31 декември 2008

Честита нова година!


Знам, че е малко раничко, но след няколко часа ще дойде нова година и затова искам да ви пожелая всичко най-хубаво, да имате щастлива година и най-вече да си изкарате страхотно довечера.Честита нова година! :)

Кристина Агилера: "Обожавам да организирам нещата"

Кристина Агилера разкри, че е луда по контролирането."Израснах в хаотична среда," обяснява тя.
"Местехме се от място на място, баща ми беше военен, знаеш, и майка ми напусна баща ми, ходехме напред-назад.За мен нищо не беше стабилно или безопасно.Може би това има нещо общо с това, че обичам да контролирам нещата.
Луда съм по организирането.За мен всяко нещо си има етикет и специално място на което да стои," добавя Кристина.
"Когато бях малка вкъщи имаше много насилие," разкрива тя на The Observer Magazine."Музиката беше моят начин да избягам от всичко."
Сега Агилера е щастливо омъжена за 31-годишния Джордан Братман и двамата имат син - Макс, който ще навърши 1 годинка през януари.

Страхопочитанието на Кристина Агилера към фигурата й


Кристина Агилера има 'новооткрит респект' към тялото си след раждането на сина й.
Изпълнителката на "Hurt" - която посрещна сина си Макс през януари, тази година - е изумена как женското тяло може да издържи на толкова много напрежение.
Тя казва: "Придобих невероятен респект към тялото си, след като то премина през целия този процес след раждането.Все още имам начини да се справям със свалянето на килограми, скоро ще започна да тренирам и да се боксирам, но не съм луднала по тези работи."
Кристина също разкри как топи килограмите.
"Трябваше да преодолея любовта си към вредната храна.Но не го правя само заради фигурата си, не искам да получа някаква сърдечна болест или рак.Важно е да се пазиш - особено ако си жена," добавя тя.

Още едно review на Keeps Gettin Better - A Decade Of Hits (от Details Magazine)


Разбира се, това е добро заглавие (Става все по-добре), но наистина ли е така след като изпълнителката на "Dirrty" се превърна в грижовна майка?Според тази колекция с песни - да, Агилера наистина е получила добри умения през годините.Този албум включва две презаписани песни - “Genie in a Bottle” и "Beautiful", и две нови песни - "Keeps Getting Better" и "Dynamite".

29 декември 2008

Кристина Агилера не преговаря с TopShop


Кристина Агилера не е молена да прави дрехи за магазина TopShop - който се намира на улица High Street - разкри Gigwise.
Вчера се появи слуха, че Кристина преговаря с шефа на TopShop - Сър Филип Грийн, като сделката им може да е за няколко милиона паунда.
Както и да е, говорител на TopShop сподели на Gigwise, че слухът не е верен.
Той също така добавя: "От TopShop не наемат известни личности да правят дрехи за магазина."
Да се фокусираме на британските дизайнери:
Във вестника Daily Mirror пишеше, че Кристина ще направи модна линия точно както модела Кейт Мос.
Кейт вдъхна нов живот на продажбите на TopShop, след като се включи в компанията през май, миналата година.
Но говорител на TopShop, Андрю Лийхи, казва, че магазина се фокусира върху "работа с едни от най-добрите британски дизайнери."
През август тази година също имаше някакви слухове, че Леона Левис ще прави модна линия за магазина, но те веднага бяха отхвърлени.

28 декември 2008

Шефът на TopShop иска да сключи сделка с Кристина Агилера за 4 милиона паунда, за да направи тя модна линия


Това е радостен слух, който ще накара Бритни Спиърс и останалите, които се опитват да бъдат модни икони, да позеленят от яд.
Милиардерът Сър Филип Грийн се опитва да накара Кристина Агилера да проектира нова серия от дрехи за неговата империя TopShop.
Очаква се Кристина да получи по 1 милион паунда за дреха...със сигурност ще си заслужава ако дрехите са хубави.
Няма съмнение, че Агилера ще замени Кейт Мос - най-доброто откритие на Грийн.X-tina ще направи модна линия, която може би ще е също толкова успешна колкото тази на Кейт.
Ето какво казва източник: "Сър Филип започна да преговаря с Кристина и се надява скоро да направят сделка.Тя няколко пъти посети офисите му в Лондон и там всеки внимава за детайлите. Филип обожава нейният стил и вярва, че тя ще добави нещо ново към модната верига TopShop.Кристина е руса изкусителка която се занимава с поп музиката, докато Кейт Мос е рок мацка и модел."

