справял толкова добре," казва той.

15 януари 2009

Роберта Флак споменава Агилера


Носителка на Грами, певица и композитор - Роберта Флак, споменава Кристина Агилера по време на интервю.
Чрез гласа си тя запазва нейната елегантност и чистота, а сега е на върха на кариерата си.Но за разлика от нейни колеги, тя е пълна с оптимизъм за бъдещето и поп музиката. "Виж, има толкова много талантливи изпълнители някъде там," казва тя. "Погледни Алиша Кийс.Тя е невероятна.И Кристина Агилера.Незнам много за Кристина Агилера, но знам, че е вдъхновена от много изпълнители, с чиято музика е израснала.Незнам дали е била някакъв вид светица или е ходила по църкви като малка, но със сигурност се вслушва и се учи от хората, които са."

12 януари 2009

Честит рожден ден на Макс!


Както знаете, днес Макс - първият син на Кристина Агилера и съпругът й Джордан Братман - има рожден ден и навършва една годинка.Нека да бъде щастлив и във всичко да му върви :)

06 януари 2009

Кристина Агилера и Джордан отиват до Osteria Mozza (04.01.2009) - видео

Кристина Агилера и Сиа вече са направили няколко песни?


Потребители от форума на певицата Сиа са пуснали нейни нови материали, като единия е с Кристина Агилера.Дано скоро да чуем какво са сътворили.
Инструментали от новото CD?
Според фен на Сиа (от нейния форум), певицата е споделила няколко инструментала които предстои да бъдат реализирани.Единият от тях е с Кристина Агилера.
Някои ще ги RIP-не и ще ги качи скоро.

Предстоящият албум на Кристина Агилера е включен в "MTV: Най-очакваните албуми на 2009"


Новият албум на Кристина, който ще излезе това лято, е сред "Най-очакваните албуми на 2009".
Ето и списък, който съдържа хитови изпълнители, които се очаква да издадат нов, свеж материал тази година.Сред тези изпълнители са Еминем, U2, Dr. Dre, Green Day, 50 Cent, Jay-Z, R. Kelly, Black Eyed Peas и Кристина Агилера. Скочете от изненада - Кристина Агилера, изпълнителка на "Dirrty" и грижовна майка ни обеща, че следващия й албум ще съдържа футуристично и електро звучене, като нейните 'помощници' за създаване на албума са Ladytron и Goldfrapp.

Кристина Агилера няма да присъства на раздаването на наградите NRJ

Вчера официално казаха, че Кристина Агилера няма да присъства на NRJ Awards.Може да получи наградата, но няма да е там.Да се надяваме да се появи, въпреки че не е сигурно.

Информация за музикалното видео към "Dynamite"


Според слухове, директорът на музикалното видео към песента на Кристина Агилера - "Dynamite" - ще бъде Линда Пери.Видеото ще бъде микс от 60-те, 70-те, 80-те и може би 90-те години.Линда е направила някои неща за декора на видеото, които са свързани с облеклото, което Кристина ще носи там.Също така, видеото ще бъде доста цветно, ще има много танцьори и Кристина ще се появява с различни дрехи.Според източник, видеото ще излезе първо в страницата на Линда Пери в MySpace.

Кристина Агилера ще започне световното си турне през тази есен

Според един доста известен италиански вестник, Кристина Агилера ще мине и през Италия по време на световната си обиколка през тази година.Тя ще пее в Италия тази есен.

03 януари 2009

Джени Елискю от сп. Rolling Stone споменава Кристина Агилера


Джени Елискю, редактор на списание Rolling Stone споменава Кристина Агилера.
R&G: Интервюирали сте звезди като Марая Кери, Кристина Агилера, Бритни Спиърс и Ейми Уайнхаус.Как се превърнахте в дама, която интервюира знаменитости? Джени: Наистина жените които работят за списанието са малко.Постоянно се случва да се наложи да интервюират някоя известна жена, и им е нужна жена за тази работа.
R&G:
Когато си в апартамента на Марая Кери и седиш или там каквото правиш, чувстваш ли се сякаш си на друга планета?
Джени:
Да, но това е забавната част.Всеки би се чувствал сякаш е на друга планета или някой го е ударил - това е забавното.Всъщност не се чувствам точно така.Не е ли интересно?Тези три жени са съвсем различни и аз не мога да говоря много на Кристина Агилера, защото тя е много умна и не всеки би очаквал това от нея или да започне да я хвали за това, и точно по тази причина много я харесвам.

01 януари 2009

Lady Gaga: Благодарна съм на Кристина


Lady Gaga казва, че се радва, че Кристина Агилера е "копирала" стила й, защото това й е дало повече популярност.
Певицата- за която много хора казват, че е новото "вдъхновение" на Кристина Агилера - споделя, че нямаше да бъде толкова известна ако не я сравняваха с X-tina.
Гага казва: "Беше много ласкателно за мен когато го казаха. Тя е голяма звезда и ако не друго, бих и пратила цветя, тъй като преди не бях чак толкова известна до момента, когато цялата тази история започна.Наистина, направи ме доста популярна."
Но Агилера никога не е чувала за Lady Gaga, докато не започнаха да коментират новия й имидж.
Тя споделя: "Преди не бях чувала за нея.Незнам коя е, да бъдем честни."
Но Гага казва, че няма 'лоши чувства' към Кристина и добавя, че е радостна за това, че хората са забелязали стила й.
Ето какво казва на Digital Spy: "В този бизнес съм от 7 или 8 месеца и никой не забелязваше как изглеждам, феновете просто слушаха музиката ми. Тогава обаче те видяха носителка на Грами, която е на сцената от години, и разпознаха Lady Gaga.За мен това е огромен комплимент."