24 октомври 2008

Кристина Агилера на пресконференцията в Абу Даби + видео

Кристина Агилера сподели пред репортерите от Абу Даби, че нейният живот не винаги е бил пълен с щастие и сполука.
На пресконференцията в четвъртък (вчера) тя каза, че е имало причини за това което е вършила в миналото си.
"Като жена мисля, че е важно да изразявам всяка една частичка от себе си, включително сексапила ми, за мен това е упълномощено," казва поп-дивата преди концерта си в Емирските палати.
"Като артист аз никога вече няма да се изразявам по начина по който го правех преди, особено, че вече съм майка.Важно е да поддържам персоната която бях преди.Сега като майка, мисля, че е важно да споделя със сина си за всички неща с които съм горда."
Тя казва, че е радостна, че е преминала през всички тези преживявания, така че сега: "Ще мога да науча сина си да не бъде затворен в себе си и да дава на жените респекта който те заслужават. "
Говорейки за новата й музика тя каза, че в новия й албум всичко ще е ново.Кристина ще реализира нейният Greatest Hits албум през ноември, който ще включва две нови парчета.
Новият й албум е вдъхновен от поп изкуството, включително и Анди Уархол.
"Успехът- който имах късмета да получа - работя здраво за да го имам.Има още много неща които трябва да направя за да го доведа до край.Да стоя гладна е много важно за мен," казва Агилера.
"Тръпна при мисълта, че утре е първият ми концерт.Ще бъде страхотно шоу, за цялото ви семейство, за всичките ви приятели," споделя тя.
21-годишният музикант от Лос Анджелис, Taleen Kalbian, който ще открие концерта на Агилера, също присъстваше на пресконференцията.
Ето и клип от конференцията: