12 февруари 2009

Кристина Агилера говори за Св.Валентин


Кристина Агилера говори за нейният перфектен Свети Валентин и разкрива как ще бъде облечена на този специален ден!
Повечето от нас обичат Св. Валентин и Кристина не е изключение.Всъщност, блондинката е използвала този ден като вдъхновение за нейните парфюми.
"Свети Валентин е чудесно извинение да бъдеш женствена и да се чувстваш чаровна.Парфюмите играят важна роля - могат да те накарат да се чувстваш уверена и секси.Имало е моменти, когато не забелязвам някой човек, докато не подуша аромата му."
Кристина също обича да прекарва деня романтично."Обичам романтични вечери, свещи, може би пътеката от рози вече е клише, но те никога няма да развалят вечерта," добавя тя.
За разлика от нас, ние си представяме как госпожица Агилера е затрупана от скъпи подаръци от любимия, но тя предпочита евтини и да имат значение за нея. "Съпругът ми ми носи едни шоколади, удивителни са.Винаги знае как да ме накара да се усмихвам."
Певицата ни споделя и своите модни тайни за големия ден, "Облечи някое секси костюмче, което ви кара и двамата да се чувствате удобно и уверено.Например някоя ултра-женствена рокля с разкошни цветове."
Агилера също така разкри какво ще носи на Деня на влюбените. "Ще покажа блестящата си страна със супер-лъскаво червено или розово червило и добре очертана очна линия, както и дълги, страстни, черни мигли."

1 коментара:

Unknown каза...

Бърз кредит оферта.
Имам капитал, който ще се използва по-специално за краткосрочен и дългосрочен план от 2000 евро до 1000000 евро за всеки сериозен човек, които искат този заем заеми. 4 % интерес година според готови сумата, тъй като специфичните не съм нарушава лихварство акт. Можете да изплати Максим от 3 до 25 години в зависимост от размера на готови. Това е за вас да видите за месечните плащания. Аз питам като разпознаване на ръкописни сертифицирано дълг и също някои документи да предостави.
peggylopez56@Gmail.com