26 декември 2008

Новата песен на Кристина за филма "The Spirit"

DOWNLOAD


Текст:

Falling in love again I never wanted to
What am I to do I can’t help it

Love has always been my game play it how I may
I was made that way I can’t help it

Men cluster to me like moths around a flame
And if their wings burn I know I’m not to blame
Falling in love again I never wanted to
What am I to do I can’t help it

Men cluster to me like moths around a flame
And if their wings burn I know I’m not to blame
Falling in love again I never wanted to
What am I to do I can’t help it


25 декември 2008

Макс е на 5то място по "Най-скъпа бебешка снимка"


Те са богати...те са блестящи...а понякога дори и леко емоционални.Те са деца на знаменитостите, които ги има по будките за вестници и Уеб сайтовете още докато са бебета - това са звездите на 2008 година!
Бен Евънстад притежава National Photo Group, чиито повече клиенти са холивудски звезди и техните бебета.Това съобщение е от него:
"Всяка снимка която правим е на известни личности и техните деца," казва той в офиса си в западен Холивуд."Снимка на Кристина Агилера ще се продаде за 500 долара;снимка на Кристина Агилера и бебето й ще се продаде за 5 000 долара.Списанията постоянно ни казват да им дадем снимките на звездните родители и децата им.Хубаво, щастливи снимки."

24 декември 2008

За тазгодишния рожден ден на Кристина Агилера (18.12.2008)


Кристина Агилера отпразнува 28ия си рожден ден миналата седмица- разбира се в нейния стил-без да вдига много шум.За партито Кристина се беше облякла по специален начин - не, не с красива рокля.
Темата на купона беше филма "А Clockwork Orange", а самия купон се състоя в Бевърли Хилс- в SLS Hotel.Рождения си ден Агилера отпразнува със съпруга си и с 25 близки приятели - сред които са Никол Ричи и Джоел Мадън.
Гостите на Кристина се придвижваха със специален парти-ван.След SLS Hotel всички се отправиха към SAAM-място за хранене в хотела - Bazaar Restaurant.Преди поднасянето на вечерята всички пиеха любимия коктейл на Кристина- бонбонено мохито.
Всички танцуваха цяла вечер.Агилера сложи край на вечерта с десерт - торта в стил "А Clockwork Orange".След като гостите си отидоха, рожденничката и съпруга й се оттеглиха в романтична усамотена стая в хотела - идеален завършек на идеална вечер.

23 декември 2008

Lady Gaga иска да работи с Кристина Агилера


22-годишната руса изпълнителка на "Just Dance" - Lady Gaga - също изяви желание да работи с Кристина Агилера.Всъщност от няколко месеца насам се носят слухове, че Кристина е откраднала имиджа на Гага.
Агилера пък каза на LA Times, че за първи път я чува тази.
Също и добавя, че от снимките и клиповете на Lady Gaga не може да разбере дали е мъж или жена.
"Не съм се засегнала от това," казва Гага."Изпълненията и музиката ми се очаква да бъдат провокативни, да пресека границите.Вълнувам се, че Кристина е забелязала тази част от работата ми."
Тя добавя: "Ще се радвам да работя с нея.Мисля че е страхотна.Когато бях малка постоянно я слушах."

Гласувайте за Кристина на анкетата на Russian MTV


Гласувайте за Кристина Агилера в анкетата "100-те най-добри видеа" на руското MTV.Гласуването става от тук .

