30 юни 2008

Кристина Агилера говори за политици с Лари Кинг


В сряда, когато Кристина учавстваше в шоуто на Лари Кинг, поп звездата сподели как нейният син Макс е променил живота й.
Изглежда малкият Макс определено е увеличил интересът на Кристина относно политиците.Певицата наскоро се снима в клипче заедно със сина си, за да помогне на хората да гласуват.Лари Кинг попита Кристина за това как е решила да се снима, на което тя отговори:
Забъркването ми с президентските избори е просто начин да накарам всички да имат усещане.Лично за мен, знаеш, че като нова майка за мен беше важно да се замеся в тези избори,защото от това зависи развитието на нашия град както и бъдещето на моя син.
Тогава Лари Кинг я попита дали тя е имала някаква уговорка за появата на Макс.Тогава тя му отвърна, че тя живее в светлините на сцената, но Макс ще бъде гражданин без значение, затова тя е искала да го замеси с нещо което тя мисли, че е важно.
Макс се появи увит в американското знаме, а Кристина го държеше в ръцете си и му пееше приспивна версия на "America the beautiful".През 1992, Мадона се появи заобиколена от американското знаме, но сега Кристина обяснява защо само Макс е бил с американското знаме:
Вместо аз да съм със знамето, аз исках синът ми да е с него, вид преминаване към следващия период.
Агилера не сподели за кой кандидат е гласувала, тя каза само:
Много се вълнувам за всичко това.

27 юни 2008

Кристина Агилера: "Синът ми ме развълнува за изборите"


Както вече знаем, Кристина ще участва в тазгодишните президентски избори.
"Като нова майка, за мен бе важно да участвам в тези избори", каза тя на Лари Кинг по време на интервюто й в сряда относно Rock the vote.
Тези избори са "една от промените и развитието на нашия град и бъдещето на моя син", добавя тя. "Искам само най-доброто за него."
Агилера- която не разкри за кой кандидат е гласувала - сподели на Кинг, че се е регистрирала да гласува "колкото се може по-бързо" но също така разкри, че "не се е вълнувала така за последните избори"
"Аз израснах в къща в която не се обсъждаха политици," каза тя. "Беше безнадежна ситуация."
На въпроса защо младите хора не гласуват тя отговори, че сигурно политиците не ги засягат.И си мислят, че те ще им повлиаят може би по-нататък.
"Но времето лети бързо," допълва тя. "Аз вече съм на 27."

26 юни 2008

Кристина Агилера в шоуто на Лари Кинг [втора част] - (25.06.08)

Кристина Агилера в шоуто на Лари Кинг [първа част] - (25.06.08)

21 юни 2008

Кристина Агилера в "Топ 100 албума за последните 25 години"


Кристина е на 80 място за "Топ 100 албума през последните 25 години".Поздравления :)
80.Back to basics - Christina Aguilera

Джъстин Тимбърлейк за предстоящият албум на Кристина


Джъстин коментира предстоящият албум на Кристина Агилера:
"Аз слушам всичко" сподели носителят на Грами за това какво има на неговия iPod."Харесвам музиката на Coldplay.Мисля, че Кристина Агилера се е върнала в студиото, и се радвам да чуя това."

Кристина ще се появи в шоуто на Лари Кинг


Кристина ще участва в шоуто на Лари Кинг на 25 юни, където тя ще говори за Макс.

16 юни 2008

Кристина е номирана за MTV Asia awards!


Номинирана за: Bring Da House Down
Турне/представление: Back to Basics Asia Tour (юни-юли 2007)

Christina Aguilera - ‘Back To Basics Asia Tour (Jun - Jul 2007)’
Linkin Park Linkin Park - ‘Linkin Park Asia Tour’ (Nov 2007)
Muse - ‘Muse Asia Tour (Jan 2007)’
Black Eyed Peas - ‘Black Blue and You Tour’ (Sept 2007)’



Можете да гласувате за нея чрез сайта : http://www.mtvasiaawards.com/ , но мисля, че трябва да сте регистрирани за да гласувате.

