27 май 2008

Кристина Агилера иска второ дете


Певицата Кристина Агилера няма търпение да се сдобие с второ дете.Изпълнителката на "Still Dirrty" роди момченце по-рано тази година, от съпругът си Джордан Братман.
И въпреки, че тя каза, че вече гори от нетърпение да има още деца, тя оставя второто дете на заден план за да се фокусира сега върху кариерата си.
Тя казва: "Разбира се (че искам друго бебе).Не мога да кажа кога, защото не планирам такива неща.Може би около следващото турне."
Миналото й турне "Back to basics" беше спряно през август месец по неспоменати причини.Нейната бременност беше потвърдена от Парис Хилтън, преди още самата Кристина да го е обявила.

25 май 2008

Модният стил на Кристина Агилера


Коя е твоята модна икона?
Моето вдъхновение идва от много източници, трудно да кажа само един.
Кои са любимите ти дизайнери?
В момента са Джон Галиано, Стивън Уебстър, Александър Маккуин и Баленсиага.
Майчинството промени ли стилът ти?
Не изцяло.Стилът ми е свободен, забавен и "неустрашим", отразявайки моето разбиране за живота.Разбира се, не съм се заела да следвам модата сериозно.Винаги пробвам различни дрехи и аксесоари.Но имайки се предвид фигурата ми след раждането и това, че сега съм кърмачка, "фигурата ми постояно се мени".
Кои са магазините за дрехи, които често посещаваш?
"Catwalk" в Лос Анджелис, " What Comes Around Goes Around" в Ню Йорк, "Rellik" в Лондон и " Didier Ludot" в Париж.
Какво мислиш, че трябва да е на мода този сезон?
Както казах, не следвам модата.Всяко модерно нещо идва и си отива.Моите стандарти за всеки един сезон са обувките с токчета от Кристиан Лауботин, страхотна нова дамска чанта, и изобилие от забавни аксесоари.
Кой е най-полезният "моден урок" който научи?
Бъди себе си.Опитвай нови неща, но познавай тялото си.Не обличай това което не е за теб.
Каква е тайната ти за танците на високи токчета?
Стъпвай здраво на краката, повече със заострената част на обувката, и се справяй с болката.
Диамантите наистина ли са най-добрите приятели на момичетата?
Не, но те винаги винаги могат да те накарат да се усмихваш и да те "поздравяват" точно както един приятел прави.
Какво има в кутията ти за бижута?
Нося много от бижутата на Стивън Уебстър.Почти всяко бижу е направено от сребро, което е украсено с различно оцветени камъни, което кара бижуто да изглежда като оцапано стъкло.Те са невероятни.Едно от любимите ми бижута е диамантен пръстен, във вид на криле на прилеп, които обгръщат целия ми пръст. (тук)

24 май 2008

Сватбената рокля на Кристина Агилера е в топ листата за "Най-хубава сватбена рокля"


Сватбената рокля на Кристина зае първо място сред "Най-хубава сватбена рокля".
Испанско-стиловата рокля от Кристиан Лакроикс, с която поп звездата Кристина се обвърза със съпругът си Джордан Братман през ноември, 2005, изпревари роклята на звездата от "Отчаяни съпруги" Марша Крос, която е на второ място.
На трето място е роклята на Аврил Лавин, а на четвърто Кристин Баумгартнърс.
На последно място пък е роклята на Гуен Стефани.
Ето и топ листата:
1.Кристина Агилера
2.Марша Крос
3.Аврил Лавин
4.Кристин Баумгартнърс (госпожа Кевин Костнър)
5.Гуен Стефани

