31 октомври 2008

Кристина и семейсвото и в Pumpkin Patch (30.10.2008)

Кристина Агилера, Джордан Братман и малкият Макс бяха в Pumpkin Patch вчера, денят преди Хелоуин.На видеото долу изглежда, че Кристина доста се забавлява със сина си:

"Keeps Getting Better - A Decade of Hits" commercial-Behind the Scenes

В рекламата на новата колекция от хитове на Кристина Агилера-"Keeps Getting Better - A Decade of Hits", Кристина играе супергероиня.Това долу е клип от заснемането.

Кристина Агилера ще има своя собствена модна линия?


Според sef_aguilera от LiveDaily, Кристина Агилера ще пусне своя собствена модна линия дрехи.Дано е така...

Кратък преглед на "You are what you are"


Тази песен всъщност е "Beautiful", само че по-различна версия.Тя ще бъда включена в колекцията с хитове на Агилера.Не е лоша, даже е много добра...ето линк за сваляне:

Кратък преглед на новата песен на Кристина-"Dynamite"


На линка по-долу можете да си свалите малко preview на най-новата песен на Кристина Агилера-"Dynamite".Мога да кажа, че песента много радва!От 30-те секунди това, което чух много ми хареса, пък какво остава за цялата песен...ето свалете си я:

29 октомври 2008

Още промо снимки за "Keeps Getting Better"



Кратко съобщение от Кристина за нейните фенове

Това тук е кратко съобщение от Кристина Агилера към феновете й от MySpace.Гледайте го :)

Entertainment Tonight: "Keeps Getting Better" видеото-зад сцената

Битката между поп звездите за техните парфюми


От Елизабет Тейлър до P.Diddy, изглежда, че всяка звезда си има свой собствен парфюм...но дали този парфюм е хубав?
Сара Бернард обиколи магазините на Ню Йорк, за да направи малко проучване на някои парфюми на знаменитости.Случайни минувачи по улицата бяха помолени да помиришат аромата на Марая Кери-"Luscious Pink", на Дженифър Лопез-"Deseo for Women", Кристина Агилера-"Inspire", Джесика Симпсън-"Fancy" и на Бритни Спиърс-"Believe".Ето каква е оценката на тези хора:
1.Кристина Агилера
2.Марая Кери
3.Бритни Спиърс
4.Джесика Симпсън
5.Дженифър Лопез

28 октомври 2008

Още една снимка от фотосесията за "Keeps Getting Better"

Официалното видео на "Keeps Getting Better"!!!



27 октомври 2008

Премиерата на музикалното видео "Keeps Getting Better" е днес, 27 октомври


iLike.com е първият сайт в който ще се появи новото музикално видео на Кристина Агилера - "Keeps Getting Better".В Америка ще се появи този следобед, но тъй като те са със 7/8 часа назад, това означава, че при нас ще се появи някъде привечер.Това видео излиза само 2 седмици преди реализирането на колекцията от хитове на Кристина - "Keeps Gettin’ Better – A Decade of Hits", откъдето е и песента "Keeps Getting Better".Колекцията с хитове излиза на 11 ноември и ще може да бъде закупена само в Target.Това е първият път когато премиерата на видео на голям артист е в сайта iLike.com.
Музикалното видео "Keeps Getting Better" е заснето в Лос Анджелис, а продуцентът му е Питър Бърг.Във видеото, Кристина се движи във времето и модата, като така отдава почит на 10-годишната си кариера.
"Наистина се забавлявах докато заснемахме видеото към "Keeps Getting Better"," казва Кристина Агилера."Аз съм артист който обича промяната във външния вид.Играех различни характери в едно и също видео," добавя тя."Кристина Агилера е супер звезда, която наистина обхваща новата технология," казва Том Корсън, от EVP/GM RCA Music Group. "Влезте в iLike.com за да видите премиерата на новото видео на Кристина.Това е наистина важна част от създаването на нейната колекция от хитове."
"Кристина е една от най-сполучливите артисти през последното десетилетие," казва Ali Partovi от iLike. "Тя демонстрира нейното значение, и след това внася някакви промени и то по нейният си начин.Артист от нейната величина, да пуска ново видео за първи път в нашия сайт, е много важно събитие за нас."
Един от новите два сингъла от Greatest Hits албума й, "Keeps Getting Better", е продуциран от самата Агилера.Песента влезе в класацията Top 15 at Pop Radio само 7 седмици след излизането си и също така беше в класацията iTunes Top Songs.
За да гледате новото видео "Keeps Gettin' Better", което излиза тази вечер (по наше време), влезте в www.iLike.com/christina .