Най-големият хит на лятото на `99


Преди да стане мръсница, преди да се омъжи, преди да роди дете, тя направи своя първи запомнящ се хит - "Genie in a bottle".Този хит е на първо място в класациите на 18 града и е прекарал 5 седмици в класацията на American Billboard charts през лятото на 1999 год.
Критиците на песента казват, че не може толкова младо момиче да има смелостта да отпраща такива послания, дори в някои пазари тескът беше променен от "разтрии ме по правилния начин" до "третирай ме по правилния начин".
Във видеото Кристина танцува и лежи по корем на плажа.

12 юни 2008

Новини около престоящият албум на Кристина


Кристина Агилера е работеща майка.Тя вече е готова за нов албум и иска нещо хубаво, различно и "бъдещо".Нейният приятел и музикален директор - Роб Левис казва, че Кристина го е завела на концерт на Кени Уест, за да прецени дали може да работи с него по предстоящия си албум.
Роб казва:
"Когато разговарях с Кристина още във Вегас , тя беше концентрирана върху това как ще звучи вокално, защото тя не е пяла от доста отдавна....още от турнето!Попитах я как върви албумът, а тя отговори, че се стреми към някои определени неща.За следващият й албум знам , че тя иска песните й да звучат по "бъдещ" начин.Тя посети мен и Саша за да придружим нея и Джордан на концерта на Кени Уест в Лос Анджелис, където през цялото време ние коментирахме неговото представление, музиката му, начина по който се представя на сцената.Тя поиска мнението ми и дали бих искал да работя с нея по албума й...
Все още не съм сигурен къде записва албума.Обикновено й помагам да показва нейните вокални способности във всички нейни албуми.Но пък мога да кажа, че ще видиш и чуеш от нея е нещо различно, оригинално...тя винаги се променя."

10 юни 2008

Кристина Агилера и семейството й на парти (09.06.08)

08 юни 2008

Кристина Агилера се появи на парти на "Сексът и града"


Кристина Агилера се появи на парти на "Сексът и града"!Менюто на партито включвало шампанско и коктейли, а за десерт Кристина (която имитира самата Саманта Джоунс в пародията на "Сексът и града" на Saturday Night Live) поднесе торта "дизайн на женски обувки на висока токчета, модел на Маноло Бланик, покрити с искряща захар, казва източник от Usmagazine.com.И въпреки негативните отзиви, "Сексът и града" беше сред редицата на най-добрите филми този уикенд.

Макс Лирон, детето на Кристина, ще направи телевизионен дебют това лято!


Малкият Макс Лирон Братман, който е щастлив да е син на Кристина Агилера, ще се яви по телевизията това лято!
Докато го дават по телевизията, известната му майка Кристина Агилера ще го държи и ще му пее приспивна версия на песента "America the beautiful" пред цяла Америка.Макс ще е увит в американското знаме.

Кристина Агилера ще бъде в следващото издание на списание "Instyle"


Добри новини.Кристина е потвърдила, че ще бъде в следващия брой на сп. "Instyle".Сред снимките от предстоящия брой на списанието ще бъдат и тези от едно от партитата на Стивън Уебстър, където е била и Кристина.Там тя бе облечена с черно-златиста рокля.На някои от снимките които ще бъдат направени, тя ще е със синьо-черна рокля, с която е била облечена и за фотосесията за списание "US Weekly".

04 юни 2008

Невиждано досега видео от нереализираното прекъснато турне на Кристина през 2004 год.

03 юни 2008

Нощта на Кристина Агилера!


За нейното първо изпълнение след раждането на първото й дете Макс, певицата искала да бъде с приятели.Така, че в събота вечер тя била обградена от своите стари приятели - Стивън Уебстър и неговата съпруга- Ейша, които празнуват откриването на новата линия бижута.Агилера, която се яви в новата кампания на Стивън Уебстър, изпълни "Beautiful", "Come on over" и "At last" облечена в прилепнала синя рокля. "Беше много вълнуващо.Почуствах старото си 'аз'," споделя Кристина след своето изпълнение.
Кристина дойде във Вегас заедно със синът си Макс и съпругът си Джордан Братман.Тя казва, че не обожава бижутата чак до такава степен, но заради приятелят си Стивън Уебстър, тя прави изключение. "Бижутата на Стивън са елеганти и класически," казва тя. "Единствените бижута които имам "в изобилие".