23 август 2008

Ново интервю със сп. "Fashion"



Както повечето звезди, Кристина е малка.Седи около мен, е да си кажем направо, дребничка е.Изненадващо за някои хора това дребно момиче вади голям глас и силно присъствие.Излежаваме се под зашеметяващият навес на хотела в Ню Йорк, а Агилера е облечена в ярка лилаво-розова рокля на Pucci, и с лилави обувки на високи токчета на Александър МакКуиин.Тя беше с пръстени на Стивън Уебстър.Ние добре си поговорихме за нейният нов хит, "Inspire", който излиза на пазара по-късно този месец.
"Inspire е отвор към моето сътворяване.То е смесица от всичко което ме вдъхновява."
Носителката на грами, със своят съпруг когото тя нарича "силата в моя живот", и малко бебе момче, Макс, Агилера е доста зает човек.Невероятно е как й остава време да мисли, и сама да създаде този парфюм.Но въпреки всичко тя се справи. "Това е продукт, на който мисля, че всички жени ще могат да му се наслаждават и ще може да ги накара да се чувстват по уверени.Това е най-хубавото нещо което може да те накара да промениш начина си на мислене или това как се чувстваш когато отвориш вратата, излезеш навън и се напръскаш с парфюма," сподели тя, след като я попитах защо е избрала да навлезе в арената на парфюмите.Агилера казва, че когато е била малко момиче, е обичала да "отива" във фантастичният свят на красотата-тя е играла с парфюмите и гримовете на майка си и понякога си е имала проблеми заради това.
Какво е по-хубаво от това да имаш още един сполучлив парфюм в ръцете си- миналата година Агилера пусна своя пръв парфюм на пазара, носещ нейното име, "Simply Christina", който имаше доста добър успех в продажбите.
По време на процесът по създаването на "Inspire", Агилера първо се завъртя около екзотичното, нощно-цъфтящо цвете туберозата. "Обичам да пътувам със свещи които ухаят на тубероза.Ароматът наистина ме кара да се чувствам уютно и също така ме кара да се чувствам секси.Тихият глас на сексапила винаги е добро нещо," казва тя.
"Туберозата и фрезията са малки, деликатни цветя," споделя Уил Андрюс от парфюмерийната компания P&G. "Но за сметка на това те имат невероятната сила да изградят аромат, което много ни напомня на Кристина.Тя е дребна, но силна личност."
Ароматът е събран в стъклена бутилка, която е във формата на сълза, с елеганта сребърна капачка...е, това отлично описва новото изкуство на Кристина Агилера.
"Точно в момента съм вдъхновена от Токио.Обичам Токио.Токио е цветист град, който излъчва енергия която никой друг град по света няма," казва тя.Този нов личен стил на Кристина бе показан чрез снимките за парфюма "Inspire", които са снимани от Дейвид ЛаЧапел-който работеше с Кристина по време на нейните "Stripped" дни.Очакват "Inspire" да се рекламира доста добре, а и сега очакваме новият четвърти студиен албум на Агилера, който ще излезе по-късно тази година.
За нейните предстоящи музикални събития, нейният предстоящ албум е със същото вдъхновение както е и с новият й парфюм, и новият й живот. "Исках да се забавлявам: много видно, весело и активно," споделя тя.
За радост на нейните фенове-изглежда Кристина доста е пропуснала докато се е грижила за семейството си, и за да си навакса, тя ще направи голям удар тази есен.