22 май 2008

Интервюто за US Weekly с Агилера


Чувстващата "вид реализиране" след свалянето на 40 паунда след раждането на синът си Макс, Кристина Агилера седна и сподели с списание "US Weekly" за предишните си изкушения, виждайки промяната във фигурата си докато е била бременна, за кърменето, и за развитието на 4-месечният Макс Лирон.
Какво прави виждайки промяната във фигурата си по време на бременноста?
Нищо не можех да направя но свикнах.Просто исках най-доброто за моето бебе.
Как се е задоволявала докато е била бременна?
Боже мой, бонбони! Имах неустоимо желание да ям бонбони към края на бременноста си.Дори си направих снимка с големия ми корем, където съм обградена от купички с бонбоните които харесвам.
Нейните диети и тренировки:
Кристина вдига тежести, разтагя се и прави други упражнения, пет дни в седмицата, заедно със своя треньор, Тий Сордж.Шест дни в седмицата тя се храни с зеленчуци и зърнени храни, след което тя почва да кърми, консумира около 1770 калории за да запази млякото си стабилно.Неделите са нейните измамнически дни когато яде почти каквото поиска. Отначало започнах по забавен режим, слушах тялото си за да съм сигурна, че не прекалявам.Чуствам реализиране.Аз съм силна.Когато чустваш тялото си силно, си по-мотивиран да правиш гимнастика и каквито и да е упражнения!Няма значение дали си дребен или едър.Храната е е нещо като действащо успокоително.Първият път когато имах сериозен ангажимент, качих килограми. Харесвам храни като печени картофи и бифтек.Обожавам южняшка храна: пържено пиле, макарони със сирене.Никога не се лишавам от такива храни, по-скоро слагам лимит на вредните храни които харесвам.Например, обожавам бял хляб!Но не го ям.Най-трудното нещо е да нямаш това което искаш точно когато го искаш.
За подкрепата от съпруга си Джордан Братман:
Когато имам "измамнически" ден и си казвам "Божичко, не трябва да ям това" той казва, "Скъпа, изглеждаш удивително.Просто го изяж." Имам хора които са наистина позитивни , и съпругът ми е един от тях.
Кристина, която е гледала как баща й бие майка й, споделя за това как избрала Джордан, и как се надява това което преживяла като дете никога да не се случи на Макс.
Взех важно решение за това за какъв човек да се омъжа, знам, че той не е избухлив и никога не би ме наранил.Имали сме много разговори помежду си преди, за да съм сигурна, че съм в позиция да се омъжа за някого който никога, в какъвто и да е случай, вид или форма, ще посяга на детето ми точно както и на мен ми посягаха.
Последните неща които Макс е правил:
Когато го гъделичкаш или му правиш смешна физиономия, той винаги реагира.Той има един от забавен кикот, който си засулжава да чуеш.Също така е доста отзивчив спрямо музиката.Мисля, че е от гените!
Най-добрата част от това да си майка:
Господи, виждайки как единственото нещо което обичаш от все сърце и което ти си създал живее и диша е наистина невероятно.
Още деца?
Абсолютно.Не мога да кажа кога, не планирам такива неща.Може би по време на следващото турне!

21 май 2008

Кристина Агилера разкрива какъв е размерът на бюста й


В ежегодното издание "Горещи тела" на сп. "US Weekly" новата майка Кристина Агилера - която посрещна синът си Макс през януари, разказва за диетата и тренировките благодарение на които загубила 40 паунда само за 4 месеца.
В интервюто тя също така разказва за всеизвестното й нарастване на гърдите което станало чрез кърменето.
"Това е вид забава!Никога преди не съм била чашка Д" споделя тя на списанието. "Погледнах съпругът си и го попитах "Познай кой размер съм?" и когато му казах, той беше смаян."
В този брой има и най-добрите диети за това лято и интервю с тазгодишните "Най-горещи тела", които са Кели Рипа и Фърги.

Кристина Агилера ще бъде в следващото издание на сп.Glamour


Мат, човек който работи заедно с Кристина казва някои неща относно явяването й в следващия брой на списание "Glamour".Ето тук:
Здравейте всички!Мина доста време, но исках да ви кажа, че Кристина Агилера ще бъде в следващия брой на сп.Glamour.Снимките са страхотни, просто обикновена фотосесия направена от фотографът Робърт Ердмън.Може би в снимките ще има и някои други специални хора, но това зависи от това какво ще публикуват.
Не мога да ви дам информация относно музиката, песните и албумът които тя подготвя.Всичко което мога да ви кажа е това което вече знаете, че тя работи усилено в студиото.Не мисля, че Макс също ще участва в снимките за изданието, но кой знае, той не е човек с който тя може да си сътрудничи.
На снимките тя не е с алено червило, просто с обикновен розов лъскав гланц.Не мисля, че Ердмън ще позволи аленото, той никога няма да я снимка с червено червило.