26 октомври 2008

Концертът в Абу Даби (24.10.2008)

Още едно видео от заснемането на музикалното видео "Keeps Gettin' Better"

Всички неща са сладки за Кристина Агилера



"Това беше всичко за което си мислех когато бях бременна.Исках захар и всичко друго което е сладко, просто не можех да спра," казва тя въртеейки очи, по някакъв неодобрителен начин.
"Синът е много по-далеч от най-доброто постижение в живота ми.Благословена съм, че го имам.Като майка мисля, че е важно да поддържам себе си.Искам да споделя с Макс всички мои вълнуващи преживявания, за да открие какво ще му е нужно на него," дабавя Агилера, която събра над 15 000 човека в Емирските палати на концерта си в Абу Даби, който се състоя на 24 октомври.Там тя изпълни "Beautiful", "Come on over", "Genie in a bottle", "Hurt" и разбира се - "Candyman" (в превод: Захарен човек).

25 октомври 2008

Кристина Агилера в Абу Даби



Безспорно снощи е била голяма вечер за Емирските палати, тъй като Кристина Агилера най-после превзе сцената.Този концерт е се състоя предната вечер, месец след като Кристина Агилера направи своето грандиозно завръщане на сцената (след раждането на сина си Макс през януари, тази година) на 2008 MTV Video Music Awards.
"Вълнувам се, че съм тук," каза тя пред репортерите на пресконференция вчера."За първи път съм тук и нямам търпение да видя феновете си." Кристина също сподели някои неща за музиката си, за бебета, и за новият си имидж.Четете по-долу:
Ще имаш ли още деца?
Разбира се.
Колко?
Незнам.Не мога да кажа.Ще играем по слух и ще оставим природата да си свърши работата.
Изглеждаш невероятно.Как се върна към предишната си фигура толкова бързо?
Тренирам, и се опитвам да ям колкото се може повече здравословна храна.Много е трудно, като се има на предвид, че аз съм кралицата на вредната храна.
Скоро и Бритни Спиърс ще издаде нов албум...
Това е вълнуващо време за музиката.Тепърва има да излизат много нови албуми и мисля, че всички се вълнуват за това и искат да бъдат част от него.
В последният ти сингъл, "Keeps Getting Better", за живота ти ли се пее?
Това е съвършената песен.Важно събитие е и за мен и за Макс, тъй като ще издам албум през първата година от живота му, което е много шантаво и смело.Всичко ще е за забавление, за живота и за цветовете.Вдъхновена съм от сина си.Имам възможността да се превръщам в дете когато си играя с него, и така да получавам вдъхновението си за новият албум.
Не винаги е било лесно, нали, все пак си имала трудно детство?
Така е.Когато бях много, много малка, бях свидетел на много ярост и буйство вкъщи.Това наистина бе тежко преживяване за мен.
Изпитваше ли завист към децата с "нормални" детства?
Бях прекалено фокусирана върху това какво искам да правя и какво искам да бъда -певица -за да завиждам на другите деца и за техните семейни отношения.Чак когато започнах да пораствам осъзнах, че никога, никога не съм имала мъжки модел за подражание.Никога не съм имала баща.Но не ми пукаше чак толкова за това - никога не съм се сещала и замисляла за това, никога не ме е безпокояло.Имах само майка ми, която е много важна част от живота ми и е направо мечта да я имаш.
Кога по-точно ти стана ясно, че не си имала позитивна мъжка роля в детството си?
Чак когато щях да се омъжвам и хората все ме питаха: "Кой ще те заведе до олтара?" и аз бях някак си: "Хм...аз", чак тогава го осъзнах.Никога не съм мислила, че това ще ме безпокои.Но чак когато тръгнеш да се омъжваш, хубаво е чувството да знаеш, че има поне един мъж който ще е там заради теб.Би било наистина, наистина хубаво да знаеш, че има поне един човек.
Така, каква е тайната на добрия брак?
Мисля, че за да имаш хубав брак, трябва да имаш доверие на партньора си, както аз на Джордан.Да имаш добре балансирана връзка също е важно.Добре е да не мислиш брака като за страната на приказките, или да имаш някакви нереалистични очаквания за него.
Когато се запозна с Джордан, беше ли любов от пръв поглед?
Напротив, не беше.Но когато вече започнахме да се опознаваме един друг, не можех без него.Всъщност, интересно е, защото беше едно голямо недоразумение. Все имахме колебливи чувства един към друг.А пък накрая се оженихме и беше наистина един забавен завършек на историята.
Още ли говориш и гледаш на майка си както преди?
Връзката ни става по-добра с всеки изминал ден.Но мисля, че за да е добра една връзка, ти трябва да работиш по нея.Знаеш, имаме много спомени заедно които ни идват малко в повечко, но тя е страхотна.Тя е моят поддръжник номер 1 и винаги ще подкрепя решенията които взимам.