Кристина Агилера: Малкият помощник на Дядо Коледа


Докато този уикенд се опитвахме да намерим знаменитости, които пазаруват за празниците или правят нещо друго, видяхме Кристина Агилера.
Изпълнителката на "Dirrty" и съпругът й бяха излезли да купуват подаръци - без съмнение за Макс, който тази година ще празнува първата си Коледа.
По магазините - точно няколко дни преди Бъдни вечер - можеш да засечеш доста холивудски звезди - Бен Афлек, Дженифър Гарнър и дъщеря им Вайълет също бяха излезли на покупки.

Кери Ръсел споменава Кристина Агилера


Q: Когато беше малка - мислеха ли връстниците ти, че ще станеш известна благодарение на това което правиш?
Кери: Не.Всъщност Кристина Агилера е била малка и е имала удивителен глас.Също така имаше един човек в шоуто - Тони Лука.Мислех си, че той ще бъде Джеймс Тейлър на новото поколение.Има добър живот, но все още има да гони кариера.

Опровергаха слуха, че Кристина Агилера е новият модел на Барби


Вярно ли е, че Кристина Агилера е новото лице на куклата Барби?
Въпреки това, което сте прочели и което не е вярно, говорител на Mattel Toys отхвърли този слух: "Не се очаква да излиза нова Барби в скоро време, нито пък Кристина Агилера да е нейния модел.Може преди да е имало кукли които са клонинги на известни личности."

21 декември 2008

Кристина Агилера на 8мо място в класацията на сп.Maxim


Кристина Агилера е на осмо място в класацията на Maxim 'Топ 100'!
Тъкмо когато си мислиш, че тинейджърската поп звезда, която се превърна в мръсница по време на ерата "Stripped", се е укротила - тя се появява бременна и гола на корицата на списанията и учудва публиката.Въпреки че сега е майка, тя все още е секси и продължава да бъде.Търси ли тя нова фантазия? "С Джордан често си играем на доктори," разкрива Агилера."Имаме си лекарски костюми и цяла чанта със секс играчки.Аз разбира се, съм облечена като непослушна медицинска сестра."

Видеото "Keeps Getting Better" е на 17-то място в класацията на Vh1


Музикалното видео към песента "Keeps Getting Better" на Кристина Агилера е на седемнадесето място в класацията на Vh1 'Топ 40 видео'.

18. OAR - “Shattered”
17. Christina Aguilera - “Keeps Getting Better”
16. Jordin Sparks vs. Chris Brown “No Air”

Още едно видео от рождения ден на Кристина Агилера (18.12.2008)

Кристина Агилера отпразнува рождения си ден със съпруга си Джордан Братман, приятелката си Никол Ричи (тази с жълтото облекло) и нейното гадже Джоел Мадън, както и много други гости.Партито беше в Mozza Pizza, а по-късно и в SLS Hotel.Темата му беше филма на Стенли Кюбрик - "A Clockwork Orange".

20 декември 2008

"Dynamite" ще се реализира по света


От VIP Media казаха, че песента на Кристина Агилера "Dynamite" от албума й с хитове - "Keeps Getting Better-A Decade of Hits" ще се реализира на 22 декември.Ще се реализира по света, тъй като Америка е единственото място на което я има тази песен.

Нова песен на Кристина Агилера във филма "The Spirit"?

Според някои хора, песента на края на филма "The Spirit" е на Кристина Агилера и се казва"Falling in Love Again" .Не мога да ви кажа дали е вярно, тъй като не съм гледала филма понеже и не знам откъде да го сваля.Това е предполагаемия текст на песента:

I’m so tired
Of falling in love
Finding it easier
To fall out
I can’t deny it
I feel it inside
I’ll keep it’s fire
You can’t hide

I’m falling in love again
Ain’t nothing I can do
Falling in love again
This time it’s with you
When I fall
It’s always the same
And I’m so tired
Of playing this game

It’s been so long now
Since I gave up my heart
I’ve kept it locked down
I don’t wanna get it harmed
So let me tell you now
I just wanna be sure
That you won’t hurt me
Can you promise me that?