Кристина Агилера в сп. US Weekly


Кристина сподели нейната тайна за бързото отслабване в последното издание на списание US Weekly.
27-годишната майка разказва за сина си Макс и как свалила 40 паунда за 4 месеца.
Тайната за страхотно тяло на хубавицата е 90 минутна тренировка с треньор на ден 5 дни в седмицата и никакво ядене на бял хляб.
"По време на бременноста си обожавах бонбони.Особено в края на бременноста направо жадувах да ям бонбони.Дори направих снимка на мен и огромния ми корем, където около мен има купички с бонбоните които харесвам."

18 май 2008

Кристина Агилера изрита свой фен от бар, само заради това, че я е почерпил с питие


Според източници, Кристина отишла на бар заедно с три приятелки на 6 май и този човек е решил да я почерпи с чаша шампанско.Тя не приела почерпката, той пак пробвал, и тогава Кристина го изритала от бара като повикала охраната.
Един неин фен, от мъжки пол...се опитал да й прати (на Кристина) чаша с шампанско, в бара, на 6 май.Щастливо омъжената и майка на момче, Кристина Агилера, която била заедно с три свои приятелки, не приела първата напитка.След това човекът пак пробвал да я почерпи.Тогава Кристина накарала охраната да го изрита!
Може би този мъж я е харесал или нещо такова, но Агилера просто не е искала да се занимава с него.Защо той не е почерпил някоя от нейните приятелки?Казва се, че тя била заедно с три приятелки и той би могъл да почерпи някоя от тях ако иска да има шанса да разговаря с Кристина.Тя наистина е като примадона, и вероятно щяла просто да не обръща внимание на този човек, вместо направо да го изгонва от бара, но никога не бих казала, че не искам да имам силата да изгонвам мъже от клубовете.Изглежда сякаш охраната ти е готова да изпълни всички твои заповеди.
Този пост се отнася за едрите гърди на Кристина, които изглежда, че са й в тежест.Може би горичкият човек от бара е бил очарован от тях, но само гледането не му било от полза, затова решил да я почерпи с питие за да привлече вниманието й към него.
Първото дете на Кристина Агилера, Макс Лирон, сега е на четири месеца и трябва да бъде добре нахранен, както и нейният съпруг Джордан Братман.

10 май 2008

Новият парфюм на Кристина Агилера


Кристина Агилера ще създаде още един, трети аромат - "Inspire" , тази есен.
"Кристина работи усилено за да намери точния аромат който търси."
Кристина, която посрещна сина си Макс през януари, вече има два известни парфюма, Xpose и Simply Christina.
"Заради успехът на тези парфюми няма нищо лошо да направи още един."

06 май 2008

Кристина Агилера говори за предстоящият си албум


"Този албум ще бъде много по-различен от предишния ми "Back to basics".Работя с много различни хора, и ми е малко трудно да направя някаква особена тема наоколо този път, но съм сигурна, че този албум ще бъде много, много интересен.Нервна ли съм?"
"Разбира се съм и много развълнувана.Никога не съм работила в безопасност.Винаги е малко рисковано да направиш албум.Не е като всичко друго което ти се налага да правиш в живота.Например- аз обожавам музиката на Тимбаланд и я имам за пример, но никога не бих работила с такива хора защото всички други досега са го правили."
Нашето очакване? - с нейният изпълнен с чуство глас и излъчване този албум е на границата да бъде един от най-добрите за 2008 година!

