30 септември 2008

Купете "Keeps Getting Better - A Decade of Hits"


Сега вече можете да си закупите колекцията от хитове на Кристина Агилера от тук.Датата на излизане на самият албум е 11 ноември тази година и ще се реализира само в Target.Можете също така да си купите и новата песен на Кристина "Keeps Gettin' Better", която я има в албума.Това е и съдържанието му:

1. Genie In A Bottle
2. What A Girl Wants
3. I Turn To You
4. Come On Cover (All I Want Is You)
5. Dirrty (feat Redman)
6. Fighter
7. Beautiful
8. Ain’t No Other Man
9. Candyman
10. Hurt
11. Genie 2.0
12. Keeps Gettin’ Better
13. Dynamite
14. You Are What You Are (Beautiful)

Кристина Агилера е номинирана за MTV Europe Music Awards 2008!


Съгласно LiveDaily и MTV.de, Кристина е номинирана за MTV Europe Music Awards 2008, в категория "Best Act Ever".Раздаването на наградите ще се състои на 6 ноември тази година, в Ливърпул.Повече информация за MTV EMA's очаквайте скоро!
Номинирани:
Britney Spears
Christina Aguilera
Green Day
Tokio Hotel
U2

Гласувайте за Кристина от този линк.Можете да гласувате колкото пъти си поискате, затова правете го колкото се може повече!

29 септември 2008

Кристина Агилера се чувства "по-секси от всякога"


Американската поп изпълнителка Кристина Агилера сподели, че напоследък животът й я кара да се чувства "по-секси от всякога".
27-годишната певица, която беше домакин на партито на Rock the vote на the Esquire House на 25 септември, усетила, че житейският й опит който е натрупала през последните години я е накарал да порасне и че сега тя се чувства по-мъдра.
"Чувствам се страхотно," цитира я сп. People."По-секси от всякога," добавя Кристина.
"Мисля, че е секси да си с по-широки познания към живота, порастваш от опита си, вече си жена (или личност) - ако си си научил уроците, това е." Певицата, която роди сина си Макс през януари тази година, сподели, че майчинството за нея е преди всичко.
Но това не я спира да си отделя време за себе си.Тя казва: "Важно е за мен да не изгубвам себе си".
Кристина Агилера, която направи страхотно изпълнение на новата си песен "Keeps Gettin' Better" на MTV Music Video Awards, ще реализира своята колекция от хитове “Keeps Gettin’ Better – A Decade of Hits” през ноември, тази година.

27 септември 2008

2 снимки за "Keeps Gettin' Better "







Това са две промо снимки за "Keeps Gettin' Better".На тях Кристина изглежда супер!Страшно е красива...Снимките са направени от David LaChapelle.Единственият им проблем е, че по средата им е изписано Xtina Mexico Fan Club, но съм сигурна, че скоро ще излязат без този надпис.Ето ви ги снимките - радвайте им се! :)

Кристина Агилера говори за Rock the vote


"Rock the vote очевидно е нещо много важно.Да разпратим съобщение към малки и големи - и най-вече към малките - това е твоят глас, твоето мнение," каза тя на партито на Rock the vote на the Esquire House в Бевърли Хилс.Тя също така каза, че това е причината да се чувства толкова сериозна, не само като майка, но като и по-голямата сестра. "Това е важно както за мен, така и за по-младото поколение - за синът ми," сподели тя."Важно е за хората на моята възраст и на възрастта на сестра ми - на 10 години.Всеки човек има мнение и е важно да чуем това мнение."
Тя също така говори и за албумът си с най-добрите й хитове "Keeps Gettin’ Better — A Decade of Hits"."Не мога да повярвам, че изминаха 10 години, но е много вълнуващо-всички стари, големи хитове сега са в този нов албум.Дори незнам как да опиша това голямо пътуване през тези години, беше невероятно."
Албумът с най-добрите й хитове не е само колекция от стари песни - тя презаписа няколко нейни стари парчета и записа няколко нови.
Кристина работи здраво върху новият си албум, който се очаква да се реализира догодина и Кристина сподели, че ще включва песни с футористично звучене както на "Keeps Getting Better"
"Ние продължаваме напред."Keeps Gettin' Better" беше само вкусване от това което предстои."