Falling in love again
Ain’t nothing I can do
Falling in love again, girl
And this time it’s with you
When I fall
It’s always the same
And I’m so tired
Of playing this game

Got to tell me if you’re gonna break my heart
If you don’t wanna take the chance
And if it ain’t true, all it’s gonna be
Is nothing but a poor romance
So, give me that promise to hold on now
I’ll never let you go
I’ve got to have something go on, oh
Then you know now

Falling in love again
Ain’t nothing I can do
Falling in love again, girl
This time it’s with you
When I fall
It’s always the same
And I’m so tired
Of playing this game, yeah

(Falling in love)
Falling in love again
(Falling in love)
Falling in love again
(Falling in love)
Falling in love again
(Falling in love)

Falling in love again
Ain’t nothing I can do
Falling in love again, girl
This time it’s with you
When I fall
It’s always the same
And I’m so tired
Of playing this game

Видео от партито на Кристина Агилера по случай рождения й ден (18.12.2008)

Кристина Агилера отпразнува рождения си ден като "Clockwork"


Кристина Агилера навърши 28 години в четвъртък.
Темата на партито беше филма "A Clockwork Orange", като Кристина беше облечена като един от героите, Алекс Делардж - злодея - с черна шапка, бастунче и синьо нагримирано око.
Костюмът на Джордан също беше такъв за събитието, което се състоя в Холивуд, в Food Network star Mario Batali’s Osteria Mozza.Гостите бяха Никол Ричи - облечена в жълто - и приятелят й Джоел Мадън.Парис Хилтън също присъстваше, облечена в черно.
Изглежда Агилера не е загубила образа си откакто е родила сина си Макс през януари тази година, но споделя, че когато излиза вечер той й липсва.
"Забавно е да си майка и тази вечер ми беше малко трудно да напусна малкото ми момченце," казва тя на Access Hollywood на концерта Grammy Awards Nominations, където тя изпълни джаз песента "I Love You Porgy".
Кристина също казва, че Макс не обича да я вижда как тя излиза.
"Вдига ръчичките си и прави всичко," казва Агилера."Но знае, че мама ще се прибере по-късно и че тя трябва да работи."

19 декември 2008

Пълните изпълнения на Кристина Агилера от концерта й в Абу Даби (24.10.2008)

Dirrty:

Genie 2.0 & Keeps Getting Better:

Кристина Агилера дарява маркови джинси


От електронни джунджурии до маркови дрехи - да пазаруваш за 12-годишен/годишна хич не е лесно - или евтино.
"Всичко което чувам е "Искам това.Не, искам онова"," споделя 29-годишна майка, която пазарува за дъщеря си в магазин "Holiday Store", намиращ се в Торънс - място на което се събират жертвите на домашно насилие, за да купят подаръци за децата си."Трудно е да им откажеш.Искаш да имат всичко."
Младите посетители на магазина вървят по следите на играчките, дрехите или други неща дарени за нуждаещите се семейства, които са жертви на домашно насилие.Въпреки лошата икономика, кризисния център събира хиляди подаръци дарени от големи корпорации или просто от някой загрижен човек.Майките и техните деца ще могат да напазаруват в петък (днес).Toyota Financial Services и Boeing Co. дариха стотици подаръци, както и някои хора от църквата, които пък дариха много ръчно изработени одеяла, пуловери и шалове.
Тази година, майките съставиха списък с неща които ще са им нужни, като например дрехи и обувки, казва Деби Нелсън, която е директор на Clinical and center-based programs at 1736.
"Мисля че това показва достатъчно къде ще са тези хора тази година.Тези жени имаха много прости искания - само крайно необходимите неща," добавя тя.
В сряда Дядо Коледа ще посети магазина, както и някои от хората които са направили дарения.
29-годишната жена, която е спомената по-горе и е искала да скрие самоличността си, е взела чифт маркови дънки за дъщеря си, които са дарени от Кристина Агилера.Тя също е взела и чорапи, куфар и риза, които ще сложи под елхата тази година."Тя [дъщеря й] обича дрехи," казва майката."Мисля че подаръците ще й харесат."