Как се случва всичко това?
Отнема много повече работа от това да си суперзвезда и да летиш, да пееш, и после пак да си суперзвезда и да долетиш до Обединените Арабски Емирства за концерт.
Отнема много работа това да си сигурен, че всичко е наред. Lee Charteris е мениджър на събитието, който е отговорен за концертите в Абу Даби и на други звезди (Джъстин Тимбърлейк, Bon Jovi...).
Той каза това: "Отнема месеци за да се увериш, че всичко върви по план.За построяването на сцената и подготовката около нея отнема около 3 седмици. За концертът довечера, очакваме поне 15 000 души в Емирските палати."
Сцената, докарана от Киев, Украйна, където беше последният концерт на Кристина, тежи цели 17 тона.
Феновете очакват Кристина Агилера да смени поне 3 сценични костюма, разкрива Charteris. "Тя има пълен гардероб, така че очаквайте много смени на костюмите й.Имаме всичко което й е нужно за зад сцената, защото тези преобличания трябва да стават бързо."
Говорейки за зад сцената, опитахме се да разберем какво е искала Кристина за гримьорната си.Всъщност, тя не е искала кой знае какво. "Тя помоли за 12 рози и за фъстъчено масло, " казва Charteris.

Бързо preview на новото видео на Агилера-"Keeps Getting Better"

24 октомври 2008

"Keeps Getting Better" - инструметала

Снимки от заснемането на клипа "Keeps Getting Better"

Това по-долу са снимки от заснемането на музикалното видео към новата песен на Кристина Агилера - "Keeps Getting Better".Официалната дата на излизане на видеото е 30 октомври, точно деня преди Хелоуин.За съжаление аз може би няма да кача видеото точно тогава, защото ще съм извън града и просто няма да имам възможност.Но като се върна, ще кача и видеото, и линк откъдето да си го свалите.Ето ги и снимките:



Кристина Агилера на пресконференцията в Абу Даби + видео

Кристина Агилера сподели пред репортерите от Абу Даби, че нейният живот не винаги е бил пълен с щастие и сполука.
На пресконференцията в четвъртък (вчера) тя каза, че е имало причини за това което е вършила в миналото си.
"Като жена мисля, че е важно да изразявам всяка една частичка от себе си, включително сексапила ми, за мен това е упълномощено," казва поп-дивата преди концерта си в Емирските палати.
"Като артист аз никога вече няма да се изразявам по начина по който го правех преди, особено, че вече съм майка.Важно е да поддържам персоната която бях преди.Сега като майка, мисля, че е важно да споделя със сина си за всички неща с които съм горда."
Тя казва, че е радостна, че е преминала през всички тези преживявания, така че сега: "Ще мога да науча сина си да не бъде затворен в себе си и да дава на жените респекта който те заслужават. "
Говорейки за новата й музика тя каза, че в новия й албум всичко ще е ново.Кристина ще реализира нейният Greatest Hits албум през ноември, който ще включва две нови парчета.
Новият й албум е вдъхновен от поп изкуството, включително и Анди Уархол.
"Успехът- който имах късмета да получа - работя здраво за да го имам.Има още много неща които трябва да направя за да го доведа до край.Да стоя гладна е много важно за мен," казва Агилера.
"Тръпна при мисълта, че утре е първият ми концерт.Ще бъде страхотно шоу, за цялото ви семейство, за всичките ви приятели," споделя тя.
21-годишният музикант от Лос Анджелис, Taleen Kalbian, който ще открие концерта на Агилера, също присъстваше на пресконференцията.
Ето и клип от конференцията:

23 октомври 2008

Видеото към "Keeps Getting Better" още не е готово, но въпреки това е страхотно


Имаше малък спор върху това дали ще има музикално видео към песента "Keeps Getting Better", или няма да има.Вчера излезе малък необработен откъс от видеото, така че определено ще има.Видеото все още не е довършено, но има още около една седмица до реализирането му.
Общата представа за това видео е че Кристина се намира в празна стая с много мигащи бутони.Самата Агилера е редактор на видеото си и изглежда, че доста се забавлява.
Факти за видеото:
Кристина Агилера е облечена като жената-котка
В една част от видеото тя е на върха на една бляскава топка
Тя управлява доста голяма картечница

P.S. Незнам доколко е вярна информацията, но съвсем скоро ще разберем ;)

22 октомври 2008

Изпълнение на "Keeps Gettin' Better" на концерта в Киев

Мелодията на "Dynamite"


Това е мелодията на песента "Dynamite" на Кристина Агилера, която все още не сме чували.Не е лош инструментала, но без пеенето на Кристина нищо не мога да кажа.От линка долу ще можете да си го свалите.

21 октомври 2008

Genie 2.0 - цялата версия

Направи ми впечатление, че на много хора им харесва тази версия на "Genie in a bottle"(Кристина Агилера я изпълни на VMA's тази година)...на концерта си в Киев Кристина я е изпълнила цялата, така че - ето я отдолу - наслаждавайте й се :) по-долу има и линк за сваляне...



Клиповете от концерта на Кристина Агилера в Киев (за сваляне)

Ето от долния линк ще можете да си свалите изпълненията на Кристина Агилера на концерта й в Киев.

Още промо снимки за "Keeps Gettin' Better"

Това са още няколко промо снимки за "Keeps Gettin' Better".Досега не съм виждала Кристина по такъв начин и мога да кажа, че новият й имидж е страхотен :) Това са и снимките:







Кристина Агилера на пресконференция в Украйна

1-ва част:

2-ра част:

Концертът на Кристина Агилера в Киев (20.10.2008)

Това са изпълненията на Кристина Агилера на концерта й в Киев, Украйна.Има още изпълнения, но просто не си заслужава да ги качвам, тъй като качеството им е лошо и ще чакам да излязат с по-добро.Скоро ще кача и линк откъдето да си ги свалите.Това са засега:
"Dirrty":

"Lady marmalade":

"Beautiful" (първа част):

"Beautiful" (втора част):

"Beautiful" (трета част):

20 октомври 2008

Джордан предпочита естественият цвят на кожата на Кристина, не фалшивия


Съпругът на Кристина Агилера, Джордан Братман, предпочита естественият цвят на кожата й, а не фалшивият й тен.
Джордан не е голям фен на изкуственият тен на певицата и дори се е опитал да я убеди, че натуралния цвят на кожата й е много по-хубав от влажните оранжеви линии на фалшивия.
Източник казва, "Откакто се завърна в светлините на прожекторите след като роди сина си Макс, Кристина си възвърна старите навици да си прави изкуствен тен. Джордан е казал на Кристина, че предпочита естественият цвят на кожата й, но Кристина твърдо е решила да има зимен тен.Нейният аргумент е, че фалшивият тен е много по-добро решение отколкото да си хаби времето да се препича на слънце за да го хване.Но колкото и пъти Джордан да й повтаря, че тя си е натурално красива, тя просто няма да го послуша."

Кристина Агилера ще покори публиката в Абу Даби


На 24 октомври е концертът на Кристина Агилера в Абу Даби.Това може би ще е най-високо бюджетната музикална продукция която града някога е виждал.Кристина ще има съпровод от 14 човека, шоуто ще включва много светлини - дори и фойерверки.
Носителката на Грами, която стана известна с хита си "Genie in a bottle", ще изнесе концерта в хотел "Емирските палати", като се очаква публиката да бъде поне 20 000 човека.
"В това шоу ще чувате само свиренето и звънкането на публиката, които ще бъдат слети с гласа на тази голяма звезда," казва Lee Charteris, създателят на това събитие.Сцената за концерта ще бъде огромна, ще има поне 200 прожектора и три големи видео-екрана, като най-големия от тях ще бъде 10 метра широк. DJ от Radio 1 ще се качи на сцената и преди и след концерта.
Билетите ще струват от Dh295 до Dh890 (по американски: $80 до $222).Все още се продават.
Кристина не е единствената звезда която ще пее в Емирските палати.Джъстин Тимбърлейк, Бон Джоуви и Елтън Джо също са пяли там.