26 септември 2008

Клиповете от партито а Rock the Vote

Кристина Агилера беше домакин на партито на Rock the vote, което се състоя на 25 септември ( вчера).Ето ви и клипове от събитието:

Информация за видеото "Keeps Getting Better" и за песента



На 19-ти октомври ще можем да си свалим песента ‘Keeps Getting Better‘ от Интернет, а на 3-ти ноември ще я има и по магазините.Ето какво написаха от RCA Label Group UK:
"Знаем, че сте много развълнувани от излизането на колекцията ‘Keeps Getting Better- A Decade Of Hits’.Сигурни сме, че скачате от радост всеки път когато чуете нейният нов сингъл - ‘Keeps Getting Better’.Сега имаме още една причина за вас да танцувате и пеете - Кристина Агилера ще дойде във Великобритания!Тя ще бъде част от Африканският фестивал, организиран от вестник ThisDay, който ще се състои на 14 октомври.Това събитие ще включва изпълнение на Кристина, както и на други международни звезди като Сийл например.На Африканският фестивал ще присъстват и някои супер модели, с дрехи на известни дизайнери.Това шоу е създадено, за да накара хората да се замислят за проблемите на Африка и дори да помогнат за решението им.Фестивалът е удобен случай да подкрепите тази кауза, като в същото време ще гледате известни изпълнители и модели. Ако нямате възможност да посетите Лондон заради шоуто, не се безпокойте!На 19-ти октомври ще можете да си свалите песента "Keeps Getting Better" , а на 3-ти ноември ще я има и по магазините.Самият албум ще се появи седмица по-късно - на 10-ти ноември.Също така имайте търпение да излезе новото й видео към песента "Keeps Getting Better", защото то ще покори екраните на телевизорите ви много скоро! "

25 септември 2008

Текстът на "Dynamite"?


От LiveDaily пуснаха част от един текст, като казват, че е на новата песен на Кристина Агилера - "Dynamite", която ние все още не сме чували, тъй като тя е от колекцията с най-добрите хитове на Кристина "Keeps Getting Better - A Decade of Hits", която излиза на пазара на 8 ноември тази година.Ето го и текстът:

Be ready for the big explosion,
(don’t run) cause i’m gonna make you mine,
all you’ll feel is commotion, emotion
(shut up) Now I’ve got some dynamite

You won’t believe in what you’ll see
(it’s hot) I’ll take you to hell tonight
It’s bad but I have the devil in me
(turn back) 3,2,1 dynamite

Уеб сайт за концерта на Кристина Агилера в Абу Даби


Създадоха уеб сайт за концерта на Кристина Агилера в Абу Даби, който ще се състои на 24 октомври тази година.Ако искате да присъствате на концерта, трябва бързо да си купите билет, тъй като се очаква билетите доста бързо да се продадат. А билет можете да закупите от http://www.boxofficeme.com/

Още едно видео от нереализираното турне на Кристина през 2004 год.

Това тук беше клип от нереализираното прекъснато лятно турне на Кристина, което трябваше да бъде през 2004 година.Ето ви и още едно видео:

24 септември 2008

Премиерата на видеото на "Keeps Getting Better" е утре?

От MTV Germany съобщиха, че премиерата на музикалното видео към песента "Keeps Getting Better" е утре.Също ще се реализира и по Viva, но това ще стане в петък.Ето как ще бъде:
Четвъртък: 8 часа сутринта - MTV Germany
Петък: 10 часа сутринта - Viva
Не съм много наясно с телевизионните програми, така че незнам дали ще дават "Keeps Gettin' Better" и по "нашето" MTV, но на никой нищо няма да му стане ако си го пусне да види дали ще го дават...а дано! :)
Ето ви и две снимки, но те са за тези които знаят немски, а аз не съм от тях :) :

Спечели кратко пътешествие до MTV EMA's благодарение на "Inspire"


"Ако закупите последният парфюм на Кристина Агилера, "Inspire", имате шанса да спечелите VIP билети за шоуто MTV EMAs и VIP достъп до партито след шоуто.Ще летите със самолет до Ливърпул, ще ви настаним в хотел и дори ще ви дадем пари които да изхарчите.
ЕМИ - наистина е най-доброто шоу на планетата!Най-големите имена в индустрията ще присъстват на това шоу в Ливърпул, на 6-ти ноември.
През последните години на сцената на MTV EMA's са пяли Mika, Аврил Лавин, Foo Fighters, Токио Хотел, My Chemical Romance, Фърги, Babyshambles и много други.За тазгодишното шоу все още не се знае кой ще направи изпълнение, но това ще разберем скоро."
(
Линк)