Akon: Кристина Агилера е вдъхновена от Lady GaGa


Според певеца Akon, Кристина Агилера е много вдъхновена от Lady Gaga.
Akon сподели преценката си за приликите между Агилера и Гага."Усещам че Кристина Агилера е много вдъхновена от Lady Gaga.Почти еднакви са," казва той пред Rap-Up TV относно необичайната прилика на Кристина с изпълнителката на "Just Dance"."Тя не изглеждаше така преди Lady Gaga да се появи," добавя той.

18 декември 2008

Честит рожден ден, Кристина!


Както знаете, на тази дата преди 28 години се е родила Кристина Агилера.Нека й пожелаем да е щастлива, да има прекрасно семейство и да се издигне още повече в кариерата си!

17 декември 2008

Кристина Агилера, Джордан и Макс пазаруват в Kitson - видео (15.12.2008)

Дейвид Фостър споменава Кристина Агилера


Никога не правя решителна стъпка става ли дума за акробатически намерения.Всичко си е в лимита на нещата, защото искам да направя такъв момент за човека - ако гледаш песента на живо - в който той да бъде засипан от аплодисменти.Ако става дума за вокална гимнастика - Кристина Агилера, Марая Кери и Бейонсе - тези трите правят такава и бих искал да ги похваля.Това е техният стил - въпреки, че ги харесвам и трите.Когато заснемахме "The Bodyguard", Уитни Хюстън трябваше да пее в края на филма - и тя пя в нейния стил, което беше достатъчно добре.Мислех че бях на върха само че по друг начин.Това беше само вкусване.

14 декември 2008

Кристина Агилера ще работи с Анна Виси през 2009 год.


Това по-долу е и-мейл от фенка на Кристина Агилера, която живее в Гърция.Тя казва, че е гледала едно гръцко шоу по телевизията където се казва, че Анна Виси - гръцка изпълнителка - ще работи с Кристина Агилера през 2009 година.Ето го и и-мейла:
"Хей...днес гледах едно шоу, наподобяващо на това на Роузи О`донъл, само че гръцко...Там говореха за една гръцка изпълнителка на име Анна Виси...тя е голяма личност, след като вече 20 години я има в топ-класациите на Гърция.Феновете й полудяват за нея.Както и да е, Анна вече има нов албум, но скоро ще реализира още един, само че на английски език.По него ще работи с Кристина Агилера и Джеймс Блънт...Също така от шоуто казаха, че Анна ще започне да прави изпълнения през февруари, 2009 година и че Кристина Агилера и Джеймс Блънт ще се присъединят към някое от тях...и то не веднъж, а много пъти!Анна Виси работеше с Джеймс Блънт миналото лято, но незнам как се е запознала с Кристина...може би през 2004 година, когато тя дойде в Гърция...не мога да ти опиша колко съм развълнувана...тук ще настане голяма суматоха...Е, това е засега.Надявам се да научим още нещо скоро :) "

Кристина Агилера, Макс и Джордан в Киев - видео (21.10.2008)

Видеото е от 21 октомври, но въпреки това ви го качвам да го видите.

12 декември 2008

Кристина Агилера и семейството и отиват до Barney's


Миналата вечер Кристина Агилера бе хваната от папараците да отива в Барни в Бевърли Хилс, за да напазарува за празниците и - бонус - тя беше с Макс за да го видят всички!Но къде беше Джордан?Рядко виждаме Кристина да излиза със сина си без съпруга си...Както и да е, Агилера и Макс осветяваха всичко наоколо по време на голямото си коледно пазаруване.
Случаен минувач казва: "Веднага щом излезе от Barney's Кристина наведе глава надолу, но пък Макс беше наистина пъргав и гледаше камерите.И двамата бяха много сладки."