Премиерата на музикалното видео към песента "Keeps Gettin' Better" е тази седмица?

Премиерата на музикалното видео към песента "Keeps Gettin' Better" ще е другата седмица.На видеото (долу) ще видите как най-отдолу има малка синя линийка, на която пише, че премиерата е другата седмица.Всъщност, това са го давали миналата седмица, което означава, че премиерата е тази седмица.Да се надяваме, че е така :)

Свалете си клиповете от Сделка или не


За ваше удобство събрах всички клипове с Кристина от "Сделка или не" в архив.Можете да си ги свалите от линка долу:

Кристина Агилера в "Сделка или не" (2)

Част 6:

Част 7 (тук Кристина изпълнява "Beautiful"):

Част 8:

Част 9:

Част 10:

Кристина Агилера в "Сделка или не" (1)

Това долу са клиповете от епизода на Сделка или не с участието на Кристина Агилера.Подредила съм ги по ред, така че може да ги гледате:

Част 1:

Част 2:

Част 3:

Част 4:

Част 5:

19 октомври 2008

Видео: Кристина Агилера в пристига в Истанбул & Кристина със сираците


Това тук е видео, в което виждаме Кристина Агилера със сираците и как тя пристига в Истанбул със сина си Макс.

Кристина Агилера: Те са "мои деца"


Кристина Агилера е в Истанбул, за да участва в играта "Сделка или не".Парите които тя ще спечели ще бъдат дарени на сираците.
"Кристина прекара целия ден със сираците.Те пък от своя страна направиха торта за нея, на която е нарисувана самата тя.Децата казаха на Кристина, че искат да имат нейния нос и нейните уши. От шоуто казаха на сираците, че Кристина играе заради тях и че парите които ще спечели ще бъдат за тях.Децата пък отвърнаха "Не, нека вземете поне половината".Когато те научиха, че Кристина си тръгва в неделя вечерта, на тях им стана мъчно. Кристина Агилера пък, вчера по време на шоуто Сделка или не каза, че сираците са като "нейни деца".""

Още една версия на рекламата на Сделка или не с Кристина Агилера

Кристина Агилера в Истанбул


Вчера Кристина Агилера пристигна в Истанбул, за да участва в турската версия на "Сделка или не".Тя пътува дотам с частен самолет, а след това бе откарана до хотела си " Ciragan Palace hotel" с джип.Изпълнителката пътува заедно със сина си и когато пристигна на летището позира пред камерите с него, целувайки го.Освен нейният личен бодигард, тя бе охранявана от още 20 други бодигардове.27-годишната певица си е донесла 30 куфара багаж за престоя си в Истанбул.След като участва в шоуто Сделка или не, Кристина ще остане още малко в Турция, за да разгледа забележителностите.

Още един ремикса на "Keeps Gettin' Better"


Можете да го свалите от тук.

18 октомври 2008

Турска статия за пристигането на Кристина Агилера в Истанбул


Това е статия за пристигането на Кристина Агилера в Истанбул:
"Кристина Агилера пристигна на летището в Истанбул, охранявана от няколко бодигарда, които разговаряха за колите, които бяха пратени там за да я откарат.Също споменаха и за Сделка или не, и че наистина тя ще участва там утре вечер."
(Частта от статията която се отнася за бодигардовете и за колите е прекалено изчерпателна.)

Различна версия на рекламата Rock the vote с Кристина

17 октомври 2008

Jeri Slaughter е измислил хореографията за новото видео на Кристина


Нека си припомним някои подробности за новото музикално видео на Кристина Агилера към песента й "Keeps Gettin' Better" - то ще е продуцирано от Питър Бърг и ще се реализира до края на месец октомври.Колкото до хореографът Jeri Slaughter - той е замислил хореографията за видеото.