P.S. - Незнам дали тази оферта става и за България, дори незнам дали "Inspire" го има в България, но всички знаем, че Кристина е номинирана за Еми и ще присъства, така че... ;)

Спечели кратко пътешествие до MTV EMA's благодарение на

23 септември 2008

Интервю с Кристина за сп. Cosmopolitan


Както си спомняте, преди време бях пуснала една снимка на Кристина, която никой не знаеше от коя фотосесия е (тук).Сега се оказа, че снимката е част от фотосесия за списание Cosmopolitan.Долу е и интервюто за списанието.
Изглеждаш различно.Да не си променила външния си вид?
С визията си и с песните си описвам колко добре се чувствам сега.Музиката и визията ми винаги са били в единство. Малко забавих нещата с новата си визия, защото търсех вдъхновение.На пример, в момента обожавам поп изкуството.Виждал ли си рисунките на Анди Уархол, с всички тези ярки цветове?Те описват как се чувствам в момента: щастлива и пълна с енергия.Гледам на живота позитивно и това се отразява на всичко което правя.
Имаш хиляди фенове по света, ти самата имаш ли идол?
Знам, че това вече е клише, но моят идол е майка ми.Тя винаги ме е насърчавала да правя това което най-много обичам.Избрах да бъда певица, но ако например исках да стана учителка, знам, че майка ми пак щеше да ми даде пълната си подкрепа.
Какво научи от майка си?
Винаги да бъда честна и да не показвам емоциите си.С тези неща много добре мога да се опиша.Когато нещо ме безпокои, аз не го показвам.Често записвам емоциите и чувствата си в дневник.За мен това работи.Когато след време чета дневника си си казвам: защо съм била толкова разстроена за това?В старите ми дневници основното за което пишех бяха момчета.Това е абсурдно!Сериозно момичета, не оставяйте момчетата да ви завъртят главите.Те се държат с вас като с принцеси, но в друг момент изобщо не е така.
Колко важно е за теб да бъдеш секси?
Очевидно е, че обичам да се обличам предизвикващо.Някои хора мислят, че това е безполезно, но аз не мисля така.Радвам се, че съм момиче и искам целият свят да разбере това.Няма нищо нередно в това, нали?Толкова често попадам в светлините на прожекторите, че осъзнах, че трябва да играя ролята на модел за другите момичета.Искам те да разберат, че можеш да изглеждаш както си пожелаеш, но от друга страна красотата не е най-важното нещо.Вътрешната красота също играе важна роля.Мразя когато хората ми лепнат някакъв етикет.Добре, обичам червеното червило, но това не означава, че съм долнопробна.
Този септември пускаш своят втори парфюм.Защо направи още един парфюм вместо да направиш своя модна линия, като другите знаменитости?
Парфюмът те кара да се чувстваш добре, това е вид крайно докосване.Всички имат спомени свързани с някакъв аромат.Като "онази целувка през лятото с твоята любов" или "онзи път в дискотеката когато танцувах цяла нощ".Често се случва човек да запомни някой определен аромат цял живот, заради някаква случка.Това не е ли хубаво?
Помниш ли кой беше твоят пръв парфюм?
Не помня точно коя марка беше, но помня, че много се вълнувах за него.Бях много женствено момиче.Обичах да се гримирам и без парфюм никъде не излизах.Майка ми имаше един парфюм, в малка бутилчица, а капачката му беше във вид на топка.Беше много елегантен.Когато се сдобих със свой собствен, много се гордеех.Все още намирам старите модерни бутилки от парфюм за най-хубавите.
Как би описала своят нов парфюм, "Inspire"?
Женски!Когато се напръскаш с него започваш да се чувстваш уверен.Чувстваш се така сякаш можеш да превземеш целия свят.Много е важно момичетата да се чувстват добре в кожата си.Увереността прави някои хора доста секси.Наслаждавам се на момичетата по улицата които са уверени.
Кой е любимият ти цитат, който искаш да споделиш момичетата които четат Cosmo?
Имам голям запас от цитати на мобилният си телефон.Много ги харесвам.Това е последният който добавих там: "Този, който се осмели да върви по свой собствен път, никога не губи." Хубаво е, нали?Когато правиш това което искаш, или си с човека с когото искаш да си, нищо не може да се обърка.Не казвам, че е лесно да сбъднеш мечтите си, но трябва да правиш всичко възможно за да го постигнеш.