03 май 2008

Дълго интервю с Кристина Агилера


Как се справяш с майчинството?
Невероятно е, знам, че съм напълно щастлива.Мисля, че това е първия път в живота ми когато се чуствам така.Разхождам се около къщата с великолепния ми съпруг Джордан и бебето ми и съм толкова щастлива, че имам тази непроменлива усмивка на лицето си.
Изглеждаш страхотно.Трудно ли беше да си върнеш предишнат фигура?
Не съм се върнала напълно към предишната си фигура, но в момента харесвам тялото си.Съпругът ми също го харесва.
Как се чустваш далеч от Макс правейки новият си албум?
Имам си студио вкъщи така, че няма проблем.Няма нужда да се отделям от бебето, няма нужда да напускам къщата.Всичко което ми трябва е само да отида до студиото.И домашното ми студио е мястото, където работя по моя следващ албум.
Това да си майка промени ли те?
Да, промени ме.Невероятно е да имаш бебе.Страшно съм щастлива сега, със семейството ми в новата ни къща.
Преди време ти разказа, че с Джордан си имате "голи недели".Свърши ли се вече с това сега, когато имате бебе в къщата?
Мисля, че е важно все още да правим някои неща които правихме преди Макс да се роди.Важно е за Джордан и мен да имаме време и за самите себе си.Така ще има равновесие.
Как се чустваш сега, като гледаш твои стари мръснишки клипове като "Dirrty", сега когато си майка?
Винаги ще гледам старите си видеота с гордост.Мисля, че те са важна част от кариерата ми.Те служат за това честно да показваш какво е да си жена.Лично за "Dirrty" клипа, аз съм горда, че бях достатъчно смела да направя такъв смел избор.
Ще вземаш ли Макс със себе си когато тръгнеш на турне?
Разбира се.Той ще бъде моето малко импресарио!Той може да бъде зад кулисите.Ще бъде страхотно.Ще бъдем доста пътуващо семейство.На предишното турне Макс беше вътре в мен, а за следващото той ще бъде с мен в буса.
Вашия нов дом е предишната къща на семейство Озбърн в Бевърли Хилс.Шарън и Ози са направили доста насилнически декори.Направи ли промени?
Направих доста.Беше доста хубаво да ремоделирам цялото място.Но исках къщата да е точно каквато я исках.Имах много планове.Миналата година късах страници от списания за да разбера как искам да изглежда домът ми.
Как искаш да изглежда?
Искам нещо елегантно, релаксиращо и красиво.Имам много различни теми в къщата.Имаме си Мороканска стая защото обожавам разкошните блестящи цветове.Имаме много стаи в стил rock'n'roll.Стаята на Макс е много спокойна, възхитителна и много уютна.
Ти си известна с правенето на предприемчиви модни изложения.Имаш ли специална част от къщата за всички твои дрехи?
Старата стая на Джак Озбърн е нещо като мой гардероб.Имам малка стаичка там, и когато поглеждам вътре, виждам всичко и си го представям, точно както го искам.Най-невероятното нещо е мястото ми за бижута.Искам просто да седна там и да разглеждам бижутата си един по един.Имам си нещо като склад за аксесоарите, и вече дори забравих половината от нещата които имам!
Значи си вярващ на това, че бижутата са най-добрия приятел на едно момиче?
Разбира се.Няма нищо по-приятно от това да прекараш деня с прелестни бижута по тялото си.
Гориш ли от нетърпение да имаш още деца в бъдещето си?
Не можеш да си убеден във всичко, така, че не искам да казвам всичко, но мисля, че ние определно ще продължим да опитваме.
Звучи сякаш семейният живот те ухажва.
Никога не съм мислила, че животът ми ще бъде толкова хубав.Дори не съм го сънувала.Всяка сутрин се събуждам щастлива.

Колекцията от обувки на Кристина Агилера


Изпълниетлката на "Beautiful" влага много старание щом става дума за гардероба й, и харесва да държи аксесоарите си на показ така, че да може да им се възхищава.Въпреки старанието да събере всички аксесоари, Кристина твърди, че не следи модата, изявявайки:
"Тенденциите не ме интересуват особено."
Певицата казва, че нейните обувки на високи токчета понякога могат да я натъкнат на проблем.Тя добавя:
"По някакъв начин докато танцувам или се движа на сцената, високите ми обувки могат да ми убодат чорапогащите и аз да падна на пода.Тогава аз сядам на пода с натътртванията си и скъсаните си чорапогащи, свивам рамене и се смея заедно с публиката.Малко ще е трудно, но, хей, шоуто трябва да продължи."