Кристина Агилера ще присъства на American Music Awards 2008


Добри новини.Кристина Агилера ще присъства на предстоящото раздаване на наградите AMA's - едни от най-добрите американски церемонии.Тя ще бъде там за да промотира колекцията си от хитове - “Keeps Gettin’ Better - A Decade Of Hits” и за да пее.И не само това - тя ще открие шоуто.Все още не ни е известно кои песни ще изпълни.Освен Кристина, другите изпълнители които ще пеят ще са The Jonas Brothers, Ne-Yo, Пинк, Риана и The Pussycat Dolls.
Церемонията ще се проведе в неделя, 23 ноември, и ще се излъчи по канал ABC.За повече информация за шоуто, посетете официалният сайт.
Освен това, след като Кристина пя на Африканският фестивал, от френското радио NRJ имаха честа да я интервюират.Ексклузивното интервю със звездата ще излезе на 10 ноември - денят преди излизането на Greatest Hits албума й - по време на сутрешните новини.

Ванеса Хъджънс споменава Кристина Агилера


Ванеса Хъджънс споменава в интервю Кристина Агилера:
Кой изпълнител или коя песен все още помниш от детството си?
Ако не беше Селин Дион, аз никога нямаше да пея.Всъщност, когато бях на 7 години откраднах от майка ми и баща ми CD-то на Селин Дион - "The Power of Love".Помня как пусках диска и пеех всяка една песен от това CD.Помня и че имаше една висока нота която се опитвах да достигна всеки ден.Докато пораствах, обожавах Кристина Агилера.Тя има невероятен глас.Удивително е това което прави, и какъв глас вади от такова малко тяло.

Парис Хилтън и Кристина Агилера купонясваха с принцовете


На 15 октомври двете блондинки купонясваха в компанията на принц Уилям и принц Хари.
Кристина привличаше вниманието с платинено русите си кичури, с леопардовата си шапчица и с ярко-розовото си червило, докато Парис беше с абсолютно същия вид - руси коси и ярко-розово червило.
Парис Хилтън е в Лондон за да промотира новото си риалити шоу "Моят нов най-добър приятел", а пък Кристина Агилера бе там за да разтърси лондонската публика със своето изпълнение на Африканският фестивал (който се състоя на 14 октомври).

Две от изпълненията на Кристина Агилера на Африканският фестивал

Може да са с лошо качество, но това са засега....първата песен е "Beautiful" а втората е "Keeps Gettin' Better".Приятно гледане :)

Клиповете с Кристина от Африканският фестивал (14.10.2008)

16 октомври 2008

Кристина Агилера номинирана за Грами


Според LiveDaily, "Keeps Getting Better", "Live with me" и DVD-то "B2B: Live and Down Under" са номинирани за Грами.
"Keeps Getting Better" е в категорията за "Най-добър женски поп вокал", "Запис на годината" и "Песен на годината"!
"Live with me" е в категорията "Най-добро рок изпълнение"!
“Back To Basics: Live And Down Under” пък е в категория "Най-добра дълга версия на музикално видео"!
Поздравления за Кристина! :)

Кристина Агилера се завърна в Лондон


На Африканският фестивал, който се състоя на 14 октомври в Лондон, Кристина Агилера изпълни 6 песни, като смени 3 сценични костюма.Това е вторият път когато Кристина се качва на сцена след като роди синът си Макс, преди 9 месеца.Първото и представление беше на раздаването на наградите VMA's тази година.
Тя казва: "Мисля, че е важно да не губя самоличността си.Искам да споделя със сина си коя съм аз и какво друго правя освен, че му сменям памперсите и го кърмя."
Концертът в Лондон е първият на Кристина, откакто тя излезе в отпуск по майчинство.
Както и да е, самата Агилера признава, че се радва за своето завръщане. "Тук е доста студено, но няма нищо - аз харесвам студеното време."
Лондон беше последната спирка на Африканският фестивал, който мина и през още няколко града.
Идеята на това шоу е да покаже на света проблемите, които засягат Африка и населението й.
На сцената излязоха няколко популярни африкански групи, като Youssou N’Dour и Olu Maintain.
Агилера сподели, че за нея е чест, че е поканена да пее на това толкова важно събитие. "Мисля, че е страхотна кауза, тъй като аз съм тук да дам своята подкрепа на всички таланти от Африка, които стотици пъти са чували негативни неща за родината си."
Кристина Агилера беше хитът на вечерта, както всички ние знаем.Щом тя излезе на сцената, от публиката веднага наизвадиха нейни плакати, като в същото време изкрещяха с все сили "Обичаме те".
Нейното изпълнение за вечерта включваше песента "Ain't no other man", която Кристина изпълни облечена с бял костюм и с бели обувки на високи токчета.
Както и да е, макар че изпя само 6 песни, тя смени 3 сценични тоалета.
За изпълнението на "Lady marmalade" Кристина излезе на сцената с леопардов костюм, който показваше новата й фигура след раждането.
А пък за изпълнението на "Fighter" тя бе облечена с черен прилепнал костюм.
След шоуто тя разкри, че да се върне към предишната си фигура е било доста трудно.
Плановете й за новият албум:
27-годишната изпълнителка ще издаде своята колекция от хитове следващият месец, когато ще отпразнува 10 години откакто е в музикалния бранш.
Тя казва това: "Не мога да повярвам, че минаха 10 години, чувствам се благословена, че това се случва в живота ми."
Певицата тактично избягваше въпроси относно завръщането на Бритни Спиърс."Вълнувам се, това е завладяващ момент за музиката, тепърва има да излизат нови албуми и аз се радвам, че ще бъда част от това."
Кристина Агилера в момента работи и над своя четвърти студиен албум, като последният й беше "Back to basics", издаден през 2006 год.