Още една песен към tracklist-а на "Keeps Getting Better - A Decade of Hits"


От Amazon.com написаха какво е съдържанието на колекцията с хитове на Кристина - "Keeps Getting Better - A Decade of Hits", където има още една песен за която не сме чували досега. Ето:
Target разкриха плановете си за партньорство с 5-кратната носителка на Грами - Кристина Агилера, която през ноември ще издаде колекция от най-добрите й хитове.Ето и съдържанието на албума:
1.Genie in a Bottle
2.What a Girl Wants
3.I Turn to You
4.Come on Over (All I Want is You)
5.Dirrty
6.Fighter
7.Beautiful
8.Ain’t No Other Man
9.Candyman
10.Hurt
11.Keeps Gettin’ Better
12.Dynamite
13.You are What You are (Beautiful)

21 септември 2008

Ще бъде заснето музикално видео към песента ''Keeps Gettin' Better '' в тези дни!!!


В тези дни се очаква да бъде заснето видео към новата песен на Кристина - "Keeps Gettin' Better" .Това е истина, тъй като източника е достоверен (или поне от сайта от които взех тази информация пишеше, че на източника може да се вярва)

"Keeps Getting Better - A Decade of Hits" - съдържание


Съдържание:
1. Genie In A Bottle (нова версия)
2.What A Girl Wants
3. Come On Over Baby (All I Want Is You)
4. Lady Marmalade (нова версия)
5. Dirrty
6. Beautiful (нова версия)
7. Fighter
8. Ain't No Other Man
9. Hurt
10. Candyman
11. Keeps Gettin' Better
12. Dynamite

19 септември 2008

Специалното сътрудничество с Target


От официалният сайт на Кристина пуснаха новина за партньорството й с магазините на Target за нейната нова колекция от най-добрите й хитове.Ето повече:
Специалната колекция ще включва най-добрите хитове на Кристина Агилера + две нови песни.Ще можете да я намерите само в Target и на Target.com от 11 ноември. От Target съобщиха плановете си за сътрудничество с пет-кратната носителка на Грами - Кристина Агилера.Само там ще може да бъде намерен албумът й "Keeps Gettin’ Better - A Decade of Hits", който ще съдържа десет от нейните най-популярни песни и две чисто нови парчета, които могат да бъдат намерени само в CD колекцията.Също така, Кристина презаписа две нейни стари хита - "Beautiful" и "Genie in a bottle", които могат да бъдат намерени само в този албум.Между другото, феновете на Кристина могат да си купят "Greatest Hits" преди посочената дата - 11 ноември, като това може да стане само от Target.com/music във вторник, 30 септември.На 22 ноември песента "Keeps Gettin' Better" ще се появи в класацията Top 40 radio. Като певица, композиторка, изпълнителка, продуцент, Кристина Агилера е една от най-преуспелите артисти през последните 10 години, като е продала над 25 милиона албума по света.Партньорството с Кристина е едно от най-добрите за Target, които също са сътрудничили със звезди като Алиша Кийс, The Jonas Brothers, Джон Леджънд... "Не мога да повярвам, че минаха 10 години откакто издадох първият си албум, затова беше много вълнуващо да сложа всички мои любими песни на едно място за моите фенове," споделя Агилера."Target наистина стоят зад музиката и определено това ще е добър дом за моят нов албум." "Много се радваме, че ще имаме съвместна работа с Кристина Агилера и, че ще издадем нейният "Greatest Hits" албум," казва Марк Шиндел, старши вице президент на Target."Ние, от Target, сме горди, че подкрепяме музикалната индустрия и че сме партньори с удивителни артисти като например Кристина Агилера." "Вълнуваме се, че ще сме партньори с Target за този албум, който е първият албум с най-добрите хитове на Кристина Агилера.Target винаги подкрепят нашите артисти," казва Том Корсън, от RCA Music Group. В албумът "Keeps Getting Better - A Decade of Hits" можете да намерите две нови парчета, "Keeps Getting Better" и "Dynamite".

18 септември 2008

Review на "Keeps Getting Better" от Топ 40


Песента е доста очарователен електро-поп стил и още първият път когато я чуеш ще ти направи добро впечатление.Звученето на това парче е доста модерно и може да се каже, че това е най-доброто от Кристина."Keeps Getting Better" е произведение на Линда Пери.
Ако не си запознат с песните на Кристина Агилера, нейният "Greatest Hits" албум излиза през ноември тази година и със сигурност ще си заслужава ако си го купите.

