25 октомври 2008

Кристина Агилера в Абу Даби



Безспорно снощи е била голяма вечер за Емирските палати, тъй като Кристина Агилера най-после превзе сцената.Този концерт е се състоя предната вечер, месец след като Кристина Агилера направи своето грандиозно завръщане на сцената (след раждането на сина си Макс през януари, тази година) на 2008 MTV Video Music Awards.
"Вълнувам се, че съм тук," каза тя пред репортерите на пресконференция вчера."За първи път съм тук и нямам търпение да видя феновете си." Кристина също сподели някои неща за музиката си, за бебета, и за новият си имидж.Четете по-долу:
Ще имаш ли още деца?
Разбира се.
Колко?
Незнам.Не мога да кажа.Ще играем по слух и ще оставим природата да си свърши работата.
Изглеждаш невероятно.Как се върна към предишната си фигура толкова бързо?
Тренирам, и се опитвам да ям колкото се може повече здравословна храна.Много е трудно, като се има на предвид, че аз съм кралицата на вредната храна.
Скоро и Бритни Спиърс ще издаде нов албум...
Това е вълнуващо време за музиката.Тепърва има да излизат много нови албуми и мисля, че всички се вълнуват за това и искат да бъдат част от него.
В последният ти сингъл, "Keeps Getting Better", за живота ти ли се пее?
Това е съвършената песен.Важно събитие е и за мен и за Макс, тъй като ще издам албум през първата година от живота му, което е много шантаво и смело.Всичко ще е за забавление, за живота и за цветовете.Вдъхновена съм от сина си.Имам възможността да се превръщам в дете когато си играя с него, и така да получавам вдъхновението си за новият албум.
Не винаги е било лесно, нали, все пак си имала трудно детство?
Така е.Когато бях много, много малка, бях свидетел на много ярост и буйство вкъщи.Това наистина бе тежко преживяване за мен.
Изпитваше ли завист към децата с "нормални" детства?
Бях прекалено фокусирана върху това какво искам да правя и какво искам да бъда -певица -за да завиждам на другите деца и за техните семейни отношения.Чак когато започнах да пораствам осъзнах, че никога, никога не съм имала мъжки модел за подражание.Никога не съм имала баща.Но не ми пукаше чак толкова за това - никога не съм се сещала и замисляла за това, никога не ме е безпокояло.Имах само майка ми, която е много важна част от живота ми и е направо мечта да я имаш.
Кога по-точно ти стана ясно, че не си имала позитивна мъжка роля в детството си?
Чак когато щях да се омъжвам и хората все ме питаха: "Кой ще те заведе до олтара?" и аз бях някак си: "Хм...аз", чак тогава го осъзнах.Никога не съм мислила, че това ще ме безпокои.Но чак когато тръгнеш да се омъжваш, хубаво е чувството да знаеш, че има поне един мъж който ще е там заради теб.Би било наистина, наистина хубаво да знаеш, че има поне един човек.
Така, каква е тайната на добрия брак?
Мисля, че за да имаш хубав брак, трябва да имаш доверие на партньора си, както аз на Джордан.Да имаш добре балансирана връзка също е важно.Добре е да не мислиш брака като за страната на приказките, или да имаш някакви нереалистични очаквания за него.
Когато се запозна с Джордан, беше ли любов от пръв поглед?
Напротив, не беше.Но когато вече започнахме да се опознаваме един друг, не можех без него.Всъщност, интересно е, защото беше едно голямо недоразумение. Все имахме колебливи чувства един към друг.А пък накрая се оженихме и беше наистина един забавен завършек на историята.
Още ли говориш и гледаш на майка си както преди?
Връзката ни става по-добра с всеки изминал ден.Но мисля, че за да е добра една връзка, ти трябва да работиш по нея.Знаеш, имаме много спомени заедно които ни идват малко в повечко, но тя е страхотна.Тя е моят поддръжник номер 1 и винаги ще подкрепя решенията които взимам.

Как се случва всичко това?
Отнема много повече работа от това да си суперзвезда и да летиш, да пееш, и после пак да си суперзвезда и да долетиш до Обединените Арабски Емирства за концерт.
Отнема много работа това да си сигурен, че всичко е наред. Lee Charteris е мениджър на събитието, който е отговорен за концертите в Абу Даби и на други звезди (Джъстин Тимбърлейк, Bon Jovi...).
Той каза това: "Отнема месеци за да се увериш, че всичко върви по план.За построяването на сцената и подготовката около нея отнема около 3 седмици. За концертът довечера, очакваме поне 15 000 души в Емирските палати."
Сцената, докарана от Киев, Украйна, където беше последният концерт на Кристина, тежи цели 17 тона.
Феновете очакват Кристина Агилера да смени поне 3 сценични костюма, разкрива Charteris. "Тя има пълен гардероб, така че очаквайте много смени на костюмите й.Имаме всичко което й е нужно за зад сцената, защото тези преобличания трябва да стават бързо."
Говорейки за зад сцената, опитахме се да разберем какво е искала Кристина за гримьорната си.Всъщност, тя не е искала кой знае какво. "Тя помоли за 12 рози и за фъстъчено масло, " казва Charteris.