24 август 2008

Кристина Агилера в Ню Йорк: "Inspire" излиза на 2-ри септември,2008 год.



На 2-ри септември тази година Кристина ще бъде в Ню Йорк, за да помогне на рекламирането на новият си парфюм, "Inspire".
Ако си късметлия и следващият уикенд ще си в Ню Йорк, иди и си купи "Inspire", като в това време имаш шанса да срещнеш Кристина!Предполага се, че още на първият ден над 200 човека ще си купят парфюма - все пак първият ден никога не е лош.
Тъй като във вторник Кристина ще бъде в Ню Йорк, несъмнено ще започне да се приготвя и за концерта FashionRocks, който е на 5-ти септември.С толкова много неща които тя има да прави в Голямата Ябълка, ние можем да си представим как ще направи още няколко местни появи - например да е гост в TRL, или да обядва с Доналд, някакво появяване заради 150 годишнината на Macy's, да пазарува...надяваме се да получим страхотни снимки и новини от нейният престой в Ню Йорк!
Ето какво написаха Macy's на техният сайт:
Кристина Агилера ще се появи в Macy's!
Ние сме ТОЛКОВА развълнувани от това, че Кристина ще бъде тук, в Macy's, на 2-ри септември за да рекламира новият си парфюм, "Inspire", така че искаме ТИ също да бъдеш част от това вълнение!Сега всички знаем, че Кристина е напълно заета жена, така че нейното време е ограничено, но първите 200 човека които закупят парфюма (който струва 104 долара), ще могат да видят Кристина и дори може да получат автограф от нея! Страхотно, нали? Е, истински фенове, можете да купите парфюма от магазина, който отваря в неделя, 31 август, и се намира на Macy’s Herald Square, а също така ще можем да те видим и във вторник, 2-ри септември от 5 часа следобяд, за да присъстваш на рекламирането на парфюма.