16 септември 2008

Датата на излизане на "Keeps Gettin' Better" във Великобритания


Новият сингъл на Кристина Агилера - "Keeps Getting Better" ще се реализира във Великобритания на 3 ноември, 2008 година.

14 септември 2008

Кристина ще пее в X Factor?


Ето какво пише в Уикипедия:
"Keeps Getting Better" ще се реализира във Великобритания на 3 ноември, 2008 година, понеделник, след появата й в X - Factor на 1 ноември, 2008."

13 септември 2008

Интервюто с Кристина Агилера за сп. Citizen K


Кристина обича да променя външният си вид.Само преди няколко години тя бе едно упорито маце с пиърсинг по цялото тяло.Преди това тя беше типично "момичешко" момиче.След тези промени, тя се превъплъти в чаровна дама от 30-те години.А сега, тя е световно известна поп дива и добра и грижовна майка.Citizen K избра мястото за интервюто с Кристина да бъде домашното й студио, където тя прекарва повечето от времето си.Стените в студиото са украсени с много платинени дискове, награди и грамоти. Въпреки това, атмосферата в студиото е домашна.Кристина каза, че й е мъчно да се раздели със сегашната си прическа.Толкова я харесвала, че не можела да се сбогува с нея.Кристина е типична суперзвезда - страхотна усмивка и коректни отговори.А и се държи доста приятелски.
Първо, Кристина, искаме да ти благодарим за страхотната фотосесия която направи за нас.
Да, мисля, че свършихме страхотна работа!Харесвам Рувен Афандор (фотограф), страхотен е, затова снимките са излезли толкова хубаво.Между другото, той ме снима докато бях бременна, и затова резултати бяха удивителни.Мисля, че е възможно само с него.Плюс това, с него се работи много лесно, а това е важно, когато работиш с някого.
Защо харесваш да позираш за известни модни списания?
Обичам да работя с много хора които да се грижат за това как изглеждаш, за гримът ти, за облеклото или за бижутата.Мисля, че в мен все още има едно малко момиче, което обича да си играе с дрехите и да експериментира с гримовете.Също така това си е цяло изкуство, забавлявам се.Това изкуство е по-различно от музиката която правя.Музиката ми може да звучи необикновено, но аз не гледам света през нея.Вярвам, че музиката въздейства на външният ти вид.
В официалният ти сайт пише, че не си само изпълнител ами и продуцент.Какво значи това?
Всеки път когато започна да записвам нов албум аз отговарям за всичко - фотосесий, музикални клипове, турнета...
За новия ти албум ти си получила вдъхновение от поп изкуството.
Да, идеята ми е доста цветна.Ярки цветове, нещо в стил Анди Уархол.Луда енергия, шантав стил!Всичко това е за моите фенове.Превъплъщавам се в дете, за да видя света през очите на моя син.Опитвам се да разбера какво вижда той около себе си?Надявам се, това което вижда да е забавно и весело.
Говорейки за тенденции и изкуство, можеш ли да се свържеш с някакъв по специфичен стил?
Графити. Това е моят стил.Обичам артистите които са против правилата и това кое е редно.Това е все едно душата ти крещи.
Разкажи ми за работата ти със Стивън Уебстър.
Познавам Стивън Уебстър от доста време, но само преди няколко години решихме да направим нещо заедно.Той обръща внимание на подробностите, аз вярвам в таланта му.Имам много от бижутата му, той направи годежния ми пръстен, и пръстенът от снимката със сина ми. (тук) Дори имам микрофон който той е направил за мен.
Казаха ми, че толкова много си харесала бижутата на Стивън Уебстър, че си отказала да му ги върнеш?
Какво мога да кажа?Често ми се случва на фотосесий - ако си харесам нещо, го задържам и го не го връщам.Разбира се плащам за това нещо, не го крада.Да не дава Господ.Наистина ли очакваш да си губя времето докато обикалям магазини за бижута докато по мен търчат 10 папарака?Знам, че на някои известни личности това им харесва, но аз предпочитам да си избирам нещата от фотосесиите.
Сигурен съм, че имаш различен вкус към дрехите, обувките...
Обувките са ми слабост.Особено тези на Christian Louboutin.Имам толкова много негови обувки, че направо препълват стаята!Харесвам и тези на Vivient Westwood.В момента харесвам дизайнера John Galliano.Той е голям творец, елегантен и модерен.
Обичаш ли да ходиш на модни ревюта?
Ако имам свободно време, да!Обожавам модната седмица в Париж.Там си избрах сватбената ми рокля.Но реших да ми я ушие Christian Lacroix, той е страхотен артист.
Кога излиза новият ти албум?
Албумът ми "Greatest Hits" излиза към края на тази година.Той съдържа и няколко нови парчета, които са доста по-различни от предишните песни които съм правила.А новият ми албум ще излезе другата година, последван от световно турне!
Смяташ ли да минеш и през Русия?
Сега незнам.Но определено ще мина през Европа.Обикновено почваме от Европа, след това се връщаме в Щатите, а после отиваме в Азия.Цялото турне ще отнеме около година.
Имаш дете и домашно студио.Ти някога излизаш ли от къщата?
Не ми се налага да излизам.А и не искам.Това планирах докато купувахме къщата.Обожавам я!
Имаш ли някакви хобита за вкъщи?
Обичам да си пиша в дневника, да правя фото албуми.Това ме успокоява.Връщам се назад в детството.
Можеш ли да готвиш?
Уча се.Но трябва да си търпелив и да имаш време за това, а аз нямам нито едно от двете.Някой ден може и да се науча, сигурна съм, че синът ми ще ме пита за някои неща.
Къде обичаш да ходиш на почивка?
Любимото ми място на света е Япония.Със съпругът ми ходим там всеки ноември, и оставаме в малки хотели, чиито собственици са две жени, които малко приличат на Гейши. Обичам да ходя там през есента или зимата.Харесвам и Венис.Там е тихо и спокойно.Няма коли, а само лодки.Тях използваме като превозно средство.
Значи си фен на водата и на активността във водата?
Не много.Венис е единственото място което посещавам когато мисля за пътуване по морето.Аз обаче не харесвам обиколките по морето.Между другото, и плажове не харесвам.Не разбирам как хората могат да прекарват там толкова време.