10 декември 2008

Кристина Агилера: "Превърнах се в отшелник"


Кристина Агилера обича да си е вкъщи - и разкрива, че се е превърнала в отшелник.
Изпълнителката на "Keeps Getting Better" - която роди първото си дете, Макс, през януари тази година - и нейният съпруг, Джордан Братман, се нанесоха в ново имение преди почти година, но въпреки това все още не могат да се насладят на новото си гнезденце.
Агилера казва, "Превърнахме се в отшелници.Измина цяла година от нанасянето и всички тези промени.Но ако трябва да съм честна - нямам никакво намерение да напускам къщата. Не ми става скучно, обичам да си седя вкъщи.Харесвам да правя майчински неща. Наистина обичам да организирам нещата и да правя тези малки концерти.С Джордан все още си имаме тези "Срещи на мама и татко" и мислим така да си остане."

E! News направиха видео, сравняващо Кристина Агилера и Lady Gaga

Детски награди-Топ класация: Звездни бебета и родители на 2008


Оказа се, че в Интернет се търси всичко.Всеки път, щом се появи слух за бременност на някоя знаменитост, хората търсят това по Google до припадък. The Yahoo! Buzz Log направи проучване и дори класация за най-търсените в Google снимки на бебета на известни личности.

Най-търсените звездни родители в Интернет през 2008:
1.Джесика Алба и Кеш Уорън (Хонър Мари, 7 юни)
2.Анджелина Джоли и Брад Пит (Нокс Леон и Вивиън Маршелин, 12 юли)
3.Дженифър Лопез и Марк Антъни (Еми Марбиел и Макс Дейвид, 22 февруари)
4.Кристина Агилера и Джордан Братман (Макс Лирон, 12 януари)
5.Ашли Симпсън и Пит Уенц (Бронкс Маугли, 20 ноември)
6.Холи Бери и Габриел Обри (Нала Ариела, 16 март)
7.Джейми Лин Спиърс и Кейси Олдридж (Мади Брайън, 19 юни)
8.Никол Кидман и Кийт Ърбан (Съндей Роуз, 7 юли)
9.Гуен Стефани и Гавин Росдейл (Зума Неста Рок, 21 август)
10.Тори Спелинг и Дийн МакДермът (Стела Дорийн, 9 юни)

08 декември 2008

Радио интервю с Кристина Агилера с Райън Сийкрест -линк за сваляне (05.12.2008)

Кристина Агилера на промотирането на "Inspire" - видео - 2ра част (05.12.2008)

Кристина Агилера на промотирането на "Inspire" - видео (05.12.2008)

Кристина Агилера е новата Барби


Невероятно!Изглежда от Mattel Toys са уведомили Кристина Агилера, че тя има идеалното лице за нова кукла Барби.
Явно добре познатата ни Барби вече е остаряла, затова създателите й търсят нов модел.
Кристина има честта да бъде новата Барби, а пък и когато е била малка това е била любимата й кукла.Тя ще има късмета бъде изображение на новата популярна кукла, която е любима на много момичета по света.

07 декември 2008

Кристина Агилера проектира хартиена кукла за търг в eBay



Кристина Агилера създаде, декорира и се подписа върху Оригинална Дървена "Хартиена Кукла", която пусна за наддаване в сайта eBay.Търга завършва на 10-ти декември.Парите от него ще отидат за Детската Болница в Нашвил, Тенеси.
Ето ви и ЛИНК за наддаването.

06 декември 2008

Появата на Кристина Агилера в Macy's за промотирането на "Inspire" - снимки (05.12.2008)

Това са снимки на Кристина Агилера в Глендейл, Калифорния, където тя промотира последния си парфюм-"Insire".Тук изглежда доста добре, затова реших да кача снимките.



Бритни и Кристина груби и раздърпани?