15 октомври 2008

Кристина Агилера на Африканският фестивал (14.10.2008))

Кристина и Сиа ще работят заедно през ноември


Сиа по-рано сподели, че ще работи с Кристина Агилера през септември месец, но явно работата е останала за ноември.Ето и какво казва Сиа в интервю с Defamer Australia:
DA: Знаем, изглеждаш много добре.Сега искам нещо да те попитам - прочетох нещо за теб в Уикипедия и се чудя дали всяка дума е вярна...
Сиа: О, да.Сигурна съм.
DA: Работехте ли заедно с Кристина Агилера?
Сиа: Е, през ноември ще пътувам до Лос Анджелис за да работя с тази поп звезда, поп звезда, която има страхотен глас.Може би един от най-добрите.

Кристина направи страхотно завръщане на червения килим


27-годишната изпълнителка беше част от Африканският фестивал, който се състоя на 14 октомври.На червения килим тя бе облечена с многоцветна блуза, украсена с шарени геометрични фигурки, с черни, прилепнали кожени панталони и с лилави обувки на висок ток.
Явяването на Кристина на Африканският фестивал определено я е върнало директно в светлината на прожекторите, след като тя за известно време нямаше изяви, тъй като беше бременна и след това заета с детето си, Макс.
Макс е първото дете на Кристина и на съпругът й, Джордан Братман.
Изпълнителката, която разбра, че е бременна към края на турнето си "Back to basics", разкри, че тя ще бъде работеща майка, като ще балансира майчинството с кариерата си.
На явяването си на това събитие Кристина освен, че изглеждаше повече от добре, позираше уверено пред фотографите, а и също така каза, че е готова да се върне на сцената.

Кристина Агилера определено иска още деца


Първото и дете, Макс, вече е на 9 месеца, но въпреки това Кристина вече мисли за бебе номер 2.
"Определено ще имаме още деца," казва тя пред сп.People на Африканският фестивал, който се състоя снощи.На въпроса "Колко?", Кристина отговори: "Незнам.Ще играем по слух."
Времето, което Агилера прекарва със сина си за нея е забавление.
"Влюбена съм в живота си," споделя тя, въпреки че напоследък доста време не е до сина си, тъй като в момента тя работи над новия си албум."Но мама има работа, тя трябва да работи."
Тя добавя: "Мисля, че е важно да споделя с моят син какво обичам - какво ме кара да бъда себе си.Аз сменям памперсите му, кърмя го, играя си с него, и след това работя.Искам да разкрия на Макс всичко за мен."
Агилера, която се омъжи за музикалният продуцент Джордан Братман през 2005 год, казва, че Макс я е вдъхновил за новия й албум."Всичко е цветно.За него ще е като детска площадка.Всичко е цветно и забавно."
Как Кристина възстанови фигурата си след раждането? "Пробвайте и вие," казва тя."Тренирайте.Опитвайте се да ядете колкото се може повече здравословна храна.Аз съм кралицата на вредните храни."