Кристина Агилера ще ходи на почивка в Доминиканската република


Поп принцесите Бритни Спиърс и Кристина Агилера могат скоро да посетят Доминиканската република.
Според Dominican Today, изпълнителките, заедно с Пинк, Риана the Jonas Brothers, ще отидат на почивка в Доминиканската република, като това е част от тяхната "торба с подаръци" от неотдавнашната церемония на Видео музикалните награди на MTV.
Изпълнителите ще останат 4 дни в Доминиканската република, регион - Пуерто Плата.

Фотосесията за Citizen K

Това е фотосесията на Кристина Агилера за сп. Citizen K.Ето ги и снимките:







12 септември 2008

Концертът на Кристина в Рига отменен за другата година


Концертът на Кристина Агилера на 18 октомври в Рига бе отменен.
Организаторите на концерта, Baltic Music Productions, обясниха, че европейското й турне е отменено за догодина.Причината за това била, че Кристина Агилера в момента е доста заета да работи върху своя предстоящ албум.
Досега са проданени 6 000 билета за концерта и от Baltic Music Productions казаха, че билетите ще са отново на продан чак следващата година.

Кристина Агилера и Леона Левис


Леона Левис беше по-притеснена за партито след MTV VMA's отколкото за изпълнението си, защото бе възможно тя да види нейният идол - Кристина Агилера.
Леона не се притесняваше чак толкова за това как ще се справи на сцената на VMA's, имайки се на предвид, че я дават по телевизията и я гледат милиони хора.
Но 23-годишната създателка на хита "Bleeding Love" се паникьосала когато й казали, че е възможно да види отблизо Кристина Агилера.
Тя казва, "Бях по-нервна за партито след Видео музикалните награди.Вече бях пяла, а мястото беше пълно с известни личности.
"Точно когато бях готова да си тръгна организаторът на партито дойде и ми каза, "Кристина Агилера помоли да седнеш до нея, иска да те види.Там са и Парис, Миша Бартън..." Тогава гледах учудено докато асистентът ми не ме бутна до тях."

11 септември 2008

Още един клип от MTV Video Music Awards 2008

Тейлър Суифт и Кати Пери говорят за изпълнението на Кристина на MTV VMA's 2008


Кати Пери:
"Когато видях изпълнението на Кристина, първото нещо което чух беше нещо познато.Нямах идея какво беше.Тогава се сетих за "Genie in a bottle" и как слушах това парче когато бях 14/15 годишна.Отначало не се сещах коя е песента, но като чух текста се досетих, и си помислих "Откъде мога да си я сваля?".Парчето е МНОГО ДОБРО.Ремиксът който тя изпълни беше чудесен, а изпълнението й беше в стил "супер герой".Тя е майка и супер героиня.Как?"
Тейлър Суифт:
"Израснах слушайки Кристина Агилера, а когато я видях на сцената си казах "Привилегирована съм да бъде тук!"