Има ли нещо което телевизията да не може да направи?Бритни се справя страхотно като поп звезда, въпреки че понякога ни кара да се съмняваме в статуса й на поп-икона.Тя не е казала и думичка, но Кейти Коурик - за един момент - ни накара да забравим за реалните новини.Кристина Агилера също направи това, което ние смятахме за невъзможно: тя ни накара отново да се влюбим в Грами.Вижте Топ Моментите ни за седмицата:
"1.Най-добро музикално изпълнение: На тазгодишният Grammy Nominations Concert бившата съперничка на Бритни Спиърс, Кристина Агилера, направи чудесно изпълнение на "I Love You Porgy".Тази песен всъщност е на Нина Симон.Толкова ни хареса цялата идея за това на концерта да се обяват номинациите, че сме готови да изречем нещо, което никой никога не е употребявал: Е, Грами!"

05 декември 2008

Интервю с Кристина Агилера за сп. ОК


Когато е попитана какво беше последното нещо с което Макс я изненада, Кристина Агилера се усмихва и казва, "Той е торбичка пълна с удивителни изненади!" Звездата, която на 18 декември ще навърши 28 години, споделя, че със съпруга й Джордан Братман искат да добавят още един член в семейството, тъй като Кристина обожава майчинството.Агилера, чиято колекция от хитове "Keeps Getting Better-A Decade of Hits" се реализира само в Target, разказва на списание ОК! за сина си Макс, който ще навърши 1 годинка през януари.
Някакви планове за братче или сестриче на Макс?
Надявам се.Определено искаме още едно дете.Да имаме Макс е удивително преживяване.Той ни изненадва всеки ден.За една година той порасна толкова много, сега вече пълзи и е готов да проходи.
Какво кара бракът ти да работи?
В Джордан виждам страхотен партньор в живота.Имаме предимството да работим над брака си.Трябва да се взимате на сериозно, да се уважавате и да бъдете един отбор.Винаги имаме вечерни срещи един с друг - това поддържа брака ни след като имаме дете.Аз и съпругът ми обичаме да играем игри заедно!
Какъв съвет би дала на 20-годишната Кристина?
Бих си казала, че не всичко е възможно, тъй като това е самата истина.Също - работи здраво и се доверявай на инстинкта си.
Защо избра Target за реализацията на албума ти с хитове?
И преди съм работила с Target и наистина се радвам на факта, че те ме слушат като артист.Не ме свързват само с албума, имам снимки, музика, реклами.Target ми позволиха да работим заедно.Споделих с тях какво е вдъхновението ми и те ме оставиха да го следвам.
Преди си работила с Мадона.Тя също е работеща майка, вдъхновила ли те е по някакъв начин?
За толкова много години тя все още прави страхотен бизнес и е модел за подражание, който е пречупил всички стереотипи и граници за жените.Тя е кралицата на критиките заради годините й и благодаря на Господ, че тя бе първата която го изкара наяве и продължава да го прави, така че я подкрепям на 100 %.Тя е майка на три деца и продължава да го върши дори когато е на турне.Аз имам проблем, зъбейки се на турнето ми и как това ще подейства на Макс, но ние сме пътуващо семейство и така ще бъде винаги.
Нервна ли си преди изпълнение?
Мисля че всеки добър изпълнител го прави, но ние искаме да дадем нашето за нашите фенове.Най-голямата тревога е да мислим за очакването на публиката.Но когато се качиш на сцената адреналина ти се покачва.
Коя твоя песен обичаш да изпълняваш?
Не можеш да ме питаш това - все едно да ме попиташ кое дете ми е любимо!Всички мои песни са специални за мен."Genie in a bottle" е моята преобладаваща насока, затова за нея винаги има място."Beautiful" пък е вдъхновителна балада.
Ако имаше дух в бутилка, както се пее в една твоя песен, какво щеше да поискаш?
Знаеш, че не бих променила нищо.Аз съм благословена.