14 октомври 2008

Кристина Агилера на Африканския фестивал


Днес е големият ден.Кристина Агилера ще е част от Африканският фестивал в Лондон.Концерта ще се състои в залата London’s Royal Albert Hall.Не съм чула какво ще изпълнява, надявам се да е нещо ново.Съвсем скоро очаквайте видео и...може би снимки от събитието ;)

Кристина Агилера е отседнала в пет-звезден хотел в Лондон


Изпълнителката Кристина Агилера, която в момента е в Лондон заради Африканският фестивал в който и тя ще участва, е отседнала в петзвезден хотел.Тя е в Лондон със съпругът си Джордан Братман и със сина си - Макс.
В същият хотел е отседнала и Мел Би - едно от момичетата от Spice Girls.Тя е в Лондон, защото в сряда ще присъства на раздаването на наградите MOBO.Също ще се появи в шоуто Paul O’Grady’s Channel 4.
Кристина и Мел Би не са единствените звезди които са отсядали в хотел "Dorchester".Сред списъка със знаменитости са и Майкъл Джексън, Джуди Гарланд, The Beatles.

13 октомври 2008

Рекламата на "Сделка или не" с Кристина Агилера

"Keeps Gettin' Better" в класациите


"Keeps Gettin' Better" е на седмо място в Billboard Hot 100 и на пето място в Hot Digital Songs.Ето ви и списъка:
Hot 100
1. T.I. feat. Rihanna, “Live Your Life” (LW No. 80, 2 weeks)
2. T.I., “Whatever You Like” (LW No. 1, 9 weeks)
3. Pink, “So What” (LW No. 2, 7 weeks)
4. Rihanna, “Disturbia” (LW No. 4, 16 weeks)
5. Kevin Rudolf feat. Lil Wayne, “Let It Rock” (LW No. 15, 6 weeks)
6. Katy Perry, “Hot N Cold” (LW No. 6, 10 weeks)
7. Christina Aguilera, “Keeps Gettin’ Better” (CHART DEBUT)
8. T-Pain feat. Lil Wayne, “Can’t Believe It” (LW No. 7, 10 weeks)
9. M.I.A., “Paper Planes” (LW No. 5, 12 weeks)
10. Nickelback, “Gotta Be Somebody” (CHART DEBUT)

Hot Digital Songs
1. T.I. feat. Rihanna, “Live Your Life” (CHART DEBUT, 335,000 downloads)
2. Pink, “So What” (LW No. 2, 165,000 downloads)
3. Kevin Rudolf feat. Lil Wayne, “Let It Rock” (LW No. 10, 148,000 downloads)
4. T.I., “Whatever You Like” (LW No. 1)
5. Christina Aguilera, “Keeps Gettin’ Better” (CHART DEBUT, 144,000 downloads)
6. Nickelback, “Gotta Be Somebody” (CHART DEBUT, 127,000 downloads)
7. Katy Perry, “Hot N Cold” (LW No. 4)
8. David Cook, “Light On” (CHART DEBUT, 109,000 downloads)
9. Taylor Swift, “Love Story” (LW No. 5)
10. Rihanna, “Disturbia” (LW No. 7)

Кристина Агилера ще участва в турската версия на "Сделка или не"


Петкратната носителка на Грами Кристина Агилера, която е продала по света над 40 милиона албума, сега ще участва в Сделка или не.
Тя ще играе в събота, 19 октомври, като спечелените от нея пари ще отидат за сираците.
Агилера, която е доста добре запозната с оригиналната версия на Сделка или не, изгледала един епизод от шоуто, като се има на предвид, че този епизод е бил доста забавен, а публиката била доста отзивчива.
Въпреки, че се очакваше след изпълнението й на Африканският фестивал тя да остане в Лондон още няколко дни, тя промени решението си и реши да иде в Истанбул на 19 октомври.Тя не само ще се състезава в шоуто, но и ще изпълни две нейни песни.
Ето и някои подробности за излъчването на епизода с Кристина:
Турското название на шоуто: Var Misin Yok Musun
ТВ канал: Show TV (турското)
Дата: 19 октомври, 2008 год.
Час: 19:00 (по европейското време)

Питър Бърг слуша песните на Кристина Агилера


Продуцентът Питър Бърг очевидно слуша песните на Кристина Агилера.Ето:
"Поглеждаш към този човек, който е със слушалките на главата, слушайки Кристина Агилера, и си мислиш, че той витае някъде из облаците," казва Garner."Но след това той се съсредоточава върху работата си, и чак тогава осъзнаваш защо толкова много хора искат да работят с него."

Ремикс на "Keeps Getting Better"



Свалете ремикса на "Keeps Getting Better" от тук.