Предстоящите концерти на Кристина


От официалният сайт на Кристина Агилера update-ваха календара.Това са потвърдението засега концерти:
14 октомври:
Африканският фестивал организиран от вестник THISDAY
21 октомври:
Концерт в Украйна
24 октомври:
Концерт в Абу Даби

Колкото до концертите в Русия и Латвия, от официалният сайт на Кристина са премахнали датите, дори някой от форума спомена, че те вече са отменени.

Исканията на Кристина за зад сцената на MTV VMA's 2008


Кристина Агилера настояла да има свещички които да миришат на ванилия.Също поискала и три черни кърпи за къпане.Молбата на the Jonas Brothers била ябълковият им сок да е на стайна температура.
Младата майка Кристина Агилера също пожелала в стаята й да има нагревател и две бутилки шампанско "Veuve Clicquot".Jonas Brothers поискали 8 напитки Red Bull със захар - за преди и след изпълнението им.Риана пък харесвала да има свещички в стаята, които да миришат на боровинки.Кид Рок поискал няколко бели чифта чорапи и йогурт с малини.

10 септември 2008

Повече информация за Citizen K


Ето ви допълнителна информация за броя на с Кристина Агилера:
"От Citizen K казаха, че списанието ще излезе в тримесечни издания, едно за пролетта, едно за лятото и едно за есента.Кристина Агилера ще бъде в това за есента.То излиза на 29 септември.За жалост, списанието е възможно да се закупи само във Франция, Русия и Испания."

Кристина Агилера ще участва във филма "Get Him to the Greek"


Говори се, че Кристина ще изиграе една сцена с Ръсел Бранд за филмът "Get Him to the Greek" който излиза през 2009 год.
Във филма Ръсел е игривият рокер Алдус Сноу.
Той засне сцена с Кристина Агилера.
Ето какво казва Ръсел за Агилера: "Кристина беше удивителна.Тя е невероятна - перфектна е.Как може да говориш с нея за нещо друго, вместо за секс? "

Lady GaGa говори за Кристина Агилера


Когато от сп. "Blender" я попитаха какво мисли за изпълнението на Кристина Агилера на MTV Video Music Awards 2008 тя каза:
"Много хора казват, че тя копира стилът ми за нейната песен.Мисля, че има някаква прилика между нас двете, но не мога да кажа, че ме копира.Изпълнението и беше страхотно а новата й песен е доста гореща."

Кристина Агилера в сп. Citizen K

Преди време бях писала, че Кристина ще направи фотосесия за списанието Citizen K.Също ви дадох и едни снимки как Кристина прави фотосесия, само, че тогава не знаех каква е тази фотосесия (тук).Ето ви и сега една снимка на Кристина за корицата на Citizen K, засега е само една но като се появят други и тях ще кача.Ето я снимката:

09 септември 2008

Аудио версия на изпълнението на Кристина на MTV VMA's 2008

Christina Aguilera-Genie in a bottle/Keeps Gettin' Better live at VMA's 2008

Кой е повлиял на Кристина за новия й имидж?

Доста хора казват, че с новият си имидж Кристина Агилера доста напомня за една друга изпълнителка-Lady GaGa, но истината е, че това не е вярно!Вдъхновението на Кристина за имиджът й идва от комикс героини или по-скоро от злодеите от комиксите.Ето ви едно видео:

Кристина Агилера отново пя след партито на VMA's

Ето ви видео как тя и съпругът й отиват в Chateau Marmont:

08 септември 2008

Още клипове на Кристина на червения килим

Повече информация за "Keeps Gettin' Better - A Decade of Hits"


"Keeps Gettin' Better" е новият сингъл на Кристина.Написан е от Линда Пери и от самата Кристина.От днес ще започнат да пускат песента по радиото!Съвсем скоро Кристина ще издаде албум, пълен с нейни хитове, който ще се реализира на 12 ноември тази година.
"Keeps Gettin' Better - A Decade of Hits" ще включва 10-те най-популярни песни на Кристина + две нови.Също така, Кристина презаписа две нейни стари парчета - ‘Genie In A Bottle’ и ‘Beautiful’ , които ще можете да намерите само в албума.