Кристина Агилера-работеща майка на червения килим


Трудно е да си работеща майка, дори и за Кристина Агилера.
27-годишната изпълнителка казва, че управлява това "балансиращо действие" както тя очаква, а и споделя родителските грижи със своя съпруг, Джордан Братман.
"Няма да се откажа от личността която бях преди да родя бебето," признава Агилера на червения килим пред Театър Нокиа, където онзи ден пя на концерта Grammy Nominations.
"Важно е да останеш верен на това което си - също и за сина ми, нека отрие страстта си, целта в живота си.Това е вид управление," добавятя."Тежко е.Днес когато излязох от вкъщи заради концерта, той вече ми липсваше.Но всяка работеща майка го прави, затова трябва някак да го преживея.Само те знаят какво е чувството."

04 декември 2008

Кристина Агилера обожава "женските си извивки"

Кристина Агилера със сигурност се наслаждава на майчинството и на всички промени които то е донесло на живота й - дори промените в тялото й.
На 51-те Грами Номинации, от Access Hollywood интервюираха Агилера, където тя казва, че харесва промяната във фигурата си след раждането на сина си Макс през януари.
"О, да, " отговаря тя на Access, след като е попитана дали харесва фигурата си след раждането."Винаги съм имала - дори и преди раждането - леки извивки по тялото, но, знаеш, просто така нещата се променят.Обожавам женските форми!"
Кристина, която заедно с Марая Кери и Джон Майер пя на Grammy Nominations, признава, че й е трудно да оставя Макс, за да се забавлява самата тя.
"Забавно е да съм майка и ми беше трудно тази вечер да напусна малкото си момченце," продължава Кристина, казвайки, че Макс изобщо не плаче, но прави изключения когато мама отива някъде навън."Вдига си ръчичките и плаче, но може да издържи до по-късно, когато мама ще се върне вкъщи.Все пак вижда, че мама работи." И ако малкият Макс е суетлив, то той е късметлия, че има Кристина да му пее.
"Пея му.Дори му тананикам със затворена уста.Това е от 'Мери Попинз', от саундтрака "Stay Awake".Приспивна песен е и я обожавам."

Review на изпълнението на Кристина на Grammy Nominations Concert от Boston


Селин Дион и Кристина Агилера направиха огромно впечатление, всяка поотделно обаче.Те показаха гласовите си данни чрез песните "At Seventeen" на Janis Ian и "I Love You Porgy" на Gershwin, отново поотделно.Джон Майер и B.B. King пък нажежиха публиката с весело изпълнение на "Let the Good Times Roll".

Review на изпълнението на Кристина на Grammy Nominations Concert от Star Tribune


Foo Fighters буквално ревяха чрез песента на Карли Симон - "You're So Vain", докато пък Кристина Агилера, която изпълни "I Love You Porgy", монотонно и тихо си изпя песента (която между другото е на Нина Симон).
Използвайки по-тих глас, шумната поп звезда придонесе неочаквана дълбочина и чувство на тази пиано-балада.Това беше изпълнението на вечерта.

Review на изпълнението на Кристина на Grammy Nominations Concert от LA Times


Гледайки снощното страстно джазово изпълнение на Кристина Агилера, е трудно да повярваш, че тя е бонбоненото-сладко русо момиче, с плоско коремче, което е създало песента "Genie in a bottle".
Кристина ни напомня това, че кариерата на поп изпълнител може би е началото, а не края.Слушате тази Спиърс?Мур?Симпсън?

Снимки от изпълнението на Кристина Агилера на Grammy Nominations Concert (03.12.2008)







Изпълнението на Кристина Агилера на Grammy Nominations Concert + линк за сваляне(03.12.2008)

На концертът за номинациите Грами, който се състоя вчера, на 3-ти декември, Кристина Агилера изпълни песен на Нина Симон - I Love You Porgy.Това долу е видеото, а под видеото - линка за свалянето му + аудио версията.Приятно слушане :)



Кристина Агилера на червения килим на Grammy Nominations Concert-видео (03.12.2008)

Кристина Агилера на червения килим на Grammy Nominations Concert (03.12.2008)