Изпълнението на Кристина на MTV VMA's 2008

Кристина изпълни новата си песен, "Keeps Getting Better", също така и доста променена версия на песента й "Genie in a bottle".Фенка съм на Кристина, но не мисля, че тук пее на живо.На някои места си пее...но пък за сметка на това изпълнението й беше супер!Самата тя изглежда невероятно, с новата си визия и изобщо...Не съм гледала всички изпълнения от VMA's , но това на Кристина си остава най-добро.Ето ви и клипа с изпълнението й:


Кристина Агилера на червения килим на MTV Video Music Awards 2008

Кристина на червения килим на MTV VMA's

Реших да пусна тези снимки, за да ви покажа "новата Кристина".Според мен е невероятна.С думи не мога да я опиша...затова ето ви снимки ;)







07 септември 2008

Кристина ще пее в Абу Даби през октомври


През октомври тази година, Кристина Агилера ще пее в Абу Даби.
Певицата ще изпълни песните "Candyman", "Dirrty","Ain't no other man", "Lady Marmalade", "What a girl wants", "Hurt", "Beautiful","Come on over", "Oh mother", "Fighter", "Can't hold us down", "The voice within" и "Genie in a bottle".
Концертът на Кристина Агилера ще се състои на 24 октомври тази година, в Emirates Palace в Абу Даби.
Повече информация за събитието и за това откъде можете да си купите билети очаквайте скоро.

06 септември 2008

Чуйте новата песен на Кристина!!!!!



По-долу има линк откъдето да си я свалите.Песента си е цялата, казва се "Keeps Gettin' Better" и мога да кажа, че е СТРАХОТНА!!!Честно- не съм очаквала Кристина да направи нещо такова, тази песен след няколко седмици ще е хит - сигурна съм.Не очаквам от SonyBMG да ме глобяват или нещо такова...затова ето ви я песента - наслаждавайте й се ;)

CHRISTINA AGUILERA - KEEPS GETTIN' BETTER


KEEPS GETTIN' BETTER lyrics

This is what I came up with...

Step back gonna come at ya fast
I'm driving out of control
And getting ready to crash
Won't stop shaking up what I can
I serve it up in a shot
So suck it down like a man
So baby yes I know what I am
And no I don't give a damn
You'll be loving it

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks
But it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world
And it keeps getting better

Kiss kiss gonna tell you right now
I'll make it sweet on the lips as it can knock you out
Shut up I don't care what you say
Cuz when we both in the ring you're gonna like it my way
Yeah baby there's a villain in me so sexy sour and sweet
And you'll be loving it

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks
But it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world
And it keeps getting better
Hold on
Keeps getting better
Hold on
Keeps getting better

In the blink of an eye
In the speed of the light
All the universe will make your planets collide
When I strap on my boots
And I slip on my suit
You see the vixen in me
Becomes the angel for you

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks
But it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world
And it keeps getting better

Some days I'm a super bitch
Up to my old tricks
But it won't last forever
Next day I'm your super girl
Out to save the world
And it keeps getting better
Hold on
Keeps getting better
Hold on
Keeps getting better

05 септември 2008

DJ Премиер сподели някои неща за дуета на Кристина Агилера и Арета Франклин


DJ Премиер говори за Кристина, Арета и за новият му албум.
DJ Премиер е един от най-добрите хип-хоп продуценти, в някои анкети - най-добрия.
Напоследък с Кристина Агилера ряботят много, и то доста сполучливо.Да не забравяме, че той работи с Кристина и по-нейният последно издаден албум - "Back to basics".
"Миналата неделя тя ми се обади и ми каза, че Арета ще прави албум пълен с дуети и Кристина ще участва в един от тях.Помоли ме да го продуцирам. Аз й казах, 'Да, по дяволите!' защото съм голям фен на Арета.Кристина иска отново да се забавляваме, както когато правихме парчето " Ain’t No Other Man".Мислим, да направим нещо ново." Не наскоро DJ Премиер каза, че Кристина Агилера му е като по-малката сестра.
"Тя е много музикална.Много уважава хората.И е много готина - когато й бях на гости, играехме Super Mario, пиехме много скоч, със съпругът й пускахме стари дискове.В момента много я почитам.Ако някой я обиди, ще му сритам задника."